Speciale Momenten Boxen

Ben je op zoek naar speciale Momenten boxen? Bijvoorbeeld een jubileumbox, een jubilarisbox, een bijzondere geschenkbox, een origineel relatiegeschenk of een leuke borrelbox voor een bijzonder moment? Event@Home Box heeft diverse mogelijkheden. Op deze pagina geven we je alvast een aantal voorbeelden van Speciale Momenten Boxen. Meestal maken we voor iedere bijzondere gelegenheid een box op maat. Laat je inspireren door de onderstaande boxen en vraag een offerte aan. Wist je overigens dat wij ook diverse eventboxen en borrelboxen leveren met cadeaubonnen van bijvoorbeeld BOL.com, De Bijenkorf, Pathé of de Nationale Geschenkenbon? We maken graag een voorstel op maat voor jullie eventboxen, geschenkpakketten of cadeauboxen.

Wist je dat wij ook iedere box kunnen voorzien van een cadeaubon? Bijvoorbeeld van Bol.com, de Bijenkorf, Cadeaubon.nl en meer.

MAATWERK VOOR SPECIALE MOMENTEN BOXEN

Staat de speciale-gelegenheid-box, zoals jij ‘m het liefst wil hebben, er niet tussen? Geen probleem, want bij afname vanaf minimaal 50 stuks kunnen we ook zorgen voor maatwerk invullingen. We hebben diverse invullingen voor de speciale momenten pakketten. Neem contact met ons op, dan bedenken we samen met jou de invulling van jullie speciale box of geschenk. Je kunt ons ook bellen op telefoonnummer 010 – 750 4401.