Brievenbus Boxen

Ben je op zoek naar brievenbusboxen, borrelboxen in brievenbusdoosjes, borrelpakketten in brievenbusdoosjes of leuke brievenbusgeschenken? Kijk dan eens rond bij Event@Home Box. Op deze pagina geven we je een overzicht van leuke brievenbus-borrelboxen, brievenbus-borrelpakketten en brievenbusgeschenken. Het grote voordeel van een brievenbusbox is dat deze met de gewone post bezorgd wordt. Het pakketje past door de brievenbus en wordt schokbestendig door ons ingepakt. We hebben diverse mogelijkheden, waarbij je kunt kiezen voor een A5+ brievenbusdoosje of een A4+ brievenbusdoosje. Het is bij ons zelfs mogelijk om ook bij een kleine oplage de brievenbus boxen te voorzien van een fullcolour bedrukking! Op deze pagina laten we je een aantal brievenbus boxen zien. De boxen zijn vanaf minimaal 25 stuks te bestellen.

DECEMBERDRUKTE VOL=VOL

De vraag naar de Event@Home Boxen voor online events in december is zo enorm, dat wij voor week 49, 50 & 51 helemaal VOLGEBOEKT zijn. We kunnen voor die 3 weken helaas GEEN BESTELLINGEN MEER AANNEMEN. De maximale productiecapaciteit (van ruim 10.000 Event@Home Boxen per week!) is voor die 3 weken bereikt en helaas geldt Vol = Vol. We hopen op je begrip. Voor levering vanaf week 52 kun je natuurlijk volop bestellen.

Klein maar fijn! Met dit borrelpakket maak je iedereen tijdens de VrijMiBo blij! Verpakt in een A5 brievenbusdoosje.

Het Borrel Pakket Small is weer net even iets anders dan de Borrel Box Small. Ook verpakt in een A5 brievenbusdoosje.

Vanaf € 7,95

Dit is de meest populaire borrelbox. Net even iets groter en inclusief 2 wine tubes en een kaartspel. In een A4+ brievenbusdoosje.

Vanaf € 15,50

Wil je een borrelpakket bestellen met items die iedereen lekker vindt? Dan is de Online-Borrelbox het borrelpakket voor jou!

Deze Borrel Box is verpakt in een A4 brieven-busdoosje en is eigenlijk al zeer compleet. Met 2 wijntubes en diverse borrelsnacks.

Vanaf € 15,50

Een stijlvol zwart brievenbusdoosje met een wijntube, Agroposta vruchtensiroop, Duyvis borrelnootjes, Lay’s chips en een chocolade balspelletje of kleine chocoladeletter.

Een ideale KerstBorrel Box voor bijvoorbeeld de online kerstborrel. Nog maar beperkte voorraad aanwezig. Op = Op!

Uitgebreide borrelbox in een A4 brievenbus-doosje. Alleen nog verkrijgbaar zonder winter-game. Beperkte voorraad. Op=Op.

Leuke zomerse cocktailbox met cocktailijsjes, cocktaildrankjes, cocktailideeën, cocktail-rietjes en een alcoholtester met sleutelhanger.

Vanaf € 18,95

Ideaal voor webinars of online bijeenkomsten die overdag plaatsvinden. Met unieke tea-brewer en pastry proeverij van Jordy’s Bakery.

Vanaf € 10,95

De Coffee Time Box is ook weer zo’n ideale box voor tijdens een webinar of online bijeenkomst van thuiswerkers of klanten.

Vanaf € 10,95

Deze cocktailbox is wat groter. Hier krijg je drie soorten drankjes, waarmee je cocktails kunt maken. Natuurlijk ook de alcoholtester.

Vanaf € 25,95

Een leuk filmpakket in een brievenbusdoosje. Ideaal als motivatiegeschenk of een leuk extraatje. Verras je collega’s.

Vanaf € 16,95

Dit thuiskijk-filmpakket heeft € 7,50 filmwaarde, plus witte wijn, popcorn, borrelnootjes en Agroposta fruitsiroop.

Vanaf € 19,50

Bij deze Thuiskijk Movie Box ontbreekt alleen de rode loper! Zoek thuis je leukste film uit en geniet van een heerlijk filmavondje!

Vanaf € 21,95

Een stijlvol theepakket met een originele theebrewer, een honinglepel, rietsuiker, Cantuccini en X-mas Chocolates.

Bijzonder koffiepakket met een originele koffiebrewer, rietsuiker, een kersenbonbon, Cantuccini en heerlijke X-mas Chocolates.

Dit is onze kleinere Fit & Healthy Box. Dit Fitpakket is zonder drinkfles. Deze Fitbox is al vanaf 25 stuks te verkrijgen.

Vanaf € 11,95

Leuk cadeau vlak voor de zomervakantie. Met UV meter, zonnebrand en cocktailijsje. Ideaal als zomers personeelsgeschenk.

Vanaf € 10,95

Dit is de kleine versie van het festivalpakket. De Festival Party Box – Fun bevat leuke festival items. Altijd erg leuk om te krijgen!

Vanaf € 16,95

Na lang thuiswerken weer op kantoor? Verras je collega’s met een Back to Office Box met leuke items. Terugkomen wordt een feest!

Vanaf € 16,50