Zomer Boxen

Op deze pagina geven we je een overzicht van al onze Zomer Boxen. We hebben zomer boxen, die je uitstekend kunt gebruiken als extraatje tijdens een online event of personeelsbijeenkomst. Daarnaast zijn er diverse zomerboxen die je als geschenk voor de medewerkers of relaties kun inzetten. Ook zijn er diverse zomerboxen die je kunt gebruiken als alternatief van een live zomerevenement. Het is ook mogelijk om een maatwerk zomerbox samen te stellen. Kortom, het maakt niet uit voor welke gelegenheid je een zomerpakket zoekt, wij zorgen ervoor. Laat je inspireren door onderstaande Zomer Boxen en neem contact met ons op. Sommige zomeritems zijn alleen van april tot september voorradig.

Wist je dat wij ook iedere box kunnen voorzien van een cadeaubon? Bijvoorbeeld van Bol.com, de Bijenkorf, Cadeaubon.nl en meer.

STAAT JULLIE ZOMERBOX ER NIET TUSSEN?

Staat de Zomerbox zoals jij ‘m het liefst wil hebben er niet tussen? Geen probleem, want we kunnen bij afname van minimaal 50 boxen ook zorgen voor maatwerk invullingen. Neem contact met ons op, dan bedenken we samen met jou de invulling van jullie Zomerpakket. Je kunt ons ook bellen op telefoonnummer 010 – 750 4401.

VERS BORREL BOXEN

Naast de diverse borrelboxen, die we per post kunnen versturen, hebben we ook een assortiment met Vers Borrel Boxen. Ideaal om naar de gasten thuis te versturen of te gebruiken voor een vrijmibo, borrel of receptie bij jullie op de zaak. Bekijk de mogelijkheden van onze vers-borrelpakketten.