Brievenbus Koffie en Thee Pakketten

De leukste en meest verrassende brievenbus koffie en thee pakketten en boxen vind je hier! We hebben leuke koffiepakketten, verrassende theepakketten en ook combinaties met koffie en thee. Allemaal in handige brievenbusdoosjes. Ook hebben we diverse brievenbus koffie en thee pakketten die je als geschenk kunt gebruiken. De brievenbus koffie en thee pakketten kun je eenvoudig via deze website bestellen. Er zijn heel veel mogelijke uitvoeringen van onze brievenbus koffie en thee boxen. Bijvoorbeeld met handmade pastryproeverij van Jordy’s Bakery met verrukkelijke brownies, cheesecake en oma’s boterkoek. Of kies jij liever voor Tony’s Chocolonely chocolade?  Het is ook mogelijk om de door jou samengestelde koffiebox of theebox te voorzien van bijvoorbeeld jullie logo of een leuke gimmick of cadeaubon. We hebben ook speciale Rotterdamse koffie em theeboxen. Leuk om als cadeau weg te geven.

(H)eerlijke koffiepakketten en theeboxen

Al onze koffie- en theepakketten zijn voorzien van MVO keurmerk en fairtrade koffie en/of thee. Een belangrijk onderdeel, want wij helpen op die manier koffie- en theeboeren met eerlijke prijzen aan een beter bestaan. Daarnaast sponsoren wij als Event@Home Box jaarlijks diverse goede doelen. 

Brievenbus Koffie en Thee Pakketten voor elke gelegenheid

Onze brievenbus koffie en thee pakketten kun je voor iedere gelegenheid bestellen. Er zijn allerlei mogelijkheden waaruit je kunt kiezen en het is vanaf 50 stuks ook mogelijk om zelf een koffie en thee box “op maat” samen te stellen. Rond de feestdagen zijn er speciale koffie- en theepakketten, afgestemd op het thema. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een Sinterklaas theepakket met spekulaasthee of een koffiepakket tijdens Pasen met chocolade paaseieren of een Tony’s Chocolonely paasreep.

Hoe bestel je de brievenbus koffie en thee pakketten?

Het bestellen van koffieboxen, theepakketten of combinatiepakketten met zowel koffie als thee gaat heel eenvoudig. Bepaal het aantal stuks dat je nodig hebt, vul je gegevens in, geef ons door wanneer je de brievenbus koffie en thee pakketten wilt laten bezorgen en download de adressenlijst. Druk op versturen en klaar! In slechts enkele stappen heb jij de koffieboxen, theeboxen of combinatiepakket met koffie en thee besteld. De minimale bestelhoeveelheid is 10 stuks.

Brievenbuspakket-brievenbusbox-brievenbusborrelpakket-brievenbusgeschenk-online-event-webinar-brievenbusdoosje

Last minute koffie- en theepakketten of boxen nodig? Bel Event@Home Box!

Koffie of theebox als Brievenbusgeschenk

Wist je dat onze koffiepakketten en theepakketten ook regelmatig worden besteld als leuk brievenbusgeschenkje voor bijvoorbeeld medewerkers of relaties. Vooral de speciale feestdagen uitvoeringen zijn hier uitermate geschikt voor. Het stijlvolle zwarte brievenbusdoosje is perfect om als cadeau of geschenk te dienen.

Brievenbus koffie en thee pakketten per post versturen

Wij versturen alle brievenbus koffie en thee boxen met MyParcel, de zakelijke tak van PostNL. Alle brievenbus koffie- en theepakketten krijgen een track&trace, zodat wij altijd weten waar een koffiebox of theepakket zich bevindt. Het is ook mogelijk de koffie en/of thee boxen in overdozen of op pallet te laten leveren op 1 of meerdere kantoorlocaties. Meer weten of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op.