Kerstborrel boxen

Wij brengen een verrassend assortiment Kerstborrel Boxen, Kerst-borrelpakketten en speciale X-mas Koffieboxen en Theeboxen. Ideaal om rond de kerstdagen te versturen voor bijvoorbeeld een online bijeenkomst, een webinar of online evenement, maar natuurlijk ook zeer geschikt als invulling van jullie eigen Kerstborrel of Kerstbijeenkomst. De Kerstborrelboxen worden ook vaak als kerstgeschenk verstuurd. 

De Kerstborrel boxen en kerst-borrelpakketten worden per post naar de gasten thuis verstuurd. Het is natuurlijk ook mogelijk de pakketten in één keer op het bedrijf af te leveren en ze daar uit te delen. Daarnaast kan je de Kerstborrel boxen ook gebruiken tijdens een hybride evenement. De kleinere Kerstborrel Boxen worden verstuurd in een brievenbusdoosje, terwijl de iets grotere borrelboxen in een pakketdoosje zitten. Minimale afname 15 stuks per soort box.

Nieuw! Brievenbus-Kerstpakketten met cadeaukaart

Ben jij ook op zoek naar een verrassend alternatief voor het geijkte kerstpakket? Event@Home Box brengt dit jaar het Brievenbus-Kerstpakket! Een verrassend X-mas brievenbusdoosje met allerlei lekkernijen en een cadeaubon die je bij grote winkels als Bol.com, De Bijenkorf, Coolblue, Pathé en dergelijke kunt besteden. Zowel in de winkel/bioscoop als in de online webshops. Met het Brievenbus-Kerstpakket geef je dus een kerstpakket waarbij men zelf het cadeau kan kiezen. Je schiet dus altijd in de roos, want iedereen zal dit enorm waarderen. Daarnaast is het formaat van het pakket (een brievenbusdoosje) ook nog eens voordelig verzenden, wordt er minder milieu belast en is er minder afval. Bekijk alle Brievenbus-Kerstpakketten met cadeaukaart.

Kerstpakketten met cadeaukeuze module

Ook ons assortiment kerstpakketten is dit jaar anders dan anders. We hebben een aantal kerstpakketten, waarbij je zelf kunt kiezen voor het hoofdcadeau. Ook is het mogelijk om vooraf producten van het ene pakket toe te voegen aan het andere pakket. Op die manier maakt je zelf het ideale kerstpakket voor alle medewerkers. Bekijk hier alle kerstpakketten met de cadeaukeuze module.

De online kerstmarkt

Als je op zoekt bent naar echt iets unieks voor jullie kerstevenement, dan is onze online kerstmarkt echt iets voor jullie! We nemen de gasten mee naar een virtuele kerstmarkt, waar men bij diverse kerstkraampjes zelf het kerstpakket kan samenstellen. Inclusief amusement en entertainment zoals je dat op een echte kerstmarkt ook tegenkomt. Bekijk hier de online kerstmarkt.

Piekbijdrage PostNL

In november en december 2021 berekend PostNL een post-piekbijdrage om de grote hoeveelheid decemberpost te verwerken. Voor brievenbusdoosjes is dit de piekbijdrage € 0,15 en voor pakketdoosjes € 0,25. Deze piekbijdrage wordt apart doorberekend.