Winter Boxen

Ben je op zoek naar verrassende Winter Boxen als invulling van het wintergeschenk? Of zoek je Winterpakketten voor je online evenement? Op deze pagina geven we je een overzicht van diverse Winter Boxen. We hebben diverse winterpakketten als invulling van je online of hybride evenement. Er zijn ook diverse winter boxen die je als geschenk of gift kunt gebruiken. Vanaf een afname van 100 boxen, kunnen we ook maatwerk winterpakketten leveren, die als eindejaarsgeschenk worden uitgedeeld. Ook hebben we diverse formats voor online eindejaarsfeesten, waarbij een interactieve Event@Home Box hoort. De minimale afname is 25 boxen.

DECEMBERDRUKTE VOL=VOL

De vraag naar de Event@Home Boxen voor online events in december is zo enorm, dat wij voor week 49, 50 & 51 helemaal VOLGEBOEKT zijn. We kunnen voor die 3 weken helaas GEEN BESTELLINGEN MEER AANNEMEN. De maximale productiecapaciteit (van ruim 10.000 Event@Home Boxen per week!) is voor die 3 weken bereikt en helaas geldt Vol = Vol. We hopen op je begrip. Voor levering vanaf week 52 kun je natuurlijk volop bestellen.

Een ideale KerstBorrel Box voor bijvoorbeeld de online kerstborrel of de afsluiting van een online bijeenkomst of webinar. Altijd leuk!

Uitgebreide borrelbox in een A4 brievenbus-doosje. Alleen nog te verkrijgen zonder het winter-game. Beperkt voorradig. Op=Op.

Dit is een borrelpakket voor een uitgebreide Kerstborrel. Inclusief slinger, kerstmuts, Tony Chocolonely chocomel, bier en veel meer.

Stijlvol pakketdoosje met een Piccolo bubbles, een mini partypopper, lekkere nootjes en smakelijke dipstokjes. Als er wat te vieren is!

Dit pakket is ideaal voor ieder moment dat er iets te vieren is en er geproost mag worden. Geschikt voor 2 personen. Chique en stijlvol!

Wil je een borrelpakket bestellen met items die iedereen lekker vindt? Dan is de Online-Borrelbox het borrelpakket voor jou!

Klein maar fijn! Met dit borrelpakket maak je iedereen tijdens de VrijMiBo blij! Verpakt in een A5 brievenbusdoosje.

Vanaf € 7,95

Deze Borrel Box is verpakt in een A4 brieven-busdoosje en is eigenlijk al zeer compleet. Met 2 wijntubes en diverse borrelsnacks.

Vanaf € 15,50

Hiermee verras je iedereen! Leuk als geschenk of als extraatje. Ook leuk voor de online borrel. Inclusief bier, wijn, Ibiza Ice en borrelsnacks.

Vanaf € 23,95

Een stijlvol theepakket met een originele theebrewer, een honinglepel, rietsuiker, Cantuccini en X-mas Chocolates.

Bijzonder koffiepakket met een originele koffiebrewer, rietsuiker, een kersenbonbon, Cantuccini en heerlijke X-mas Chocolates.

Met deze box krijg je niet alleen een leuk borrelpakket, maar tevens je eigen pubquiz! Ideaal als online Kerst-teamuitje.

Een leuk filmpakket in een brievenbusdoosje. Ideaal als motivatiegeschenk of een leuk extraatje. Verras je collega’s.

Vanaf € 16,95

Dit thuiskijk filmpakket heeft € 7,50 filmwaarde, plus witte wijn, popcorn, borrelnootjes en Agroposta fruitsiroop.

Vanaf € 19,50

Bij deze Thuiskijk Movie Box ontbreekt alleen de rode loper! Zoek thuis je leukste film uit en geniet van een heerlijk filmavondje!

Vanaf € 21,95

De Coffee Time Box bevat een bijzondere brewer waarmee je je eigen koffie kunt zetten. Inclusief een pastry proeverij van Jordy’s.

Vanaf € 10,95

Leuk theepakket voor een online webinar,
personeelsbijeenkomst of een online bijeenkomst. Inclusief pastry proeverij.

Vanaf € 10,95

Ook in de winter zijn onze VrijMiBo Borrel Boxen razend populair. Voorzien van lekkere drankjes en borrelsnacks. Altijd leuk!

Vanaf € 15,50

MAATWERK VOOR JULLIE WINTER BOXEN

Wil je samen met ons speciaal voor jouw online of zakelijk evenement een winterbox, winterpakket of wintergeschenk samenstellen? We gaan graag die uitdaging aan. We hebben vele leuke winterse items voor de winter boxen. Aan de hand van allerlei voorbeelden zoeken we samen met jou naar de juiste invulling voor jullie box. Maatwerk winterboxen zijn mogelijk vanaf een minimale afname van 100 stuks. Bel ons via telefoonnummer 010 – 750 4401 of stuur ons een email.