Keuze Cadeaubon

Altijd het juiste cadeau – met een ruime keuze uit alle populaire cadeaukaarten!

Voor de Keuze Cadeaubon werkt Event@Home Box samen met Pimm, bekend als één van de grootste cadeaukaarten distributeur van Nederland. Vrijwel alle grote winkelketens maken gebruik van de Keuze Cadeaukaart van Pimm en juist dat bepaald het enorme succes van deze cadeaubon.

Waarom kies je voor de Pimm keuze cadeaukaart?

  • De ontvanger kiest zelf de gewenste cadeaukaart
  • Een ruime keuze uit alle populaire cadeaukaarten
  • Beschikbaar in iedere waarde, van €5,- tot €150,-
  • FSC kartonen cadeaukaart, 100% PVC vrij
  • Ook digitaal te versturen, mogelijk in bulk mailing
  • aantrekkelijk design, leuk om te geven!

‍De Pimm keuze cadeaukaart is voor iedere ontvanger eenvoudig in te wisselen via www.pimmsolutions.nl/keuzecadeaukaart. De instructies hiervoor staan vermeld op de cadeaukaart. Hieronder een korte instructievideo.

Hoe werkt de Keuze Cadeaukaart?

Meer over Pimm

Altijd het juiste cadeau – met een ruime keuze uit alle populaire cadeaukaarten!

Pimm® is opgericht met als ultieme doel dat het geven van een cadeautje of attentie wel leuk moet blijven. Daarmee bedoelen ze dat alle onnodige moeite en kosten voor het regelen, zoeken, bestellen en afrekenen niet meer gemaakt hoeven te worden als je bestelt via het platform, want dat is leuk, makkelijk en snel. Doordat het platform gekoppeld wordt aan jouw inkoopsysteem, krijg je volledige grip en inzicht op deze uitgaven.

Dus of je nu HR-manager bent en op zoek naar de juiste invulling van jouw attentiebeleid, een finance manager die af wil van alle facturen en declaraties, een office manager die iemand in het zonnetje wil zetten of een inkoopmanager die meer grip wenst: Met onze Keuze Cadeaukaart, verpakt in een verrassend pakket of box, heb je de optimale oplossing. Meer weten? Bel onze klantenservice via telefoon 010 – 750 4401.