Feest Boxen

Ben je op zoek naar leuke en verrassende feest boxen? Bijvoorbeeld als personeelsgeschenk of voor de invulling van een online event? Event@Home Box heeft diverse feestboxen die je kunt gebruiken. Boxen met champagne om te toosten, borrelpakketten om samen iets te vieren of leuke geschenkboxen om je feest met anderen te ‘delen’. De meeste feestpakketten worden op maat gemaakt. Ook als het gaat om eindejaarsfeesten, kerstfeesten, jubileumfeesten of personeelsfeesten, hebben wij vele mogelijkheden. We hebben diverse feest boxen met online feestprogramma’s, waarin volop interactie is. Laat je inspireren en vraag een voorstel voor jullie feestbox aan.

Brievenbusdoosje of postpakketdoosje – wij bezorgen de Feest Boxen bij je gasten thuis!

De Event@Home Box is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. We hebben een ruim assortiment brievenbusdoosjes die eenvoudig door de brievenbus passen. Daarnaast werken we met iets grotere postpakketdoosjes. Wij kunnen de Feest Boxen rechtstreeks naar de gasten thuis sturen. Je ontvangt bij opdracht van ons een Excellijst waarop je alle adressen invult. Het is ook mogelijk alle pakketten naar één adres te sturen. Vanzelfsprekend werken wij conform de AVG-wetgeving.

VERSBOXEN

Wist je dat wij ook een heel assortiment met vers boxen hebben? Ideaal voor welk feest dan ook. Je kunt de vers-borrelboxen naar de gasten thuis versturen. Maar je kunt ook meerdere boxen tegelijk laten afleveren op kantoor, voor bijvoorbeeld een vrijmibo borrel, een receptie of personeelsbijeenkomst. De Vers Boxen worden met gekoeld transport afgeleverd. Ook kunnen we zorgen voor aanvullende onderdelen zoals dranken, nootjes en glaswerk. Borrel of event op de zaak? Bekijk hier het assortiment van onze versboxen van Event@Work Box!

MAATWERK

Wil je samen met ons speciaal voor jouw online of zakelijk evenement een box, pakket of geschenk samenstellen? We gaan graag die uitdaging aan. Aan de hand van allerlei voorbeelden zoeken we samen met jou naar de juiste invulling voor jullie box. Maatwerk is mogelijk vanaf 50 boxen. Bel ons voor een afspraak via telefoonnummer 010 – 750 4401 of stuur ons een e-mail.