Speciale Momenten Boxen

Ben je op zoek naar speciale Momenten boxen? Bijvoorbeeld een jubileumbox, een jubilarisbox, een bijzondere geschenkbox, een origineel relatiegeschenk of een leuke borrelbox voor een bijzonder moment? Event@Home Box heeft diverse mogelijkheden. Op deze pagina geven we je alvast een aantal voorbeelden van Speciale Momenten Boxen. Meestal maken we voor iedere bijzondere gelegenheid een box op maat. Laat je inspireren door de onderstaande boxen en vraag een offerte aan. Minimale afname 25 stuks per soort.

DECEMBERDRUKTE 

De vraag naar de Event@Home Boxen voor online events in december is enorm! We maken inmiddels ruim 12.500 Event@Home Boxen per week! De afgelopen twee weken konden wij geen bestellingen meer aannemen, maar voor de komende twee weken zijn er weer wat mogelijkheden. Geef je wensen per e-mail aan ons door en wij laten je direct weten of wij je order kunnen aannemen. Voor levering vanaf week 52 gelden geen beperkingen.

Klein maar fijn! Met dit borrelpakket maak je iedereen tijdens de VrijMiBo blij! Verpakt in een A5 brievenbusdoosje.

Het Borrel Pakket Small is weer net even iets anders dan de Borrel Box Small. Ook verpakt in een A5 brievenbusdoosje.

Vanaf € 7,95

Wil je een borrelpakket bestellen met items die iedereen lekker vindt? Dan is de Online-Borrelbox het borrelpakket voor jou!

Stijlvol pakketdoosje met een Piccolo bubbles, een mini partypopper, lekkere nootjes en smakelijke dipstokjes. Als er wat te vieren is! Een Proostbox met stijl.

Dit pakket is ideaal voor ieder moment dat er iets te vieren is en er geproost wordt. Geschikt voor 2 personen. Chique en stijlvol! Deze Proostbox is graag van de partij.

Dit is een borrelpakket voor een uitgebreide Kerstborrel. Inclusief slinger, kerstmuts, Tony Chocolonely chocomel, bier en veel meer. Bekijk via deze box alle X-mas boxen.

Met deze luxe borrel box, vol met lekkere items en een aantal versproducten, verras je iedereen. Voor iedere gelegenheid!

Vanaf € 38,50

Iets te vieren? Een mijlpaal gehaald? Targets gehaald? Woning gekocht? Als er geproost moet worden, is deze Proost Box perfect!

Vanaf € 19,95

Er zijn veel momenten om te proosten! Van jubileum tot nieuw contract. Deze bubbelsbox bevat ook veel lekkers en een party shooter.

Vanaf € 26,95

Met dit Festival Fun Pakket maak je iedereen blij. Inclusief een slinger die je telkens weer kunt blijven gebruiken.

Vanaf € 16,95

Vier je successen! Ook in de zomer. Bijvoorbeeld met deze Festival Party Box, inclusief vele extra’s. Leuk om te krijgen!

Vanaf € 25,50

Komen de medewerkers na lange tijd thuiswerken weer terug op kantoor? Verras ze met een Back to Office Box!

Vanaf € 16,50

Deze Back to Office Box is nog completer. Inclusief een eigen drinkmok waarop je je naam kunt schrijven. Ideaal!

Vanaf € 25,00

Speciale momenten moet je vieren! Bijvoorbeeld met een gezellige borrel en een online pubquiz. Deze box is 2 in 1!

Vanaf € 26,95

Koffie met pastry… meer heb je niet nodig om een bijzondere gelegenheid te vieren. Ideaal als je collega’s nog thuis werken.

Vanaf € 10,95

Iets te vieren? Stuur je gasten een bijzondere Tea Time Box. Inclusief een pastry proeverij van Jordy’s Bakery of Broderick’s Bakery.

Vanaf € 10,95

Zoek je een leuk geslaagdpakket om uit te delen tijdens een  diploma uitreiking? Deze geslaagdbox is zeer compleet en alcoholvrij.

Vanaf € 16,50

Dit is onze Examen Geslaagd Box met alcohol: een piccolo flesje Prosecco. Inclusief party popper en diverse lekkere onderdelen.

Vanaf € 18,50

VIER JE MOMENT MET EEN VERS BOX

Naast de diverse boxen en pakketten, die we per post kunnen versturen, hebben we ook een serie luxe vers-boxen. Deze vers-borrelpakketten worden met eigen gekoeld transport afgeleverd. De vers-boxen kun je bestellen voor de mensen thuis, maar je kunt ook meerdere vers-boxen tegelijk bestellen wanneer er bijvoorbeeld een borrel of receptie op het werk is. Bij dit soort bestellingen kunnen we tevens zaken als drankjes, disposable glazen, servetjes en bijvoorbeeld nootjes als tafelgarnituur meeleveren. Kortom, heb je een feestje op de zaak? De Event@Work Box ontzorgt! Bekijk hier het assortiment vers-borrelpakketten.

MAATWERK VOOR SPECIALE MOMENTEN BOXEN

Staat de speciale-gelegenheid-box, zoals jij ‘m het liefst wil hebben, er niet tussen? Geen probleem, want bij afname vanaf minimaal 50 stuks kunnen we ook zorgen voor maatwerk invullingen. We hebben diverse invullingen voor de speciale momenten boxen. Neem contact met ons op, dan bedenken we samen met jou de invulling van jullie speciale box of geschenk. Je kunt ons ook bellen op telefoonnummer 010 – 750 4401.