Who is the Millionaire?

Who is the Millionaire Teamgame - speel met je smartphone of ipad

Met het online Who is the Millionaire Teamgame heb je een digitaal teamspel dat je samen met je collega’s kunt spelen op je smartphone of je Ipad. Eén van je collega’s is miljonair! In het online teamgame Who is the Millionaire kan jij erachter komen wie dat is! Kraak alle aanwijzingen, voltooi de opdrachten en bel de miljonair als eerste op! Bij wie rinkelt de telefoon straks? Wie is die rijke collega? Het mysterie van Who is the Millionaire kan je alleen achterhalen als je samenwerkt. Sommige collega’s hebben informatie die jou verder zal brengen, maar andersom geldt dit ook. Alleen is er een klein probleempje, je weet nog niet wie welke informatie heeft.

Gedurende de game Who is the Millionaire zal blijken hoe deze geheime miljonair zo rijk is geworden. Casino bezoekjes, loterijen, een erfenis, gokken op de renbaan, beleggingen of zijn/haar eigen YouTube kanaal. Wat zal het zijn? Maar één ding staat vast, je collega heeft ‘gewoon’ een baan om een beetje bezig te blijven. Start snel de game en kom erachter… Wie oh wie is die rijke collega?  

Prijs op aanvraag

Dit spel is te boeken vanaf 50 personen. De prijs is € 17,50 per persoon, exclusief BTW. Vraag een offerte aan. Event@Home Box zorgt graag voor leuke borrelboxen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze uitjes en borrelshows ook interessant?

Robin Matrix neemt je mee in een half uur durende reis door de wereld van magie, mind-illusions en mind-tricks. Waanzinnig!

De Online Borrelshow is een zeer uitgebreide borrelshow met volop interactie, zang, dans, spelelementen en nog veel meer. Een topper!

Hou je van zang, muziek en fun? Dan is de Pop Quiz Live Show echt iets voor jullie. Met live zang, een quiz en als je wilt zelfs een bingo.