Vers Borrel Boxen

Ben je op zoek naar Vers Borrel Boxen of Borrelpakketten met verse ingrediënten? Dan ben je bij Event@Home Box aan het juiste adres! Bij ons kun je eenvoudig koelverse borrelboxen en borrelpakketten bestellen, met verse ingrediënten. De boxen worden vervolgens gekoeld bij je gasten thuis afgeleverd. De vers borrel boxen zijn ook ideaal voor een online event of een hybride event. De boxen kunnen individueel naar het huisadres worden verstuurd, maar ook in grotere aantallen op één adres (bijvoorbeeld het kantoor of een eventlocatie) worden geleverd. We kunnen de genoemde borrelboxen, borrelpakketten en tapasboxen leveren voor 2 of 4 personen per box. Optioneel kun je de vers borrel boxen uitbreiden met bier, wijn of fris. Ook het toevoegen van een Keuze Cadeaubon is mogelijk. Op die manier wordt het een leuk cadeaupakket.

De Vers Borrel Boxen zijn eenvoudig te bestellen

Je kunt de onderstaande Vers Borrel Boxen eenvoudig via deze website bestellen. Je ontvangt altijd eerst een offerte. We leveren de Vers Borrel Boxen vanaf 35 stuks. Er zijn diverse landenthema’s aan de borrelplanken gegeven. Zo kun je je bedrijfsborrel, VrijMiBo of personeelsborrel iedere keer een ander tintje meegeven. Interesse? Vraag vandaag nog een offerte aan voor de invulling van jouw bedrijfsborrel, online borrel, virtuele borrel of personeelsborrel.

GEKOELDE LEVERING EVENT@HOME VERS-BOX

Alle versboxen worden met ons eigen gekoeld transport bij de gasten thuis afgeleverd. De schalen worden ’s ochtends vroeg gemaakt en dezelfde dag afgeleverd. Helaas bezorgen we niet op de waddeneilanden. Het is natuurlijk wel van belang dat de ontvangers op de dag dat de koelvers pakketten worden afgeleverd, thuis zijn. Indien iemand niet thuis is, wordt het pakket aangeboden bij de buren. Wanneer de buren er niet zijn, nemen we het pakket weer mee terug en kunt u het ophalen of de dag erna (tegen extra betaling) laten afleveren.  

MAATWERK

Misschien ben jij voor jullie borrel op zoek naar een invulling van een borrelbox of borrelpakket die hier nog niet tussen staat. Geen probleem, want vanaf 50 stuks kunnen wij ook een maatwerk invulling maken. Zelfs luxe dinerboxen, fruitboxen, maaltijdboxen en zelfs ontbijtboxen zijn mogelijk. Neem contact met ons op, dan bedenken we samen met jou de invulling van jullie Vers Borrelpakket. Je kunt ons ook bellen op telefoonnummer 010 – 750 4401.

PROFESSIONELE CULINAIRE PARTNER

De vers borrelboxen en borrelpakketten worden vervaardigd door onze culinaire partner. Zij staan erom bekend dat ze altijd topkwaliteit leveren, snel kunnen schakelen en goed kunnen inspelen op specifieke vragen. Vanzelfsprekend wordt alles geproduceerd en afgeleverd conform de HACCP hygiëne en voedselveiligheid wetgeving.