Brievenbus Boxen

Ben je op zoek naar brievenbus boxen, borrelboxen in brievenbusdoosjes, borrelpakketten in brievenbusdoosjes of leuke brievenbusgeschenken? Kijk dan eens rond bij Event@Home Box. Op deze pagina geven we je een overzicht van leuke brievenbus-borrelboxen, brievenbus-borrelpakketten en brievenbusgeschenken. Het grote voordeel van een brievenbus box is dat deze met de gewone post bezorgd wordt. Het pakketje past door de brievenbus en wordt schokbestendig door ons ingepakt. We hebben diverse mogelijkheden voor brievenbus boxen, waarbij je kunt kiezen voor een A5+ brievenbusdoosje of een A4+ brievenbusdoosje. Het is bij ons zelfs mogelijk om ook bij een kleine oplage de brievenbus boxen te voorzien van een fullcolour bedrukking of een fullcolour sticker! Op deze pagina laten we je een aantal brievenbus boxen zien. 

Brievenbusdoosje of postpakketdoosje – wij bezorgen de Brievenbus Boxen bij je gasten thuis!

De Event@Home Box is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. We hebben een ruim assortiment brievenbusdoosjes die eenvoudig door de brievenbus passen. Daarnaast werken we met iets grotere postpakketdoosjes. Wij kunnen de Event@Home Boxen rechtstreeks naar de gasten thuis sturen. Je ontvangt bij opdracht van ons een Excellijst waarop je alle adressen invult. Het is ook mogelijk alle pakketten naar één adres te sturen. Vanzelfsprekend werken wij conform de AVG-wetgeving.  

MAATWERK BRIEVENBUS BORRELPAKKET OF EVENTBOX

Ben je op zoek naar een speciale invulling van je brievenbus box?  Bijvoorbeeld een maatwerk borrelpakket of eventbox? Vanaf 50 boxen kunnen wij ook het brievenbuspakket helemaal als maatwerk invullen. Er zijn vele mogelijkheden om een brievenbuspakketje samen te stellen, dat helemaal voldoet aan jullie wensen. Ben je benieuwd hoe we jullie maatwerk brievenbuspakket samenstellen? Neem contact met ons op via telefoon 010 – 750 4401.