Kerstpakketten

Ben je op zoek naar verrassende kerstpakketten en eindejaarsgeschenken? Ook voor de leukste kerstgeschenken ben je bij Event@Home Box aan het juiste adres. Dit jaar hebben wij een aantal thema-kerstpakketten samengesteld, die je geheel naar wens kunt uitbreiden en waarbij er meerdere keuzes zijn voor het hoofdgeschenk. Het is ook mogelijk om items van het ene kerstpakket te wisselen met het andere kerstgeschenk.

Brievenbus kerstpakket

Uniek en zeer gewaardeerd zijn onze brievenbus-kerstpakketten: verrassend complete feestpakketten in brievenbusdoosjes, met een geschenkbon die je kunt besteden bij bijvoorbeeld Bol.com, Bijenkorf, Pathé, Coolblue en tal van andere bekende winkels en webshops. Zo krijgt iedereen een leuk en feestelijk eindejaarspakket thuisgestuurd, inclusief een waardebon waarmee men zelf het cadeau naar keuze kan uitzoeken. Hiermee scoor je dus altijd! Gezien het formaat (brievenbusdoosje) is het verzenden ook nog eens voordelig en hoeft niemand thuis te zijn om het kerstgeschenk in ontvangst te nemen. Hoe makkelijk is dat! Bekijk de brievenbus-kerstpakketten hier.

Online kerstmarkt 

Wil je toch iets anders dan een kerstpakket of kerstgeschenk? Nodig je gasten dan uit voor een bezoek aan onze online kerstmarkt! Een sfeervolle digitale kerstmarkt waar de gasten zelf bij diverse kerstkraampjes het cadeau kunnen uitzoeken dat ze graag willen hebben. Combineer de online kerstmarkt met een leuke kerst-borrelbox die vooraf naar iedereen thuis wordt gestuurd. Combineer de online kerstmarkt met één van onze online kerst-funshows en je kerstevenement wordt echt onvergetelijk! Wil je meer informatie of een offerte ontvangen voor jullie kerstpakket, kerstevent of kerstmarkt? Neem dan contact met ons op via telefoon 010 – 750 4401 of stuur ons een bericht.


Verrassende ideeën voor je Kerstfeest, Eindejaarsfeest of Nieuwjaarsparty

We hebben diverse leuke en verrassende ideeën voor je kerstfeest, eindejaarsfeest of nieuwjaarsevenement. En hoe leuk is het om het kerstpakket een keer in te ruilen voor een eindejaarscadeau of juist een bijzonder nieuwjaarsgeschenk? Naast de unieke kerstpakketten en bijzondere eindejaarsgeschenken, hebben we ook speciale online kerstshows en teamactiviteiten, die helemaal passen bij de tijd van nu en die ideaal zijn voor een online kerstevent of eindejaarsevent. 

Kerst funshow als eindejaarsfeest of kerstevent

Je maakt echt de blits, wanneer je een combinatie maakt van één van onze online kerst-funshows. Een online personeelsfeest, volledig in kerstsferen, waarbij we je collega’s meenemen in een 1,5 uur durend interactief kerstspektakel dat wordt uitgezonden vanuit onze eigen online event studio. Vooraf krijgt iedereen een kerstborrelbox met diverse showgadgets die tijdens de uitzending gebruikt worden. Na de digitale Kerst-funshow volgt een bezoek aan de online kerstmarkt. Met deze combinatie wordt het kerstgeschenk van 2021 een unieke en Coronaproof belevenis die men niet snel zal vergeten! Bekijk een voorbeeld kerst-funshow.

Online bedrijfsuitjes als kerstevent of eindejaarsfeest

Wist je overigens dat wij ook diverse online bedrijfsuitjes organiseren, die uitstekend gecombineerd kunnen worden met jullie kerstfeest, kerstborrel of kerstevent op het bedrijf. Inclusief leuke borrelbox of borrelpakket. De bedrijfsuitjes rond de kerst zijn mogelijk vanaf 50 personen. Van muzikale bingo tot kerst-pubquiz en van X-mas Escaperoom tot spannende teamuitjes. Meer weten? Klik hier.

Kerst Drive-Thru 

Ben je toch op zoek naar wat anders? Wellicht is dan de Kerst Drive-Thru iets voor jullie. De gasten blijven in de auto zitten en rijden een bijzonder parcours op jullie bedrijfsterrein met allerlei leuke onderdelen, amusement en entertainment. Aan het eind krijgt men het kerstpakket mee naar huis, of misschien kiezen jullie wel voor het uitdelen van een kerstboom. Er is heel veel mogelijk. Interesse? Ons zusterbedrijf Advance Events maakt graag een offerte voor je.

kerstpakket-kerstmarkt-kerstgeschenk-kerstfeest-kerstparty-kerstevenement-kerstborrelbox-kerstborrelpakket