Kerst borrelpakketten en cadeaupakketten

Op zoek naar de leukste kerst borrelpakketten en cadeaupakketten voor 2022? Onze Kerstborrelboxen en Kerstcadeauboxen zijn ook dit jaar weer te verkrijgen. Eenvoudig te bestellen en nog makkelijker per post te verzenden. In brievenbusdoosje of postpakket, er zijn diverse mogelijkheden. Voor iedereen is er een verrassende kerstbox, tot de nok gevuld met lekkernijen, waarmee je jouw collega’s of relaties mee kunt verwennen. Er is keuze genoeg en voor ieder wat wils! Geef een van onze hartverwarmende kerstpakketten, kerstborrelpakketten of kerstboxen, voeg er een cadeaubon aan toe en je hebt een volledig kerstpakket dat door de brievenbus past! Bekijk hieronder alle kerstborrelpakketten, kerstcadeaupakketten en proostpakketten die je tijdens de kerst aan je medewerkers kunt sturen.

KERST PROOSTBOXEN & NIEUWJAARSBOXEN

Brievenbus kerstpakket met Cadeaukaart

Uniek en zeer gewaardeerd zijn onze brievenbus-kerstpakketten met een VVV-cadeaukaart of een geschenkbon die je kunt besteden bij bijvoorbeeld Bol.com, Pathé, De Bijenkorf, Coolblue en tal van andere bekende webshops. Zo krijgt iedereen een leuk en leuke kerstbox thuisgestuurd en kan men zelf een cadeau naar keuze uitzoeken. Hiermee scoor je dus altijd! Ook erg in trek zijn onze movieboxen met Pathe giftcard. Gezien het formaat (brievenbusdoosje) is het verzenden voordelig en hoeft niemand thuis te zijn om het kerstgeschenk in ontvangst te nemen. Hoe makkelijk is dat!  
 

Proostpakketten voor een sprankelende kerst!

Was het een goed jaar? Stuur dan een fraai proostpakket met bubbels! Met deze box breng je echt een feestelijk moment bij je collega’s of relaties thuis! Iedereen vindt zo’n piccolo flesje bruissende Prosecco of Cava altijd leuk! Onze proostpakketten zijn ideaal om als eindejaarsgeschenk of kerstgeschenk te gebruiken. Door het toevoegen van een cadeaubon heb je een feestelijk en lekker kerstpakket, waarbij iedereen zelf een cadeau kan uitzoeken. Ook kan je onze prooostpakketten bestellen als Happy New Year groet. 

Kerst Borrelpakketten en Cadeaupakketten voor grote groepen bestellen?

Wil je de kerst borrelpakketten en cadeaupakketten voor je collega’s bestellen? Bijvoorbeeld als kerstgeschenk of eindejaarspakket? Of zoek je een leuke proostbox om met alle medewerkers het jaar af te sluiten? Wanneer je meer dan 250 kerstboxen nodig hebt, kunnen wij je een speciale prijs geven. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice via telefoon 010 – 750 4401.

Live of online een kerstevenement, eindejaarsfeest of nieuwjaarsparty organiseren?

Ga je een kerstfeest organiseren voor je personeel en heb je hulp nodig bij de organisatie? De Event Managers van onze zusterorganisatie Advance Events staan graag voor je klaar. Zij zorgen ervoor dat ook jullie evenement een grandioos succes wordt. Ze hebben een aantal leuke online Kerstshows die je als kerstfeest of eindejaarsparty voor je personeel kunt inzetten: 

De Kerst Borrelshow, een ludieke interactieve borrelshow in kerstsfeer 
De Après-ski Fun Show, een uur lang op en top winterse gezelligheid!
De online kerstmarkt, zelf je kerstpakket bij elkaar shoppen!

Natuurlijk kan je ook gebruik maken van onze livestream studio voor andere online events.