Vers Borrel Boxen

Ook wanneer het gaat om Vers Borrel Boxen ben je bij Event@Home Box aan het juiste adres! We hebben diverse vers borrel boxen, tapasboxen en lunchboxen met uitsluitend verse ingrediënten, die gekoeld bij je gasten thuis worden afgeleverd. De vers borrelboxen kunnen ook in grotere aantallen op één locatie worden bezorgd, bijvoorbeeld op jullie bedrijf. Onderstaande tarieven zijn exclusief bezorgkosten. Deze verschillen per regio. Tevens zijn de genoemde vers borrel boxen en tapasboxen gebaseerd op circa 3 tot 4 personen. Het is helaas niet mogelijk om de borrelboxen voor minder personen op te maken. Heb je een borrel of receptie op het bedrijf en verwacht je meer dan 15 gasten? Dan is de Event@Work Box wellicht iets voor jou!

GEKOELDE LEVERING EVENT@HOME VERS-BOX

Alle versboxen worden met ons eigen gekoeld transport bij de gasten thuis afgeleverd. De schalen worden ’s ochtends vroeg gemaakt en dezelfde dag voor 17.00 uur afgeleverd. De afleverkosten zijn opgedeeld in drie regio’s. Helaas bezorgen we niet op de waddeneilanden. Tarieven:

– Zuid- Holland | € 6,95 per stop
– Noord-Holland, Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant en Flevoland | € 8,95 per stop
– Limburg, Zeeland, Overijssel, Drenthe, Friesland, Groningen | € 12,95 per stop
 

EVENT@WORK VERS BORREL BOXEN

Je kunt meerdere van verspakketten ook tegelijk bestellen voor bijvoorbeeld een borrel of receptie bij jullie op de zaak. Naast de versschalen hebben wij tevens diverse aanvullingen, waarmee je de gehele borrel in één keer bij ons kunt bestellen. De extra’s voor de vrijmibo borrel, afdelingsborrel of receptie op kantoor zijn:
 
* Blikjes bier en alcoholvrij bier € 1,35 p.st. (te bestellen per 6 blikjes)
* Pet-flesjes Desperado bier € 2,25 p.st. (te bestellen per 6 flesjes)
* Pet-flesjes witte wijn, rode wijn en rosé (mini flesjes!) € 2,50 p.st. (te bestellen per 10 flesjes per soort)
* Blikjes frisdrank (A-merken): Sourcy mineraalwater, Coca cola regular & light, Fanta orange, Lipton icetea green € 1,25 p.st. (te bestellen per 6 blikjes per soort)
* Mix van mono zakjes zoute pinda’s, borrelnootjes en chilly notenmix € 1,50 p.p. 
* Disposable glazen (milieuvriendelijk plastic), bierviltjes, mandjes voor nootjes en servetten € 1,50 p.p.
NB. Wij hebben er voor gekozen om alles in éénpersoonsverpakking te leveren, zodat het volledig Coronaproof is.
 

MAATWERK

Staat de Vers Borrel Box zoals jij ‘m het liefst wil hebben er niet tussen? Geen probleem, want we kunnen ook zorgen voor maatwerk invullingen.
Neem contact met ons op
, dan bedenken we samen met jou de invulling van jullie Vers Borrelpakket. Je kunt ons ook bellen op telefoonnummer 010 – 750 4401