Sinterklaas Surprise Box – Fun

Met de Sinterklaas Surprise Box – Fun maak je mensen blij!

Sinterklaas, het feest om uit te delen. Maak je medewerkers blij met een Sinterklaas Surpise Box – Fun. Met dit Sinterklaasgeschenk geef je je medewerkers een extra schouderklopje. Een klein maar fijn presentje dat op zeker een glimlach op het gezicht brengt! Ideaal verpakt in een brievenbusdoosje, dus eenvoudig te versturen. De Sinterklaas Surprise Box – Fun is ook leuk om op te sturen naar relaties, klanten of de vrijwilligers. Het is ook een leuk idee om te koppelen aan een online event of webinar. Waardvoor je de Sinterklaas Surprise Box – Fun ook wilt gebruiken, het hebt er altijd succes mee!

  • Stijlvol zwart brievenbusdoosje met sluitsticker en adreslabel
  • 1 chocoladeletter S in rood doosje, 135 gr.
  • 1 uniek chocoladespelletje, waarmee je de concentratie en trefzekerheid kunt trainen
  • 1 zakje met kruidnootjes
  • Optioneel: een full-colour kaartje met boodschap of groet

UITVERKOCHT!

(*) Bij afname van 100 stuks, exclusief BTW en verzending.
Afname 50-99 stuks € 9,85 | Afname 20-49 stuks € 9,95
Meerprijs A6 formaat kaartje € 0,95

Uitverkocht

Beschrijving

Wellicht vind je deze Sinterklaasboxen nog interessant?

Een verrassende Sinterklaas surprise box, als Sint cadeautje voor de medewerkers. Met een Droste chocoladeletter met zeezout, een leuk chocoladespelletje en kruidnootjes.

Een stijlvol zwart brievenbusdoosje met een koffiebrewer of theebrewer en vier smakelijke SInterklaas pralines in een luxe doosje. Een koffie- of theebox op VIP niveau.

Een stijlvol zwart brievenbusdoosje met een wijntube, Agroposta vruchtensiroop, Duyvis borrelnootjes, Lay’s chips en een chocolade balspelletje of kleine chocoladeletter.