Sinterklaas boxen

Ben jij op zoek naar Sinterklaas personeelsgeschenken voor je bedrijf? Of misschien wel een uniek Sinterklaas relatiegeschenk?  Wil jij jouw collega’s in deze koude wintermaanden toch nog even in het zonnetje zetten? Bestel dan nu een van onze unieke Sinterklaasboxen, Sinterklaas borrelpakketten of Sinterklaasgeschenken! Bij Event@Home Box vind je de leukste Sinterklaascadeaus voor je personeel. Verpakt in een brievenbusdoosje of een postpakket. Eenvoudig te versturen met PostNL. Verras je collega’s thuis tijdens de Sinterklaasviering met een uniek Sinterklaaspakket. Onze unieke Sinterklaasboxen voor personeel bestaan onder andere uit: Sinterklaas Koffie en Thee boxen, Sinterklaas borrelpakketten en Sinterklaas Tony’s cadeaupakketten. Unieke Sinterklaasgeschenken om cadeau te doen aan je personeel. Maar ook zijn onze Sinterklaasboxen uitstekend geschikt als relatiegeschenken! 

Bestel je Sinterklaasgeschenk of Sinterklaasborrelbox op tijd!

Bekijk de onderstaande mogelijkheden van onze Sinterklaas boxen, borrelpakketten, relatie- en personeelsgeschenken en vraag een offerte aan. NB. De afgebeelde Sinterklaascadeaus kennen allemaal een besteltijd. Bestellen kan vanaf 15 stuks. Zorg wel dat je de Sinterklaasboxen op tijd bestelt, want de Sinterklaasproducten zijn beperkt voorradig. Op=Op!

SINTERKLAAS KOFFIE & THEE BOXEN + SINTERKLAAS CADEAUPAKKETTEN

SINTERKLAAS BORRELBOXEN & GLUHWEIN PAKKET

Heb jij collega’s die echt kunnen genieten van een heerlijk bakje koffie of misschien wel een collega die alleen maar thee drinkt? Dan zijn de Sinterklaas Koffie en Thee boxen het ideale cadeau om ze thuis mee te verrassen. Daarnaast zijn de Sinterklaas Koffie en Thee boxen ideaal als leuke surprise bij bijvoorbeeld een online bijeenkomst, een webinar of online HR-bijeenkomst. Wie zoet is, krijgt een Sinterklaas box met de allerlekkerste chocolade van Tony’s Chocolonely! Zijn jouw collega’s wel te porren voor een heerlijk stukje chocolade? Bestel dan een van onze Sinterklaas cadeaupakketten met daarin de heerlijke chocolade van Tony’s Chocolonely! Altijd zeer gewild en succes zeker gegarandeerd! En dan de Sinterklaas Borrelbox, ideaal voor de online VrijMiBo borrel of als extra schouderklopje voor de inzet.

De Sinterklaas boxen bestel je eenvoudig via deze website. Wij verzenden het pakket met de post zodat jij je handen vrij hebt om andere zaken te regelen. Ben jij op zoek naar een leuk, betaalbaar en verrassend Sinterklaasgeschenk, Sinterklaas box of Sinterklaas borrelpakket? Dan ben je bij Event@Home Box aan het juiste adres!

 

KEN JE ONZE KERSTBORREL-PAKKETTEN AL? LEUK VOOR DE ONLINE KERSTBORREL!

Online Sinterklaasshows voor bedrijven

Speciaal voor het bedrijfsleven hebben wij samen met onze zusterorganisatie Advance Events een tweetal leuke Online Sinterklaasshows gemaakt, die je ook via ons kunt boeken. We hebben 2 online Sinterklaasprogramma’s voor kinderen, speciaal bedoeld voor het bedrijfsleven. Klik op onderstaande links voor meer informatie. We hebben twee shows waaruit je kunt kiezen: Het Magische Sinterklaasfeest en Sinterklaas en de Grote Feest Studio

Online Sinterklaasshows voor volwassenen

We hebben ook diverse online bedrijfsuitjes en teamuitjes, die een speciaal Sinterklaasjasje kunnen krijgen en die je kunt inzetten voor bijvoorbeeld de Sinterklaasborrel op de zaak. We maken aan de hand van jullie wensen graag een programma op maat. De shows waaruit je kunt kiezen:

  • De Sinterklaas Fun & Music Show met showmaster Sophie van Hoytema 
  • De Sinterklaas Borrelshow met showmaster Bas Bovelander 
  • De Sinterklaas Bedrijfsborrelshow met Jorris ter Braak 
  • De Foute Sinterklaas Bingo 
  • De SInterklaas Pubquiz
Wil je een offerte voor jullie online Sinterklaasfeest ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoon 010 – 750 4401 of stuur ons een bericht.