Cadeau pakketten voor collega’s

Zoek je leuke en verrassende cadeau pakketten voor collega’s? Ben je op zoek naar een geschenk voor de medewerkers. Op deze pagina geven we je een overzicht van diverse  cadeaupakketten en geschenken die je per post kunt versturen. Sommige van de cadeau pakketten voor collega’s zijn verpakt in een brievenbusdoosje, anderen een een feestelijk postpakketdoosje. Je kunt de cadeau pakketten voor collega’s eenvoudig via deze website bestellen. In slechts enkele stappen is je offerte voor de cadeaupakketten of geschenken aangevraagd. Wist je dat je vanaf 50 stuks ook cadeau pakketten voor collega’s zelf kunt samenstellen? 

Groot assortiment cadeaupakketten en geschenkboxen, met of zonder cadeaubon

Event@Home Box heeft een groot assortiment aan cadeau pakketten voor collega’s. Je kunt denken aan leuke koffie en theeboxen, een uitgebreid borrelpakket of een feestelijke proostbox. Ook hebben we diverse filmpakketten, fitboxen en complimentenboxen. Het is ook mogelijk het pakket van jouw keuze te voorzien van een cadeaubon die te besteden is bij 50 grote winkelketens, zowel online als in de winkel zelf. Denk hierbij aan Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Zalando e.d.. We sturen de cadeau pakketten voor collega’s direct naar je medewerkers thuis, maar je kunt de cadeaupakketten en geschenken ook naar één of meerdere kantooradressen sturen. Je ontvangt bij opdracht van ons een Excellijst waarop je alle adressen invult, conform de AVG-wetgeving. Bij het bestellen van cadeau pakketten voor collega’s met alcohol geldt: minimaal 18 jaar

Online een cadeau pakket voor collega’s bestellen?

Wil je een online een cadeau pakket voor collega’s bestellen? Dan ben je bij Event@Home Box aan het juiste adres. Het bestellen van een cadeaupakket of geschenkbox gaat heel eenvoudig via deze website. In slechts enkele stappen heb je de cadeaupakketten besteld:

  1. Kies het cadeaupakket dat je wilt versturen. 
  2. Geef het aantal stuks door en laat ons weten of je een kaartje bij het geschenkpakket wilt doen.
  3. Verzend de aanvraag en binnen enkele uren heb je de offerte voor jullie cadeau pakket voor collega’s al in huis.
  4. Geef akkoord op de offerte, voeg de adressen toe en verstuur je bestelling. Aansluitend maken wij de geschenkpakketten gereed en versturen ze per post.
  5. En genieten maar!

Last minute een cadeaupakket of geschenkbox nodig?

Heb je last minute ineens cadeaupakketten nodig? Wanneer je bij ons voor 16.00 uur besteld, is het vaak nog mogelijk dat de cadeaupakketten nog dezelfde dag op de post gaan. De cadeaupakketten met cadeaukaarten of filmvouchers hebben een besteltijd van tenminste twee dagen. 

Zelf een cadeau pakket samenstellen?

Uniek is dat je vanaf 50 cadeaupakketten zelf de samenstelling kunt bepalen. Het is ook mogelijk een bepaald pakket helemaal aan jouw wensen aan te passen. Laat ons weten welk geschenkpakket jij wilt samenstellen en wij maken het. Neem contact met ons op, dan bedenken we samen met jou de invulling van jullie cadaupakket of geschenkbox. Bellen kan ook: 010 – 750 4401

Cadeaupakketten in brievenbusdoosje

Wij hebben diverse ideeën voor cadeau pakketten voor collega’s die in een brievenbusdoosje verpakt zijn. Leuke kleine geschenken zoals een hippe borrelbox, een leuk koffie- en/of thee pakket, een gelukspakket of een filmpakket. Ook is het mogelijk om één van onze bestaande brievenbusgeschenken te voorzien van een cadeaubon. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Bel ons via telefoon 010 –  750 4401 

Borrelpakket voor 1 persoon of 2 personen?

Welk borrelpakket wil je bestellen? We hebben diverse postdoosjes met borrelpakketten voor 2 personen maar we hebben ook hele leuke brievenbusdoosjes met borrelpakketten voor 1 persoon. Kies je voor de vers-borrelpakketten, dan kun je kiezen voor 2 of zelfs 4 personen.

Een cadeau pakket per post versturen

Wij versturen alle cadeaupakketten en geschenkboxen met MyParcel, de zakelijke tak van PostNL. Alle cadeau’s krijgen een track&trace, zodat wij altijd weten waar een geschenk zich bevindt. Het is ook mogelijk de cadeaupakketten voor collega’s in overdozen of op pallet te laten leveren op 1 of meerdere kantoorlocaties. Meer weten? Stuur ons een bericht of bel met onze klantenservice via telefoon 010 – 750 4401.

Cadeau pakket met online live-show? 

Ook wanneer je op zoek bent naar een leuk cadeau pakket voor collega’s met bijvoorbeeld een online Fun & Music Show of een leuke online Borrelshow, dan kunnen wij je helpen. Samen met onze zusterorganisatie Advance Events bedenken wij live en online maatwerkshows.

Brievenbuspakket-brievenbusbox-brievenbusborrelpakket-brievenbusgeschenk-online-event-webinar-brievenbusdoosje