Winter Boxen

Ben je op zoek naar verrassende Winter Boxen als invulling van het wintergeschenk? Of zoek je Winterpakketten voor je online evenement? Op deze pagina geven we je een overzicht van diverse Winterboxen. We hebben diverse winterpakketten als invulling van je online of hybride evenement. Er zijn ook diverse winter boxen die je als geschenk of gift kunt gebruiken. Vanaf een afname van 50 boxen, kunnen we ook maatwerk winterpakketten leveren, die als eindejaarsgeschenk worden uitgedeeld. Ook hebben we diverse formats voor online eindejaarsfeesten, waarbij een interactieve Event@Home Box hoort. De winter boxen zijn eenvoudig via deze website te bestellen. Bezoek de productpagina, geef je wensen door en dezelfde dag heb je de offerte al in huis!

MAATWERK VOOR JULLIE WINTER BOXEN

Wil je samen met ons speciaal voor jouw online of zakelijk evenement een winterbox, winterpakket of wintergeschenk samenstellen? We gaan graag die uitdaging aan. We hebben vele leuke winterse items voor winterse borrelboxen. Aan de hand van allerlei voorbeelden zoeken we samen met jou naar de juiste invulling voor jullie box. Maatwerk winterboxen zijn mogelijk vanaf een minimale afname van 50 stuks. Bel ons via telefoonnummer 010 – 750 4401 of stuur ons een email.

BORRELBOX MET CADEAUBON VAN BOL.COM OF BIJENKORF

Ben je op zoek naar een leuke borrelbox of online eventbox met een cadeaubon erin? Bijvoorbeeld een box met een cadeaubon van BOL.com of Bijenkorf? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij hebben diverse cadeaubonnen die wij aan jullie borrelpakket of online eventbox kunnen toevoegen. Van BOL.com tot de Nationale Cadeaubon of speciale giftcards van Pathé. Er zijn diverse mogelijkheden. Bel met onze klantenservice voor een offerte op maat: 010 – 750 4401.