Zomer Boxen

Op deze pagina geven we je een overzicht van al onze Zomer Boxen. We hebben zomer boxen, die je uitstekend kunt gebruiken als extraatje tijdens een online event of personeelsbijeenkomst. Daarnaast zijn er diverse zomerboxen die je als geschenk voor de medewerkers of relaties kun inzetten. Ook zijn er diverse zomerboxen die je kunt gebruiken als alternatief van een live zomerevenement. Het is ook mogelijk om een maatwerk zomerbox samen te stellen. Kortom, het maakt niet uit voor welke gelegenheid je een zomerpakket zoekt, wij zorgen ervoor. Laat je inspireren door onderstaande Zomer Boxen en neem contact met ons op. Minimale afname 25 boxen per soort. Sommige zomeritems zijn alleen van april tot september voorradig.

Leuk cadeau vlak voor de zomervakantie. Met UV meter, zonnebrand en cocktailijsje. Ideaal als zomers personeelsgeschenk.

Vanaf € 10,95

Met deze box krijg je niet alleen een leuk borrelpakket, maar tevens je eigen pubquiz! Ideaal als online personeelsuitje in de zomer.

Vanaf € 26,95 (incl. € 10,00 voor quiz)

Deze zomerse Borrel Box is verpakt in een A4 brievenbusdoosje en is al zeer compleet. Met twee wijntubes en diverse borrelsnacks.

Vanaf € 15,50

Leuke zomerse cocktailbox met cocktailijsjes, cocktaildrankjes, cocktail ideeën, cocktail-rietjes en een alcoholtester met sleutelhanger.

Vanaf € 18,95

De Zomer Cocktailbox Big is wat groter. Hier krijg je 3 soorten drankjes waarmee je cocktails kunt maken. Natuurlijk ook de alcoholtester.

Vanaf € 25,95

Dit is de ideale box voor de afsluiting van een webinar met een zomer borrel. Inclusief wijntje, cocktailijsje en diverse zomersnacks.

Vanaf € 11,95

Met onze Fit & Healthy Box geef je als werkgever extra aandacht aan de gezondheid van je medewerkers. In brievenbusdoosje.

Vanaf € 11,95

Dit is de grote Fitbox uit ons assortiment. De Fit and Healthy Box Extra heeft een Retulp waterfles en een springtouw met trainingstips.

Vanaf € 18,50

De ideale box voor een uitgebreide zomer-borrel thuis. Met versproducten en lekkere borrelsnacks. Dit is zomers genieten!

Vanaf € 48,50

Leuke zomerbox, ideaal als geschenk vlak voor de voorjaars- of zomervakantie. Ook als borrelbox te gebruiken. Bijzondere producten.

Vanaf € 25,50

Ook deze Festival Party Box is een topper! Verpakt in een brievenbusdoosje en vol met leuke festival items. Let’s party!

Vanaf € 16,95

Dit is de grotere versie van het zomerse festivalpakket. De Festival Party Box – Extra is nog completer en bevat een leuke festivaljar.

Vanaf € 25,50

STAAT JULLIE ZOMERBOX ER NIET TUSSEN?

Staat de Zomer Box zoals jij ‘m het liefst wil hebben er niet tussen? Geen probleem, want we kunnen bij afname van minimaal 50 boxen ook zorgen voor maatwerk invullingen. Neem contact met ons op, dan bedenken we samen met jou de invulling van jullie Zomerpakket. Je kunt ons ook bellen op telefoonnummer 010 – 750 4401.

VERS BORREL BOXEN

Naast de diverse borrelboxen, die we per post kunnen versturen, hebben we ook een assortiment met Vers Borrel Boxen. Ideaal om naar de gasten thuis te versturen of te gebruiken voor een vrijmibo, borrel of receptie bij jullie op de zaak. Bekijk de mogelijkheden van onze vers-borrelpakketten.