Je bekijkt nu TIP: Brievenbus box

TIP: Brievenbus box

Wist je dat de brievenbus box één van de meest gebruikte boxen is voor bijvoorbeeld borrelbox? Event@Home Box heeft het assortiment borrelboxen ingedeeld met diverse brievenbus boxen. Zo werken wij voor de ‘small’ versies met een A5 of een A5+ formaat brievenbusdoosje. Voor de ‘medium’ versies wordt gebruik gemaakt van een A4 of A4+ brievenbusdoosje.

Ook een aantal zomerboxen, fit & healthy boxen, thuiskijk movie boxen tot zelfs de cocktailboxen en webinair en online boxen, zijn verpakt in een brievenbusdoosje. Het voordeel van een brievenbusdoosje is dat dit makkelijk per post verzonden kan worden, de ontvanger niet thuis hoeft te zijn en de verzendkosten aanmerkelijk lager zijn dan een postpakket.

Wist je overigens dat alle witte brievenbusdoosjes tegen meerprijs kunnen worden voorzien van jullie logo of een andere opdruk? Daarnaast kun je tegen meerprijs ook kiezen voor een stijlvol zwart brievenbusdoosje. Ga naar de pagina brievenbus boxen om te zien welke boxen en pakketten wij zoal leveren in brievenbusdoosjes.