Feest Boxen

Ben je op zoek naar leuke en verrassende feestboxen? Bijvoorbeeld als personeelsgeschenk of voor de invulling van een online event? Event@Home Box heeft diverse feestboxen die je kunt gebruiken. De meeste feest- boxen en pakketten worden op maat gemaakt. Erg populair zijn onze borrelboxen met daarin gelijk een online personeelsuitje. Ook als het gaat om eindejaarsfeesten, kerstfeesten, jubileumfeesten of personeelsfeesten, hebben wij vele mogelijkheden. We hebben diverse feest boxen met online feestprogramma’s, waarin volop interactie is. Laat je inspireren en vraag een voorstel voor jullie feest boxen aan. Minimale afname 25 boxen per soort.

DECEMBERDRUKTE VOL=VOL

De vraag naar de Event@Home Boxen voor online events in december is zo enorm, dat wij voor week 49, 50 & 51 helemaal VOLGEBOEKT zijn. We kunnen voor die 3 weken helaas GEEN BESTELLINGEN MEER AANNEMEN. De maximale productiecapaciteit (van ruim 10.000 Event@Home Boxen per week!) is voor die 3 weken bereikt en helaas geldt Vol = Vol. We hopen op je begrip. Voor levering vanaf week 52 kun je natuurlijk volop bestellen.

Wil je een borrelpakket bestellen met items die iedereen lekker vindt? Dan is de Online-Borrelbox het borrelpakket voor jou!

Dit is meer dan een borrelbox! Ook ideaal voor een party of feestje. Leuk om te krijgen. Met 3 flesjes bier, wijn en heel veel lekkers!

Vanaf € 23,50

Hiermee verras je iedereen! Leuk als geschenk of als extraatje. Ook leuk voor de online borrel. Inclusief bier, wijn, Ibiza Ice en borrelsnacks.

Vanaf € 23,50

Leuke zomerse cocktailbox met cocktailijsjes, cocktaildrankjes, cocktailideeën, cocktail-rietjes en een alcoholtester met sleutelhanger.

Vanaf € 18,95

Deze cocktailbox is wat groter. Hier krijg je drie soorten drankjes, waarmee je cocktails kunt maken. Natuurlijk ook de alcoholtester.

Vanaf € 25,95

Heb je een online bijeenkomst met klanten of relaties? Dan is deze VIP Borrel Box een ideale invulling voor de netwerkborrel ter afsluiting.

Vanaf € 38,50

Dit is onze Examen Geslaagd Box met alcohol: een piccolo flesje Prosecco. Inclusief party popper en diverse lekkere onderdelen.

Vanaf € 18,50

Stijlvol pakketdoosje met een Piccolo bubbles, een mini partypopper, lekkere nootjes en smakelijke dipstokjes. Als er wat te vieren is!

Dit pakket is ideaal voor ieder moment dat er iets te vieren is en er geproost mag worden. Geschikt voor 2 personen. Chique en stijlvol!

Iets te vieren? Een mijlpaal gehaald? Targets gehaald? Woning gekocht? Als er geproost moet worden, is deze Proost Box perfect!

Vanaf € 19,95

Er zijn veel momenten om te proosten! Van jubileum tot nieuw contract. Deze bubbelsbox bevat ook veel lekkers en een party shooter.

Vanaf € 26,95

Dit is de kleine versie van het festivalpakket. De Festival Party Box – Fun bevat leuke festival items. Altijd erg leuk om te krijgen!

Vanaf € 16,95

Dit is de grotere versie van het festivalpakket. De Festival Party Box – Extra Fun is nog completer en bevat een leuke festivaljar.

Vanaf € 25,50

Met deze box krijg je niet alleen een leuk borrelpakket, maar tevens je eigen pubquiz! Ideaal als online personeelsuitje.

Vanaf € 26,95 (met € 10,00 voor quiz)

Zoek je een leuk geslaagdpakket om uit te delen tijdens een  diploma uitreiking? Deze geslaagdbox is zeer compleet en alcoholvrij.

Vanaf € 16,50

VERSBOXEN

Wist je dat wij ook een heel assortiment met vers boxen hebben? Ideaal voor welk feest dan ook. Je kunt de vers-borrelboxen naar de gasten thuis versturen. Maar je kunt ook meerdere boxen tegelijk laten afleveren op kantoor, voor bijvoorbeeld een vrijmibo borrel, een receptie of personeelsbijeenkomst. De Vers Boxen worden met gekoeld transport afgeleverd. Ook kunnen we zorgen voor aanvullende onderdelen zoals dranken, nootjes en glaswerk. Borrel of event op de zaak? Bekijk hier het assortiment van onze versboxen van Event@Work Box!

MAATWERK

Wil je samen met ons speciaal voor jouw online of zakelijk evenement een box, pakket of geschenk samenstellen? We gaan graag die uitdaging aan. Aan de hand van allerlei voorbeelden zoeken we samen met jou naar de juiste invulling voor jullie box. Maatwerk is mogelijk vanaf 50 boxen. Bel ons voor een afspraak via telefoonnummer 010 – 750 4401 of stuur ons een e-mail.