Kerst borrelpakketten en cadeaupakketten

Heb jij dit jaar de opdracht gekregen van je werkgever om kerstpakketten en eindejaarsgeschenken te bestellen voor het personeel? Onze leuke Kerstpakketten zijn het ideale cadeau om te geven aan je personeel tijdens de Kerst. Voor iedereen is er wel een juiste kerstbox tot de nok gevuld met lekkernijen, waarmee je jouw collega’s of relaties tijdens de Kerst even lekker mee kunt verwennen. Er is keuze genoeg en voor ieder wat wils! Geef jouw collega’s of relaties een van onze hartverwarmende kerstpakketten, kerstborrelpakketten of kerstboxen. Onze kerstboxen zijn eenvoudig te verzenden met de post, verpakt in een brievenbusdoosje of postdoosje!

Koude wintermaanden vragen om warme drankjes! Onze kerst koffie- en thee geschenkpakketten zijn daarom het perfecte cadeau om te geven tijdens Kerst. Of wat dacht je van een van onze heerlijke winterse kerstboxen gevuld met een fles Glühwein en heerlijke andere borrelhapjes? Om je vingers bij af te likken! Verras thuiswerkers, geef je collega’s een extra complimentje of maak de relatie met je klant sterker en stuur een kerstborrelbox. We hebben ook diverse Kerst Proostboxen, die uitstekend te gebruiken zijn voor ieder feestelijk moment zoals kerst of de jaarwisseling. Ben jij op zoek naar een kerstpakket met cadeaubon? Ook dit is mogelijk bij Event@Home Box!

 Kerstpakketten met cadeaubonnen, geschenkpakketten en het Brievenbus-Kerstpakket

Enthousiast geworden over onze kerstboxen en kerstpakketten? Bekijk dan ook onze luxere borrelpakketten en borrelboxen, ideaal voor Kerst maar ook tijdens de jaarwisseling of voor het vieren van een jubileumfeest! Ook deze luxere boxen kun je voorzien van een cadeaubon zoals de VVV-cadeaukaart of een Keuze Cadeubon die in ruim 35 winkels te besteden zijn, zoals Douglas, Bol.com of bijvoorbeeld De Bijenkorf. Zowel in de winkel als digitaal. Je kunt dus heel eenvoudig van een koffie geschenkpakket of borrelpakket een verrassend cadeaupakket maken. Wanneer je bijvoorbeeld de wat chiquere brievenbusborreldoosjes gebruikt, ontstaat het “brievenbus-kerstpakket”. Klein maar fijn en met een cadeaubon waar iedereen wat aan heeft!

AANPASSING I.V.M. KERSTDRUKTE
Wegens de kerstdrukte is de minimale ordergrootte momenteel verhoogd naar minimaal 60 boxen of pakketten. Tevens moet er rekening worden gehouden met 1 week leveringstijd bij PostNL.

KERST PROOSTBOXEN & NIEUWJAARSBOXEN

Brievenbus kerstpakket met Cadeaukaart

Uniek en zeer gewaardeerd zijn onze brievenbus-kerstpakketten: verrassend complete feestpakketten in brievenbusdoosjes, met een VVV-cadeaukaart of een geschenkbon die je kunt besteden bij bijvoorbeeld Bol.com, Pathé, De Bijenkorf, Coolblue en tal van andere bekende winkels en webshops. Zo krijgt iedereen een leuk en feestelijk kerstpakket thuisgestuurd, inclusief een cadeaubon waarmee men zelf een cadeau naar keuze kan uitzoeken. Hiermee scoor je dus altijd! Gezien het formaat (brievenbusdoosje) is het verzenden ook nog eens voordelig en hoeft niemand thuis te zijn om het kerstgeschenk in ontvangst te nemen. Hoe makkelijk is dat!  
kerstpakket-met-vvv-cadeaukaart-kerstgeschenk-kerstpresentje-brievenbusdoosje-kerstcadeau-cadeaubon

Proostpakketten voor feestelijke momenten die je samen wilt vieren!

Onze proostpakketten worden voor allerlei momenten besteld. Soms dienen ze als presentje bij een bedrijfsjubileum of opening van een nieuw pand. Maar ook worden de proostpakketten en toostboxen regelmatig ingezet tijdens bouwevenement, na een fusie of bij een speciale gelegenheid. Onze proostpakketten zijn ook ideaal om als eindejaarsgeschenk of kerstgeschenk te gebruiken. Door het toevoegen van een cadeaubon heb je een feestelijk en lekker cadeaupakket voor je collega’s of relaties. Ideaal per post te versturen! Ook kun je onze nieuwjaarspakketten bestellen als Happy New Year groet. 

Online een Kerst Borrelpakket of Cadeaupakket bestellen?

Wil je online een Kerst Borrelpakket of Cadeaupakket bestellen? Dan ben je bij Event@Home Box aan het juiste adres. Het bestellen van de pakketten en boxen gaat heel eenvoudig via deze website. In slechts enkele stappen zijn de Kerst Borrelpakketten en Cadeaupakketten besteld:

  1. Kies een borrelpakket of cadeaupakket
  2. Geef het aantal stuks door en laat ons weten of je er een persoonlijk kaartje in wilt doen.
  3. Verzend de aanvraag en binnen enkele uren heb je de offerte al in huis.
  4. Geef akkoord op de offerte en voeg de adressen toe.
  5. Aansluitend maken wij de borrelpakketten gereed en versturen ze per post.

Kerst Borrelpakketten en Cadeaupakketten voor collega’s bestellen?

Wil je de kerst borrelpakketten en cadeaupakketten voor je collega’s bestellen? Bijvoorbeeld als kerstgeschenk of eindejaarspakket? Of zoek je een leuke proostbox om met alle medewerkers het jaar af te sluiten? Wanneer je meer dan 200 boxen nodig hebt, kunnen wij je een speciale prijs geven. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice via telefoon 010 – 750 4401.
 

Live of online een kerstevenement, eindejaarsfeest of nieuwjaarsparty organiseren?

Ga je een kerstfeest organiseren voor je personeel en heb je hulp nodig bij de organisatie? De Event Managers van onze zusterorganisatie Advance Events staan graag voor je klaar. Zij zorgen ervoor dat ook jullie evenement een grandioos succes wordt. Ze hebben een aantal leuke online Kerstshows die je als kerstfeest of eindejaarsparty voor je personeel kunt inzetten: 

De Kerst Borrelshow, een ludieke interactieve borrelshow in kerstsfeer 
The Great X-mas Borrelshow, een borrelshow in de sfeer van Great Gatsby 
De Après-ski Fun Show, een uur lang op en top winterse gezelligheid!
De online kerstmarkt, zelf je kerstpakket bij elkaar shoppen!

Meer weten over al onze bedrijfsfeesten?
Bezoek dan eens onze partner Advance Events en bekijk de mogelijkheden. Maak je live-show extra spectaculair met de Event@Home Boxen als uitnodiging of als geschenk!

Je kunt overigens ook onze eigen livestream studio huren, wanneer je een online event wilt organiseren.