Cadeau pakketten voor collega’s

Leuke en verrassende cadeau pakketten voor collega’s. Event@Home Box heeft een groot assortiment aan geschenken en cadeau pakketten voor collega’s. Je kunt denken aan leuk koffie en theepakket, een uitgebreid borrelpakket of een feestelijke proostbox. Ook hebben we diverse filmpakketten, fitboxen en proostboxen. We maken ook veel cadeaupakketten op maat. We kunnen het pakket van jouw keuze voorzien van een cadeaubon of give-away. De cadeau pakketten voor collega’s sturen we direct naar je medewerkers thuis, maar je kunt er ook voor kiezen de cadeaupakketten en geschenken zelf uit te delen. Bekijk hieronder voorbeelden van cadeauboxen.

Cadeaupakketten in brievenbusdoosje

Wij hebben diverse ideeën voor cadeau pakketten voor collega’s die in een brievenbusdoosje verpakt zijn. Leuke kleine geschenken zoals een hippe borrelbox, een leuk koffie- en/of thee pakket, een gelukspakket of een filmpakket. Ook is het mogelijk om één van onze bestaande brievenbusgeschenken te voorzien van een cadeaubon. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Bel ons via telefoon 010 –  750 4401

Geschenkpakket met cadeaubon als verjaardagscadeau voor medewerkers

Hoe leuk is het om je medewerkers als ze jarig zijn een cadeaubon te geven die ze zelf mogen besteden bij de winkel van hun voorkeur. Bol.com, Coolblue, De Bijenkorf of misschien liever een diner voor 2, dingen voor de tuin of gereedschap? Met onze Cadeaubonbox is dit zo geregeld. De cadeaubon wordt gedaan in een leuk borrelboxje, koffie of thee boxje of tapaspakket, waardoor het toch een echt cadeau is wat je weggeeft. We hebben al diverse bedrijven die voor het hele jaar de boxen in huis halen en vervolgens zelf zorgen voor het uitdelen ervan.

Cadeau pakket met online live-show?

Ook wanneer je op zoek bent naar een leuk cadeau pakket voor collega’s met bijvoorbeeld een online Fun & Music Show of een leuke online Borrelshow, dan kunnen wij je helpen. Samen met onze zusterorganisatie Advance Events bedenken wij live en online maatwerkshows. Ken je onze livestream studio al? Vanuit deze studio kunnen wij elk online event uitzenden.