Alle Brievenbus Boxen

Ben je op zoek naar leuke en verrassende brievenbus boxen of brievenbus pakketten? Event@Home Box heeft brievenbus boxen in vele soorten en maten; van borrelboxen en koffie/theeboxen tot aan fitboxen en bijvoorbeeld movieboxen. Vanaf 14 mei zijn er ook weer EK Borrelboxen en EK Borrelpakketten te bestellen! Onze brievenbusboxen zijn ideaal voor online events, als geschenk of als extraatje voor je medewerkers. We hebben ook speciale brievenbus boxen speciaal voor HR, werving & selectie en andere PZ doeleinden. Ook de brievenbusboxen voor online webinars zijn uniek. Het grote voordeel van brievenbus boxen is dat deze eenvoudig door de brievenbus passen en de ontvanger dus niet thuis hoeft te zijn. Maar, je kunt de brievenbuspakketten  natuurlijk ook op de zaak uitdelen. Bestel jouw brievenbus boxen vandaag nog! 

Brievenbusdoosje of postpakketdoosje – wij bezorgen de Brievenbus Boxen bij je gasten thuis!

Wil jij een brievenbus borrelpakket of geschenkpakket versturen? Wij bezorgen de brievenbusbox thuis, maar je kunt er ook voor kiezen de brievenbuspakketten naar één adres te sturen. Je kunt ze immers ook eenvoudig uitdelen bijvoorbeeld bij jullie op het bedrijf. We hebben een ruim assortiment brievenbusdoosjes en daarnaast werken we, wanneer er flesjes in het pakket komen, ook met grotere pakketdoosjes. We bezorgen de Event@Home brievenbusboxen rechtstreeks bij de gasten thuis of leveren alles af bij jullie op het bedrijf.  

Brievenbuspakket of brievenbusbox bestellen?

Wil je een pakket bestellen dat door de brievenbus past? Of zoek je een brievenbuspakket met een leuke inhoud voor een webinar, conferentie, online evenement, vergadering, HR-bijeenkomst of personeelsmeeting? Bij Event@Home Box kun je de leukste brievenbuspakketten, borrelpakketten, borrelboxen en geschenkpakketten bestellen. De meeste brievenbus pakketten en boxen kun je al vanaf 15 stuks bestellen. Maatwerk brievenbuspakketten en geschenken zijn mogelijk vanaf 50 stuks.

event-at-home-box-online-event-boxen-pakketten-borrelbox-koffiebox-webinarbox-borrelpakket-eventpakket-2

Een brievenbus box, borrelpakket of borrelbox per post versturen

Wij versturen alle brievenbus boxen en borrelpakketten met MyParcel, de zakelijke tak van PostNL. Alle brievenbusborrelpakketten krijgen een track&trace, zodat wij altijd weten waar een borrelpakket zich bevindt. Het is ook mogelijk de brievenbusborrelpakketten in overdozen of op pallet te laten leveren op 1 of meerdere kantoorlocaties.

Maatwerk brievenbus borrelpakket of eventbox

Ben je op zoek naar een speciale samenstelling van je brievenbusbox of brievenbuspakket?  Bijvoorbeeld een maatwerk borrelpakket, webinarbox, fitbox, moviebox, cocktailbox of (online- of hybride)eventbox? Vanaf 100 boxen kunnen wij ook het brievenbuspakket helemaal als maatwerk invullen. Er zijn vele mogelijkheden om een brievenbuspakketje samen te stellen, dat helemaal voldoet aan jullie wensen. Ben je benieuwd hoe we jullie maatwerk brievenbuspakket samenstellen? Neem contact met ons op via telefoon 010 – 750 4401.

Borrelpakketten, online event boxen, fitboxen, filmpakketten, koffie momentjes… er is echt van alles!