Over ons

Lees meer over ons:
Gastvrijheid, gastheerschap en mensen blij maken, zit ons in het bloed. Het maakt ons gelukkig en we zijn er goed in! Event@Home Box is onderdeel van de Brouwer Evenementen Groep BV, het familiebedrijf van de familie Brouwer. Al  jaren is de Brouwer Evenementen Groep actief met de eventlabels Advance Events en FestivalophetBedrijf. De afgelopen decennia hebben we met deze labels duizenden bedrijfsevenementen mogen organiseren. Event@Home Box is in Mei 2020 ontstaan, als alternatief voor het live event dat door de Covid-19 pandemie niet door kon gaan. Inmiddels is Event@Home Box uitgegroeid tot één van de marktleiders wanneer het gaat om online eventboxen, borrelboxen, borrelpakketten, webinarboxen en allerlei aanvullende boxen en geschenken die per post worden verzonden. Afgelopen twee jaar hebben we meer dan 200.000 boxen mogen verzorgen. Een team enthousiaste medewerkers staan klaar om ook jullie vraag voor verrassende Event@Home Boxen te beantwoorden. Daarnaast organiseren wij samen met onze partners diverse online teambuildingsactiviteiten, bedrijfsuitjes en HR-festiviteiten, waarbij onze borrelboxen en online-pakketten natuurlijk een belangrijke rol spelen. Wil je meer over ons weten? Bel ons dan via telefoon 010 – 750 4401 of stuur ons een bericht. Bekijk de laatste vacatures binnen de groep.

onze-boxen-event-at-home-borrelboxen-online-event-pakketten-webinar-geschenkboxen-kerstpakketten-over-ons
sponsering-180earth-mvo-heal-the-earth-one-tree-at-a-time

Zorg voor anderen

Event@Home Box steunt het project 180.Earth. Dit is een sociale onderneming, gevestigd in zowel Nederland als Malawi en gerund door een Hollander. 180.Earth heeft als missie om onze planeet te regenereren, door het planten van bomen en het bouwen van energie besparende ‘cook stoves’. Het beheer van de bomen-plantages wordt vooral door vrouwen gedaan; women-empowerment in het groen! Per eventbox, borrelbox of geschenkpakket wordt een percentage aan dit goede doel afgedragen. In 2020 zijn we in staat geweest om ruim 1.000 bomen te laten planten!

Hulp aan Oekraïne

In 2022 hebben wij als extra goed doel Oekraïne. De oorlog verwoest het leven van vele burgers daar. We steunen niet alleen financieel maar de owners van Event@Home Box vangen ook een familie thuis op. Wil jij ook helpen? Geef aan Giro555 t.n.v.Oekraïne. 

 

Over ons: aandacht, zorg en uitstekende service

Onze boxen kenmerken zich door de aandacht voor de inwendige mens, de kwaliteit en de uitstekende service die wij verlenen. We vinden het belangrijk dat er bij het openmaken van een borrelpakket, geschenkbox of online eventpakket een glimlach op het gezicht komt. Blijheid… dat is wat we graag willen brengen!

Onze boxen zijn ideaal in te zetten voor bijvoorbeeld online events, hybride evenementen en diverse bijeenkomsten. Voor ieder feestelijk moment hebben wij wel een leuke box bedacht. Daarnaast worden onze boxen ook veel gebruikt als cadeautje om het (thuis)werkplezier te vergroten, als complimentje en als personeelsgeschenk of relatiegeschenk. Onze boxen worden ook regelmatig gebruikt als onderdeel van bijvoorbeeld een online bedrijfsuitje of teambijeenkomst. 

 

Brievenbus-boxen-vrijmibo-borrelbox-medium-borrelpakket-brievenbusdoosje-bestellen-bezorgen-borrel-online-box-pakket-brievenbusdoosje-borrelboxbestellen-versturen-bestellen-onlineevent-brievenbusborrelpakket

Onze drie belangrijkste USP's

Uitstekende service

Onze klantenservice moet als uitmuntend ervaren worden. Als je vragen hebt over onze producten, de verzending of de betaling, dan staan onze servicemedewerkers per e-mail 24/7 voor je klaar om je te helpen. En mocht er ergens iets misgaan (fouten maken is nu eenmaal menselijk), dan beloven we dat we het probleem snel, adequaat en naar volle tevredenheid oplossen. Daar staat de familie Brouwer persoonlijk voor in.

Meer dan goede prijs

Ons prijsbeleid is erop gericht om altijd een uiterst scherpe prijs neer te leggen. Wij zelf houden ook niet van te veel geld uitgeven en we weten zeker dat we hierin niet uniek zijn. Door zelf de volledige controle te houden op het gehele proces van inkoop tot verpakking en verzending, bieden we onze producten altijd tegen de beste prijs aan. En wanneer je echt grote aantallen boxen wilt bestellen (meer dan 500 stuks), dan kunnen we een speciale projectprijs maken.

Goed gevoel

De Event@Home Box is meer dan zomaar een eventbox of borrelpakket. Het is een Event@Home Box vol beleving, een goed gevoel en een glimlach! Zodra het deksel wordt geopend, moet de borrelbox, het geschenk of online eventpakket een en al positiviteit uitstralen. En daar doen wij alles aan. Perfecte kwaliteit, alles netjes ingepakt, alles keurig recht in het doosje, schokbestendig en breukvrij ingepakt, labels en etiketten omhoog en leesbaar… kortom, alles met uiterste zorg en aandacht! En dat zie je direct als je de box of pakket openmaakt.