Kerstborrel boxen

Wij brengen een fraai assortiment aan Kerstborrel Boxen en speciale X-mas Koffieboxen en Theeboxen. Ideaal om te versturen voor bijvoorbeeld een online bijeenkomst of webinar rond de kerstdagen, maar natuurlijk ook zeer geschikt als invulling van jullie eigen Kerstborrel of Kerstbijeenkomst. De Kerstborrel boxen worden per post aan de gasten thuis verstuurd. Het is natuurlijk ook mogelijk de pakketten in één keer op het bedrijf af te leveren. Alle Kerst borrelpakketten zijn verpakt in stijlvolle zwarte doosjes*. (*) indien voorradig, anders wit. De kleinere Kerstborrel Boxen worden verstuurd in een brievenbusdoosje, terwijl de iets grotere borrelboxen in een pakketdoosje zitten. Minimale afname 25 stuks per soort box. 

DECEMBERDRUKTE VOL=VOL

De vraag naar de Event@Home Boxen voor online events in december is zo enorm, dat wij voor week 49, 50 & 51 helemaal VOLGEBOEKT zijn. We kunnen voor die 3 weken helaas GEEN BESTELLINGEN MEER AANNEMEN. De maximale productiecapaciteit (van ruim 10.000 Event@Home Boxen per week!) is voor die 3 weken bereikt en helaas geldt Vol = Vol. We hopen op je begrip. Voor levering vanaf week 52 kun je natuurlijk volop bestellen.

Een ideale KerstBorrel Box voor bijvoorbeeld de online kerstborrel. Nog maar beperkt voorradig. Op=Op!

Een stijlvol theepakket met een originele theebrewer, een honinglepel, rietsuiker, Cantuccini en X-mas Chocolates.

Bijzonder koffiepakket met een originele koffiebrewer, rietsuiker, een kersenbonbon, Cantuccini en heerlijke X-mas Chocolates.

Stijlvol pakketdoosje met een Piccolo bubbles, een mini partypopper, lekkere nootjes en smakelijke dipstokjes. Als er wat te vieren is!

Dit pakket is ideaal voor ieder moment dat er iets te vieren is en er geproost mag worden. Geschikt voor 2 personen. Chique en stijlvol!

Uitgebreide borrelbox in een A4 brievenbus-doosje. Alleen nog verkrijgbaar zonder winter game spelletje. Beperkt voorradig. Op=Op!

Deze Borrel Box is verpakt in een A4 brieven-busdoosje en is eigenlijk al zeer compleet. Vanaf 25 stuks.

Met deze box krijg je niet alleen een leuk borrelpakket, maar tevens je eigen pubquiz! Ideaal als online Kerst-teamuitje.

Dit is een borrelpakket voor een uitgebreide Kerstborrel. Inclusief slinger, kerstmuts, Tony Chocolonely chocomel, bier en veel meer.