Referenties

Inmiddels hebben wij al voor veel grote en kleine bedrijven eventboxen, borrelboxen, online boxen en dergelijke mogen leveren. Onze klanten bevinden zich niet alleen in het MKB. Ook multinationals, financiële instellingen en grote consumentenbedrijven en instellingen weten ons inmiddels te vinden. Ook voor de overheid en gemeente doen we veel. Van de Belastingdienst tot diverse gemeentekantoren, allemaal hebben ze inmiddels kennis gemaakt met de Event@Home Box. Wist je dat wij inmiddels al ruim 100.000 boxen hebben mogen leveren? 

referentie-de-rechtspraak
Voor De Rechtspraak mochten wij een leuke zomerse borrelbox leveren. Het borrelpakket werd vlak voor de zomer verzonden aan alle medewerkers als leuke vakantiegroet.
Voor accountantbedrijf Ruitenburg mochten wij 270 rijk gevulde Festivalboxen maken. Dit verrassingspakket bevatte niet alleen allerlei festival gimmicks, maar tevens diverse lekkere zomersnacks. Het uitdelen van de festivalboxen was een groots succes!
Voor de ANWB hebben wij inmiddels voor heel wat online events boxen mogen leveren. Van koffiebox tot borrelbox en van Kerstbox tot webinarbox. De ene keer voor enkele tientallen deelnemers, de andere keer voor honderden online gasten. we hebben zelfs een aantal keer een maatwerk eventbox mogen leveren, voorzien van de huisstijl van de ANWB.
Voor Zadkine hebben wij inmiddels diverse online events mogen organiseren, natuurlijk allemaal voorzien van leuke borrelboxen. Ook hebben we speciale Examenboxen mogen leveren, toen de diploma uitreiking door Corona ook digitaal werd gedaan.