Kerst borrelpakketten en cadeaupakketten

Op deze pagina geven we je een overzicht van de diverse soorten Kerst Borrelpakketten en Cadeaupakketten die wij kunnen leveren. We beginnen het overzicht met een aantal koffie en thee pakketten, inclusief een speciaal winters Glühweinpakket. Daarna volgen een aantal proostboxen, die uitstekend te gebruiken zijn voor ieder feestelijk moment, maar natuurlijk ook tijdens de jaarwisseling of gedurende de nieuwjaarsbijeenkomst. Daarna volgen een drietal verrassende kerst borrelpakketten, die natuurlijk ideaal zijn voor het zakelijke kerstevenement. De kerst borrelboxen kunnen zowel tijdens een online als een live event worden gebruikt.
 

Cadeaubonnen, geschenkpakketten en het Brievenbus-Kerstpakket

Na de Kerst Borrelpakketten volgt een overzicht van onze luxere borrelpakketten en borrelboxen. Ook deze kun je voorzien van een cadeaubon, die in ruim 35 A-merken winkels te gebruiken zijn, zowel in de winkel als digitaal. Je kunt dus heel eenvoudig van een koffiebox of borrelpakket een verrassend cadeaupakket maken. Wanneer je bijvoorbeeld de wat chiquere brievenbusborreldoosjes gebruikt, ontstaat het “brievenbus-kerstpakket”. Klein maar fijn en met een cadeaubon waar iedereen wat aan heeft.

 

Proostpakketten voor feestelijke momenten die je samen wilt vieren!

Onze proostpakketten worden voor allerlei momenten besteld. Soms dienen ze als presentje bij een bedrijfsjubileum of opening van een nieuw pand. Maar ook worden de proostpakketten en toostboxen regelmatig ingezet tijdens bouwevenement, na een fusie of bij een speciale gelegenheid. Onze proostpakketten zijn ook ideaal om als eindejaarsgeschenk of kerstgeschenk te gebruiken. Door het toevoegen van een cadeaubon heb je een feestelijk en lekker cadeaupakket voor je collega’s of relaties. Ideaal per post te versturen! Ook kun je onze nieuwjaarspakketten bestellen als Happy New Year groet. 

Online een Kerst Borrelpakket of Cadeaupakket bestellen?

Wil je online een Kerst Borrelpakket of Cadeaupakket bestellen? Dan ben je bij Event@Home Box aan het juiste adres. Het bestellen van de pakketten en boxen gaat heel eenvoudig via deze website. In slechts enkele stappen zijn de Kerst Borrelpakketten en Cadeaupakketten besteld:

  1. Kies een borrelpakket of cadeaupakket
  2. Geef het aantal stuks door en laat ons weten of je er een persoonlijk kaartje in wilt doen.
  3. Verzend de aanvraag en binnen enkele uren heb je de offerte al in huis.
  4. Geef akkoord op de offerte en voeg de adressen toe.
  5. Aansluitend maken wij de borrelpakketten gereed en versturen ze per post.

Kerst Borrelpakketten en Cadeaupakketten voor collega’s bestellen?

Wil je de kerst borrelpakketten en cadeaupakketten voor je collega’s bestellen? Bijvoorbeeld als kerstgeschenk of eindejaarspakket? Of zoek je een leuke proostbox om met alle medewerkers het jaar af te sluiten? Wanneer je meer dan 200 boxen nodig hebt, kunnen wij je een speciale prijs geven. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice via telefoon 010 – 750 4401.
 

Live of online een kerstevenement, eindejaarsfeest of nieuwjaarsparty organiseren?

Ga je een evenement organiseren en heb je eigenlijk hulp nodig bij de organisatie? De Event Managers van onze zusterorganisatie Advance Events staan graag voor je klaar. Zij zorgen ervoor dat ook jullie evenement een grandioos succes wordt. Je kunt overigens ook onze eigen livestream studio huren, wanneer je een online event wilt organiseren.