Brievenbus Koffie en Thee Pakketten

De leukste en meest verrassende brievenbus koffie en thee pakketten vind je hier! Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Zo hebben wij leuke koffiepakketten in brievenbusdoosjes, verrassende theepakketten maar natuurlijk ook combinaties met zowel koffie als thee. Ook hebben we diverse brievenbus koffie en thee pakketten die je als geschenk kunt gebruiken, bijvoorbeeld voor je klanten, relaties of medewerkers. Tijdens de feestdagen hebben we speciale brievenbus koffie en thee pakketten, afgestemd op het thema zoals Sinterklaas, Kerst of bijvoorbeeld Pasen. De brievenbus koffie en thee pakketten kun je eenvoudig via deze website bestellen. In enkele stappen is je bestelling gereed. Het brievenbusdoosje maakt ook het versturen erg eenvoudig, waarbij de ontvanger dus niet thuis hoeft te zijn om het koffie en/of theepakket in ontvangst te nemen.

Brievenbus Koffie en Thee Pakketten in diverse uitvoeringen

Er zijn heel veel mogelijke uitvoeringen van onze brievenbus koffie en thee pakketten. Je kunt kiezen voor een strak wit doosje, een stijlvol zwart doosje of een kraftkleurig doosje. Daarnaast is het mogelijk om de door jou samengestelde koffiebox of theebox te voorzien van bijvoorbeeld jullie logo of een andere bedrukking. In het brievenbus koffie en thee pakket wordt vaak een persoonlijk kaartje gedaan. Qua invulling zijn er ook diverse soorten pastry en lekkernijen waarmee je de brievenbus koffie en thee pakketten nog leuker kunt maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van lekkere cheesecake of brownies van Jordy’s Bakery?

Brievenbus Koffie en Thee Pakketten voor elke gelegenheid

Onze brievenbus koffie en thee pakketten kun je voor iedere gelegenheid bestellen. Er zijn allerlei mogelijkheden waaruit je kunt kiezen en het is vanaf 50 stuks ook mogelijk om zelf een koffie en thee box “op maat” samen te stellen. Rond de feestdagen zijn er speciale koffie- en theepakketten, afgestemd op het thema. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een Sinterklaas theepakket met spekulaasthee of een koffiepakket tijdens Pasen met chocolade paaseieren of een Tony’s Chocolonely paasreep.

Hoe bestel je de brievenbus koffie en thee pakketten?

Het bestellen van koffieboxen, theepakketten of combinatiepakketten met zowel koffie als thee gaat heel eenvoudig. Bepaal het aantal stuks dat je nodig hebt, vul je gegevens in, geef ons door wanneer je de brievenbus koffie en thee pakketten wilt laten bezorgen en download de adressenlijst. Druk op versturen en klaar! In slechts enkele stappen heb jij de koffieboxen, theeboxen of combinatiepakket met koffie en thee besteld. De minimale bestelhoeveelheid is 10 stuks.

Last minute koffie- en theepakketten of boxen nodig?

Heb je last minute een online webinar, bijeenkomst of evenement en heb je ineens brievenbus koffie en thee pakketten nodig? Geen probleem voor Event@Home Box. Wanneer je bij ons voor 16.00 uur besteld, is het vaak nog mogelijk dat de koffiepakketten en theepakketten nog dezelfde dag op de post gaan. We hebben van onze hardlopers grote voorraden, waardoor we snel en adequaat op last-minute bestellingen kunnen inspelen. Dus wanneer je ineens koffieboxen of theeboxen nodig hebt, bestel ze dan via onze website!

Koffie of theebox als Brievenbusgeschenk

Wist je dat onze koffiepakketten en theepakketten ook regelmatig worden besteld als leuk brievenbusgeschenkje voor bijvoorbeeld medewerkers of relaties. Vooral de speciale feestdagen uitvoeringen zijn hier uitermate geschikt voor. Het stijlvolle zwarte brievenbusdoosje is perfect om als cadeau of geschenk te dienen.

Brievenbuspakket-brievenbusbox-brievenbusborrelpakket-brievenbusgeschenk-online-event-webinar-brievenbusdoosje

Brievenbus koffie en thee pakketten per post versturen

Wij versturen alle brievenbus koffie en thee boxen met MyParcel, de zakelijke tak van PostNL. Alle brievenbus koffie- en theepakketten krijgen een track&trace, zodat wij altijd weten waar een koffiebox of theepakket zich bevindt. Het is ook mogelijk de koffie en/of thee boxen in overdozen of op pallet te laten leveren op 1 of meerdere kantoorlocaties.

Maatwerk brievenbus koffieboxen en theeboxen

Ben je op zoek naar een speciale samenstelling van je koffiebox of theebox? Wil je er bepaalde onderdelen van het online congres, webinar of event in laten meeverpakken, zoals bijvoorbeeld een pen, blocknote of andere gimmick? Vanaf 50 boxen kunnen wij ook de brievenbus koffie en thee pakketten helemaal als maatwerk invullen. Heb je vragen of wil je een offerte voor een maatwerk koffiepakket of theepakket ontvangen? Neem contact met ons op via telefoon 010 – 750 4401. Wil je meer weten over de organisatie van bijvoorbeeld een hybride evenement (deels gasten in de zaal, deels online via internet), bekijk dan de website van ons zusterbedrijf eens.

Brievenbus box – gezond & mvo

Ook wanneer je op zoek bent naar een gezond koffie- of theepakket of een leuk geschenkbrievenbuspakketje met een MVO gedachte, kunnen wij je helpen. We hebben een aantal boxen die volledig op het thema fit, vitaal en gezond zijn afgestemd. Daarnaast kunnen we speciale MVO boxen samenstellen, met bijvoorbeeld items van lokale leveranciers, zero-waste producten en items die gemaakt zijn door sociale werkplaatsen. Bel ons voor een offerte: 010 – 750 4401.