Brievenbus Boxen

Ben je op zoek naar leuke brievenbus boxen? Zoals bijvoorbeeld een verrassende borrelboxen in een brievenbusdoosje, leuke brievenbusgeschenken of speciale brievenbusdoosjes voor thuiswerkers? Bij Event@Home Box kun je vast en zeker vinden waarnaar je op zoek bent. Op deze pagina geven we je een overzicht van verrassende brievenbus boxen. Van borrelpakket tot geschenkbox en van filmpakket tot Fit & Vitality box. Er is echt van alles! Het grote voordeel van brievenbus boxen is dat deze eenvoudig door de brievenbus passen. De brievenbuspakketten worden schokbestendig door ons ingepakt en via PostNL verzonden. Vaak is het pakketje al de volgende dag afgeleverd. We hebben diverse mogelijkheden voor brievenbus boxen, waarbij je kunt kiezen voor een A5+ brievenbusdoosje of een A4+ brievenbusdoosje. Het is bij ons zelfs mogelijk om ook bij een kleine oplage de brievenbus boxen te voorzien van een fullcolour bedrukking of een fullcolour sticker! 

Brievenbusdoosje of postpakketdoosje – wij bezorgen de Brievenbus Boxen bij je gasten thuis!

Wil jij een brievenbus borrelpakket of geschenkpakket versturen? De Event@Home Box is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. We hebben een ruim assortiment brievenbusdoosjes die eenvoudig door de brievenbus passen. Daarnaast werken we ook met iets grotere postpakketdoosjes. We bezorgen de Event@Home Borrelboxen rechtstreeks bij de gasten thuis, maar je kunt er ook voor kiezen de borrelpakketten naar één adres te sturen. Je ontvangt bij opdracht van ons een beveiligde Excellijst waarop je alle adressen invult, vanzelfsprekend volledig conform de AVG-wetgeving.  

MAATWERK BRIEVENBUS BORRELPAKKET OF EVENTBOX

Ben je op zoek naar een speciale samenstelling van je brievenbusbox of brievenbuspakket?  Bijvoorbeeld een maatwerk borrelpakket of eventbox? Vanaf 50 boxen kunnen wij ook het brievenbuspakket helemaal als maatwerk invullen. Er zijn vele mogelijkheden om een brievenbuspakketje samen te stellen, dat helemaal voldoet aan jullie wensen. Ben je benieuwd hoe we jullie maatwerk brievenbuspakket samenstellen? Neem contact met ons op via telefoon 010 – 750 4401.

BRIEVENBUS BORRELPAKKET BESTELLEN?

Wil je een borrelpakket bestellen dat door de brievenbus past? Of zoek je een postpakket met een leuke inhoud voor een webinar, online evenement of online borrel? Bij Event@Home Box kun je de leukste borrelpakketten, borrelboxen en geschenkpakketten bestellen. De meeste borrelpakketten kun je al vanaf 15 stuks bestellen. Maatwerk borrelboxen zijn mogelijk vanaf 50 stuks.

LAST MINUTE BORRELPAKKETTEN NODIG?

Heb je last minute ineens borrelpakketten nodig? Wanneer je bij ons voor 16.00 uur besteld, is het vaak nog mogelijk dat de borrelpakketten en borrelboxen nog dezelfde dag op de post gaan. We hebben van onze hardlopers grote voorraden, waardoor we snel en adequaat op last-minute bestellingen kunnen inspelen. Soms vragen we je wel te kiezen voor één van onze hardlopers aan brievenbus borrelpakketten.

BORRELPAKKET GEZOND & MVO

Ook wanneer je op zoek bent naar een gezond borrelpakket of een borrelbox met een MVO gedachte, kunnen wij je helpen. We hebben een aantal boxen die volledig op het thema fit, vitaal en gezond zijn afgestemd. Daarnaast kunnen we speciale MVO boxen samenstellen, met bijvoorbeeld items van lokale leveranciers, zero-waste producten en items die gemaakt zijn door sociale werkplaatsen.