Who is the Millionaire?

Bedrijfsuitje Who is the Millionaire - teamgame met je smartphone of ipad

Met het online bedrijfsuitje Who is the Millionaire, heb je een digitaal teamspel dat je samen met je collega’s kunt spelen op je smartphone of je Ipad. Eén van je collega’s is miljonair! In het online teamuitje Who is the Millionaire kan jij erachter komen wie dat is! Kraak alle aanwijzingen, voltooi de opdrachten en bel de miljonair als eerste op! Bij wie rinkelt de telefoon straks? Wie is die rijke collega? 

Teamuitje Who is the Millionaire – online bedrijfsuitje

Het mysterie van het bedrijfsuitje Who is the Millionaire kan je alleen achterhalen als je samenwerkt. Sommige collega’s hebben informatie die jou verder zal brengen, maar andersom geldt dit ook. Alleen is er een klein probleempje, je weet nog niet wie welke informatie heeft.

Gedurende het bedrijfsuitje Who is the Millionaire zal blijken hoe deze geheime miljonair zo rijk is geworden. Casino bezoekjes, loterijen, een erfenis, gokken op de renbaan, beleggingen of zijn/haar eigen YouTube kanaal. Wat zal het zijn? Maar één ding staat vast, je collega heeft ‘gewoon’ een baan om een beetje bezig te blijven. Start snel dit spannende bedrijfsuitje en kom erachter… Wie oh wie is die rijke collega? 

Bedrijfsuitje begeleid door onze spelleider 

Dit online teamuitje wordt gehost door een online begeleider. Hij/zij zal alles in goede banen begeleiding en indien nodig hulp bieden. Dit online teamuitje speel je via een eigen tablet of smartphone. Gewoon op afstand, gemakkelijk vanuit huis of kantoor. Door het opzetten van een videocall kan iedereen met elkaar communiceren en gemakkelijk volgen wat er gebeurd. Een ideaal format voor een online bedrijfsuitje! Dit online bedrijfsuitje kan ook gespeeld worden met grote groepen. Daarnaast hebben we ook een digitale Engelse versie beschikbaar.

Prijs op aanvraag

Dit online bedrijfsuitje is te boeken vanaf 20 personen. Vraag een offerte aan. Event@Home Box zorgt graag voor leuke bijpassende borrelboxen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Andere leuke online bedrijfsuitjes en teamactiviteiten

Robin Matrix neemt je mee in een half uur durende reis door de wereld van magie, mind-illusions en mind-tricks. Waanzinnig!

De Online Borrelshow is een zeer uitgebreide borrelshow met volop interactie, zang, dans, spelelementen en nog veel meer. Een topper!

Hou je van zang, muziek en fun? Dan is de Pop Quiz Live Show echt iets voor jullie. Met live zang, een quiz en als je wilt zelfs een bingo.