Toevoegingen

Leuke toevoegingen zoals gadgets, gimmicks en geschenken.

Ben je op zoek naar leuke toevoegingen voor jullie Event@Home Box? Eventueel voorzien van jullie logo of naam? Wij hebben de leukste voorbeelden van relatiegeschenken, give-away’s, personeelsgeschenken, gimmicks en gadgets voor je op een rij gezet. Allemaal leuke toevoegingen en cadeaus waar je mensen blij mee maakt. Van leuke lente- of zomergeschenken, wintergeschenken en dag van de zorg geschenken tot motivatiegifts, promotionele artikelen, weggevertjes en zelfs kerstgeschenken. Het is ook mogelijk om een leuke seizoensgimmick aan de box toe te voegen. Bekijk de mogelijkheden voor lente en zomer gimmicks

Deze give-away’s en geschenken worden veel door anderen gebruikt en zijn razend populair. Ideale premiums voor jullie Event@Home Box.

Laat je inspireren door het overzicht van diverse zomer geschenken en give-away’s. Leuk, zomers en altijd leuk om te krijgen!

Van fleecedeken tot oliebollenpakket. Een overzicht van de leukste geschenken, premiums en gadgets voor de winter.

We hebben de leukste sport geschenken voor je op een rij gezet. Leuke gadgets en give-away’s waarmee je jullie box compleet maakt.

Van beachgames en puzzels tot zomergames en familiespelletjes. Spelletjes als geschenk of give-away zijn weer razend populair! 

Zoek je een verrassende gadget om als geschenk aan jouw Event@Home Box toe te voegen? Bekijk de vele mogelijkheden.

Klein maar fijn en altijd verrassend. Een give away, voorzien van een logo, doet het altijd goed als geschenk in een Event@Home Box.

Met al het thuiswerken zijn er heel wat extra bureaus bijgekomen. Leuke bureaugeschenken voor thuis of op het werk.

Geschenken die gebruikt kunnen worden in je vrije tijd, worden altijd zeer op prijs gesteld. Laat je inspireren door de voorbeelden. 

Ideale geschenken voor bijvoorbeeld de keuken, de badkamer of woonkamer. Cadeaus die iedereen altijd zeer op prijs stelt. 

MVO, duurzaam, ecologisch, goed voor het milieu… Laat zien dat jullie als bedrijf hier ook flink mee bezig zijn. Leuke cadeau ideeën.

Cadeaus en geschenken voor feest- en themadagen, zoals Pasen, Dag van de Zorg, Sinterklaas, Kerst, Oud&Nieuw en dergelijke.

MAATWERK

Ook als het gaat om leuke toevoegingen, zoals geschenken, premiums, gadgets en give-away’s, komen wij graag met suggesties die helemaal zijn afgestemd op jullie bedrijf, jullie huisstijl en de activiteiten die jullie ondernemen. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij jullie wensen, waarna wij komen met een maatwerk voorstel. Bel onze vertegenwoordigers voor een afspraak via telefoon 010 – 750 4401. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen.