Kerstborrel boxen

Wij brengen een fraai assortiment aan Kerstborrel Boxen en speciale X-mas Koffieboxen en Theeboxen. Ideaal om te versturen voor bijvoorbeeld een online bijeenkomst of webinar rond de kerstdagen, maar natuurlijk ook zeer geschikt als invulling van jullie eigen Kerstborrel of Kerstbijeenkomst. De Kerstborrel boxen worden per post aan de gasten thuis verstuurd. Het is natuurlijk ook mogelijk de pakketten in één keer op het bedrijf af te leveren. De kleinere Kerstborrel Boxen worden verstuurd in een brievenbusdoosje, terwijl de iets grotere borrelboxen in een pakketdoosje zitten. Minimale afname 25 stuks per soort box.

Piekbijdrage PostNL
In november en december is er een post-piekbijdrage. Voor brievenbusdoosjes is dit € 0,15 en voor pakketdoosjes € 0,25. 

Stijlvol pakketdoosje met een Piccolo bubbles, een mini partypopper, lekkere nootjes en smakelijke dipstokjes. Als er wat te vieren is!

Dit pakket is ideaal voor ieder moment dat er iets te vieren is en er geproost mag worden. Geschikt voor 2 personen. Chique en stijlvol!

Een ideale KerstBorrel Box voor bijvoorbeeld de online kerstborrel. Nog maar beperkt voorradig. Op=Op!

Deze Borrel Box is verpakt in een A4 brieven-busdoosje en is eigenlijk al zeer compleet. Vanaf 25 stuks.

Met deze box krijg je niet alleen een leuk borrelpakket, maar tevens je eigen pubquiz! Ideaal als online Kerst-teamuitje.