Alle Brievenbus Boxen

Ben je op zoek naar leuke en verrassende brievenbus boxen of brievenbus pakketten? Zoals bijvoorbeeld borrelboxen in een brievenbusdoosje, brievenbusgeschenken of speciale brievenbusdoosjes voor een online evenement of speciaal voor de thuiswerkers? Bij Event@Home Box slaag je zeker!  Het grote voordeel van brievenbus boxen is dat deze eenvoudig door de brievenbus passen. Maar, je kunt ze natuurlijk ook op de zaak uitdelen. Als je de brievenbuspakketten vandaag besteld, dan worden ze morgen al geleverd! We hebben diverse mogelijkheden voor brievenbus boxen en pakketten. Van koffiebox tot webinarbox en van borrelbox tot zomerbox. Alle brievenbus boxen zijn ook te bestellen als cadeaupakket met een VVV Cadeaukaart en een Keuze Cadeaubon. 

Brievenbusdoosje of postpakketdoosje – wij bezorgen de Brievenbus Boxen bij je gasten thuis!

Wil jij een brievenbus borrelpakket of geschenkpakket versturen? Wij bezorgen de brievenbusbox thuis, maar je kunt er ook voor kiezen de brievenbuspakketten naar één adres te sturen. Je kunt ze immers ook eenvoudig uitdelen bijvoorbeeld bij jullie op het bedrijf. We hebben een ruim assortiment brievenbusdoosjes en daarnaast werken we, wanneer er flesjes in het pakket komen, ook met grotere pakketdoosjes. We bezorgen de Event@Home brievenbusboxen rechtstreeks bij de gasten thuis of leveren alles af bij jullie op het bedrijf.  

Brievenbuspakket of brievenbusbox bestellen?

Wil je een pakket bestellen dat door de brievenbus past? Of zoek je een brievenbuspakket met een leuke inhoud voor een webinar, conferentie, online evenement, vergadering, HR-bijeenkomst of personeelsmeeting? Bij Event@Home Box kun je de leukste brievenbuspakketten, borrelpakketten, borrelboxen en geschenkpakketten bestellen. De meeste brievenbus pakketten en boxen kun je al vanaf 15 stuks bestellen. Maatwerk brievenbuspakketten en geschenken zijn mogelijk vanaf 50 stuks.

event-at-home-box-online-event-boxen-pakketten-borrelbox-koffiebox-webinarbox-borrelpakket-eventpakket-2

Last minute brievenbus pakketten nodig?

Heb je last minute ineens brievenbuspakketten nodig? Wanneer je bij ons voor 16.00 uur besteld, is het vaak nog mogelijk dat de borrelpakketten en borrelboxen nog dezelfde dag op de post gaan. We hebben van onze hardlopers grote voorraden, waardoor we snel en adequaat op last-minute bestellingen kunnen inspelen. Soms vragen we je wel te kiezen voor één van onze hardlopers aan brievenbus borrelpakketten.

Een brievenbus box, borrelpakket of borrelbox per post versturen

Wij versturen alle brievenbus boxen en borrelpakketten met MyParcel, de zakelijke tak van PostNL. Alle brievenbusborrelpakketten krijgen een track&trace, zodat wij altijd weten waar een borrelpakket zich bevindt. Het is ook mogelijk de brievenbusborrelpakketten in overdozen of op pallet te laten leveren op 1 of meerdere kantoorlocaties.

Maatwerk brievenbus borrelpakket of eventbox

Ben je op zoek naar een speciale samenstelling van je brievenbusbox of brievenbuspakket?  Bijvoorbeeld een maatwerk borrelpakket, webinarbox, fitbox, moviebox, cocktailbox of (online- of hybride)eventbox? Vanaf 50 boxen kunnen wij ook het brievenbuspakket helemaal als maatwerk invullen. Er zijn vele mogelijkheden om een brievenbuspakketje samen te stellen, dat helemaal voldoet aan jullie wensen. Ben je benieuwd hoe we jullie maatwerk brievenbuspakket samenstellen? Neem contact met ons op via telefoon 010 – 750 4401.

Borrelpakketten, online event boxen, fitboxen, filmpakketten, koffie momentjes… er is echt van alles!