Over ons

Gastvrijheid, gastheerschap en mensen blij maken, zit ons in het bloed. Het maakt ons gelukkig en we zijn er goed in! Event@Home Box is onderdeel van de Brouwer Evenementen Groep, het familiebedrijf van Arie, Marina en hun zoon Artem Brouwer. Al  jaren is de Brouwer Evenementen Groep actief met de eventlabels Advance Events en FestivalophetBedrijf. De afgelopen decennia hebben we met deze labels duizenden bedrijfsevenementen mogen organiseren. Event@Home Box is in Mei 2020 ontstaan als alternatief voor het live event, dat door Covid-19 in veel gevallen niet meer door kon gaan. Inmiddels is Event@Home Box uitgegroeid tot leverancier van borrelboxen, online pakketten en allerlei aanvullende boxen en geschenken. Een team van 8 vaste medewerkers en enkele tientallen uitzend- en oproepkrachten maken enkele duizenden Event@Home Boxen per week. Ook brengen wij diverse online borrelshows en teamuitjes, waar onze borrelboxen en online-pakketten natuurlijk een centrale rol in spelen. 

onze-boxen-event-at-home-borrelboxen-online-event-pakketten-webinar-geschenkboxen-kerstpakketten-over-ons
sponsering-180earth-mvo-heal-the-earth-one-tree-at-a-time

Zorg voor anderen

Event@Home Box steunt het project 180.Earth. Dit is een sociale onderneming, gevestigd in zowel Nederland als Malawi en gerund door een Hollander. 180.Earth heeft als missie om onze planeet te regenereren, door het planten van bomen en het bouwen van energie besparende ‘cook stoves’. Het beheer van de bomen-plantages wordt vooral door vrouwen gedaan; women-empowerment in het groen! Per kerstpakket, eindejaarsgeschenk of nieuwjaarscadeau, wordt een bedrag aan dit goede doel afgedragen.

About180.Earth
It takes time, persistence, care and love to heal our planet. In cooperation. Each farmer is part of a family. Each family is part of a village. Each village is part of a country. All are inhabitants of our beautiful planet. By supporting individual farmers to plan and nourish trees we heal our one & only planet. Both sponsors and farmers directly support themselves.

Met aandacht, zorg en uitstekende service

Onze boxen kenmerken zich door de aandacht voor de inwendige mens, de kwaliteit en de uitstekende service die wij verlenen. Je kunt iedere box voorzien van allerlei verrassende relatiegeschenken, give-away’s en premiums, naar wens bedrukt met bijvoorbeeld jullie logo of slogan. Een gepersonaliseerde verpakking en/of wenskaartje, maakt de box helemaal compleet en persoonlijk.

Onze boxen zijn ideaal in te zetten voor bijvoorbeeld online events, hybride evenementen en diverse bijeenkomsten. Voor ieder feestelijk moment hebben wij wel een leuke box bedacht. Daarnaast worden onze boxen ook veel gebruikt als cadeautje om het (thuis)werkplezier te vergroten, als complimentje en als personeelsgeschenk of relatiegeschenk. Onze boxen worden ook regelmatig gebruikt als onderdeel van bijvoorbeeld een online bedrijfsuitje of teambijeenkomst. En wist je dat wij ook vers-borrelboxen leveren? Ideaal wanneer je je klanten wilt verrassen met een gezond en lekker borrelpakket, dat gekoeld thuis wordt afgeleverd.

vrijmibo-borrelbox-medium-borrelpakket-borrel-online-box-pakket-brievenbusdoosje-borrelboxbestellen-versturen-bestellen-onlineevent-brievenbusborrelpakket

Onze drie belangrijkste USP's

Uitstekende service

Onze klantenservice moet als uitmuntend ervaren worden. Als je vragen hebt over onze producten, de verzending of de betaling, dan staan onze servicemedewerkers per e-mail 24/7 voor je klaar om je te helpen. En mocht er ergens iets misgaan (fouten maken is nu eenmaal menselijk), dan beloven we dat we het probleem snel, adequaat en naar volle tevredenheid oplossen. Daar staat de familie Brouwer persoonlijk voor in.

Meer dan goede prijs

Ons prijsbeleid is erop gericht om altijd een uiterst scherpe prijs neer te leggen. Wij zelf houden ook niet van te veel geld uitgeven en we weten zeker dat we hierin niet uniek zijn. Door zelf de volledige controle te houden op het gehele proces van inkoop tot verpakking en verzending, bieden we onze producten altijd tegen de beste prijs aan. Dat is waarom we niet aan kortingen doen… je vind de boxen immers nergens anders voordeliger!

Goed gevoel

De Event@Home Box is meer dan zomaar een eventbox of borrelpakket. Het is een Event@Home Box vol beleving, een goed gevoel en een glimlach! Zodra het deksel wordt geopend, moet de box, het geschenk of kerstpakket een en al positiviteit uitstralen. En daar doen wij alles aan. Perfecte kwaliteit, alles netjes ingepakt, alles keurig recht in het doosje, schokbestendig en breukvrij ingepakt, labels en etiketten omhoog en leesbaar… kortom, alles met uiterste zorg en aandacht!