Vers Borrel Boxen

Onze Vers Borrel Boxen zijn ideaal wanneer je bijvoorbeeld op alle afdelingen wat lekkers wilt laten bezorgen voor de VrijMiBo. Het is zelfs mogelijk de boxen naar de mensen thuis te laten brengen. De boxen worden gekoeld afgeleverd en zijn eenvoudig te bestellen. Het is ook mogelijk om extra drankjes aan de vers borrelbox toe te voegen, zoals biertjes, wijnen en frisdranken. De vers borrelboxen zijn er in een aantal thema’s: Hollands, Italiaans, Spaans, Fun Food en ‘In the Mix’. Er is ook een vegan variant. Naast de vers borrel pakketten hebben we ook een groot assortiment ontbijtboxen, lunchboxen en brunchboxen. Deze kun je bestellen vanaf 50 tot 5.000 stuks! 

De Vers Borrel Boxen zijn eenvoudig te bestellen

Je kunt de onderstaande Vers Borrel Boxen eenvoudig via deze website bestellen. Heb je een speciale wens of gaat het om grotere aantallen, dan kun je ons het beste eventjes bellen via 010-7504401. Je ontvangt altijd eerst een offerte. We denken graag met je mee over de invulling van jouw bedrijfsborrel, online borrel, virtuele borrel of personeelsborrel.

GEKOELDE LEVERING EVENT@HOME VERS-BOX

Alle versboxen worden met ons eigen gekoeld transport bij de gasten thuis afgeleverd. De schalen worden ’s ochtends vroeg gemaakt en dezelfde dag afgeleverd. Helaas bezorgen we niet op de waddeneilanden. Het is natuurlijk wel van belang dat de ontvangers op de dag dat de koelvers pakketten worden afgeleverd, thuis zijn. Indien iemand niet thuis is, wordt het pakket aangeboden bij de buren. Wanneer de buren er niet zijn, nemen we het pakket weer mee terug en kunt u het ophalen of de dag erna (tegen extra betaling) laten afleveren.  

MAATWERK

Misschien ben jij voor jullie borrel op zoek naar een invulling van een borrelbox of borrelpakket die hier nog niet tussen staat. Geen probleem, want vanaf 50 stuks kunnen wij ook een maatwerk invulling maken. Zelfs luxe dinerboxen, fruitboxen, maaltijdboxen en ontbijtboxen zijn mogelijk. Neem contact met ons op, dan bedenken we samen met jou de invulling van jullie Vers Borrelpakket. Je kunt ons ook bellen op telefoonnummer 010 – 750 4401.

Vers-borrel-en-diner-boxen

PROFESSIONELE CULINAIRE PARTNER

De vers borrelboxen en borrelpakketten worden vervaardigd door onze culinaire partner. Zij staan erom bekend dat ze altijd topkwaliteit leveren, snel kunnen schakelen en goed kunnen inspelen op specifieke vragen. Vanzelfsprekend wordt alles geproduceerd en afgeleverd conform de HACCP hygiëne en voedselveiligheid wetgeving.

Dinerpakket-dinerbox-foodbox-bezorgen-bestellen-ontbijtbox-lunchbox