Sinterklaas boxen

Sinterklaas 2021 zit er weer op! We hebben vele duizenden ontvangers namens alle verzenders blij mogen maken met verrassende Sinterklaaspakketten en Sinterklaasboxen. Ook in 2022 komen we weer met een verrassend assortiment aan sinterklaasboxen en sinterklaaspakketten. Medio september zal het 2022 assortiment op deze webpagina te vinden zijn. Tot die tijd kun je nog even ‘nagenieten’ van het assortiment Sinterklaasgeschenken die we in 2021 hebben verstuurd. 

De leukste Sinterklaasboxen en Sinterklaaspakketten

Ben jij op zoek naar Sinterklaas personeelsgeschenken voor je bedrijf? Of misschien wel een uniek Sinterklaas relatiegeschenk?  Wil jij jouw collega’s in deze koude wintermaanden toch nog even in het zonnetje zetten? Bestel dan nu een van onze unieke Sinterklaasboxen, Sinterklaas borrelpakketten of Sinterklaasgeschenken! Bij Event@Home Box vind je de leukste Sinterklaascadeaus voor je personeel. Verpakt in een brievenbusdoosje of een postpakket. Eenvoudig te versturen met PostNL. Verras je collega’s thuis tijdens de Sinterklaasviering met een uniek Sinterklaaspakket. Onze unieke Sinterklaasboxen voor personeel bestaan onder andere uit: Sinterklaas Koffie en Thee boxen, Sinterklaas borrelpakketten en Sinterklaas Tony’s cadeaupakketten. Unieke Sinterklaasgeschenken om cadeau te doen aan je personeel. Maar ook zijn onze Sinterklaasboxen uitstekend geschikt als relatiegeschenken! 

Online Sinterklaasshows voor bedrijven

Speciaal voor het bedrijfsleven hebben wij samen met onze zusterorganisatie Advance Events een tweetal leuke Online Sinterklaasshows gemaakt, die je ook via ons kunt boeken. We hebben 2 online Sinterklaasprogramma’s voor kinderen, speciaal bedoeld voor het bedrijfsleven. Klik op onderstaande links voor meer informatie. We hebben twee shows waaruit je kunt kiezen: Het Magische Sinterklaasfeest en Sinterklaas en de Grote Feest Studio