Verrassende Koffie en Thee Box

brievenbus-koffie-en-thee-pakketten-coffee-time-box-koffiebox-koffiepakket-webinar-online-event-pakket

Koffie en Thee Box voor online events

Een kop koffie of thee door de brievenbus? Kan dat? Jazeker! En nog zonder morsen ook! Voor online events en virtuele HR-bijeenkomsten en meetings, hebben wij een Koffie en Thee Box gemaakt. Zowel de Coffee Time Box als de Tea Time Box worden in een brievenbusdoosje verstuurt en bevatten een pastry proeverij van Jodry’s Bakery uit Rotterdam. Hmmm! dat wordt smullen! Ga voor de leukste en verrassende koffieboxen en theeboxen naar deze pagina.

Online webinar of HR-bijeenkomst

Inmiddels heeft het online communiceren een belangrijke plek gekregen. De laatste paar maanden waren veel organisaties verplicht om het online communiceren verder door te voeren en inmiddels is het niet meer weg te denken. Ook in de toekomst zullen veel HR-meetings, zakelijke vergaderingen, meetings met klanten en zelfs complete congressen en seminars, online worden gegeven. En wat is dat leuker, wanneer je je gasten vooraf alvast een heerlijk kopje biologische koffie of thee stuurt. Door de brievenbus en zonder morsen! Onze verrassende Koffie en Thee Box (Coffee Time Box en Tea Time Box), worden geleverd in een stijlvol zwart brievenbusdoosje en worden per post opgestuurd. Ideaal voor welke online meeting dan ook! Het is ook mogelijk een combinatie te maken, waarbij men een Coffee & Tea Time Box krijgt. Er zijn al opdrachtgevers die een voorraad Coffee & Tea Time Boxen gereed heeft liggen, die opgestuurd wordt zodra een vertegenwoordiger een online klantmeeting heeft.

tea-time-box-theebox-theepakket-webinar-online-event-pakket
brievenbusdoosjes-pakketdoosjes-borrelbox-borrelpakket-geschenkdoosjes-brievenbux-event-at-home-box-2

Koffie of Thee box met logo

Voor het versturen van onze verrassende Koffie en Thee Boxen wordt standaard gebruik gemaakt van een stijlvol zwart A4 brievenbusdoosje. Je kunt ook kiezen voor een zwart of wit koffie en/of thee doosje. Wanneer je het koffiepakket of theepakket in jullie eigen layout wilt versturen, kunnen wij ook een bedrukt wit A4 brievenbusdoosje laten maken, voorzien van bijvoorbeeld jullie logo. Het is ook mogelijk een hele layout voor het doosje te maken. In kleine aantallen kan dit op basis van 15% druk op maximaal 20 cm breedte. Praat je over vele honderden boxen, dan kunnen we een maatwerk koffie- of theedoosje bestellen.

Ook de sleeves die om de koffiebrewer en theebrewer zitten, kunnen bij grote aantallen worden voorzien van een maatwerk opdruk. Kortom, als je verrassende Koffie en Thee Boxen zoekt voor je online event of meeting, dan is Event@Home Box je graag van dienst!

Neem contact met ons op!

Verrassende Koffie of Thee Box nodig? Wij helpen je!