Sinterklaas boxen

Hier vind je de leukste Sinterklaas boxen en Sinterklaas presentjes. Bijvoorbeeld voor je medewerkers, of voor je relaties of klanten. We hebben Sinterklaas boxen is diverse samenstellingen. De Koffie en Thee boxen zijn ideaal als leuke surprise bij bijvoorbeeld een online bijeenkomst, een webinar of online HR-bijeenkomst. Maar hoe leuk is het om zo’n Sinterklaas Koffiebox of Theebox aan je klanten op te sturen? Ook erg in trek zijn onze Sinterklaas surpriseboxen. Dit zijn leuke Sinterklaas-geschenken voor bijvoorbeeld de thuiswerkers. Voor online borrels tijdens Sinterklaas, hebben we de Sinterklaas Borrelbox.

Bestel je Sinterklaasgeschenk of Sinterklaasborrelbox op tijd!

Bekijk onderstaande mogelijkheden van onze Sinterklaas boxen en vraag een offerte aan. NB. De afgebeelde Sinterklaasproducten kennen allemaal een besteltijd. Omdat er dit jaar enorm veel Sinterklaasgeschenken worden verstuurd, kan het voorkomen dat bepaalde producten niet meer leverbaar zijn. In dat geval zoeken wij een passend alternatief in dezelfde prijscategorie. Bestellen kan vanaf 20 stuks.

Een koffiebox of theebox, helemaal in het thema van Sinterklaas met een grote chocoladeletter met stippen en kruidnootjes. In stijlvol brievenbusdoosje.

Bij deze koffiebox of theebox, verpakt in een stijlvol zwart brievenbusdoosje, krijg je een grote chocoladeletter in een zwart doosje en een zakje met kruidnootjes.

Een stijlvol zwart brievenbusdoosje met een koffiebrewer of theebrewer en vier smakelijke SInterklaas pralines in een luxe doosje. Een koffie- of theebox op VIP niveau.

Een verrassende Sinterklaas surprise box, als Sint cadeautje voor de medewerkers. Met een Droste chocoladeletter met zeezout, een leuk chocoladespelletje en kruidnootjes.

Een verrassend Sinterklaas cadeautje voor de medewerker! Een stijlvol zwart brievenbus-doosje met een chocoladeletter, een chocolade balspelletje en een zakje kruidnootjes.

Een stijlvol zwart brievenbusdoosje met een wijntube, Agroposta vruchtensiroop, Duyvis borrelnootjes, Lay’s chips en een chocolade balspelletje of kleine chocoladeletter.

Online Sinterklaasshows voor bedrijven

SINTERKLAASSHOWS VOOR KINDEREN
Speciaal voor het bedrijfsleven hebben wij een tweetal leuke Online Sinterklaasshows die je ook via ons kunt boeken. We hebben Het Online Magische Sinterklaasfeest, een zeer uitgebreide online Sinterklaasshow met heel veel interactie en een leuke Sinterklaasbox die per post wordt opgestuurd. Veel grotere bedrijven zijn je al voorgegaan! Download hier de flyer. Daarnaast hebben we de Geheime Sinterklaas Code Show. Download: flyer-online-sinterklaasshow-geheime-sinterklaas-codeshow

SINT PROGRAMMA’S VOOR VOLWASSENEN
Maar, je kunt bij ons ook terecht voor Sinterklaasshows voor volwassenen! Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hilarische Sinterklaas Pubquiz, een SInterklaas Quizshow of bijvoorbeeld een Foute Sinterklaas Bingo als invulling voor de VrijMiBo? Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoon 010 – 750 4401 of stuur ons een bericht.