Alle boxen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle boxen van Event@Home Box. Bekijk de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een borrelbox, borrelpakket, fitbox, healthybox, moviebox, koffie- of theebox, proostbox, webinarbox, geschenkbox of meetingbox. Voor vrijwel iedere gelegenheid hebben wij een box of pakket beschikbaar. En mocht de Box die jij wilt hebben er niet tussen staan, dan creëren we samen met jou een maatwerk invullingBij de boxen en pakketten kun je ook leuke toevoegingen zoals cadeaus, gimmicks en gadgets bestellen. Door een cadeaubon aan de box toe te voegen, wordt het een echt cadeaupakket. Per kaart/bon berekenen wij € 1,50 handlingskosten. 

MAATWERK BOX

Wil je een maatwerk box die helemaal op jullie wensen is afgestemd? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vanaf 100 boxen kunnen we een box helemaal naar wens samenstellen. Je kunt er dan tevens allelei gimimicks met jullie logo aan toevoegen. Bel ons via 010-7504401 of stuur een bericht.
 

LIVE EVENEMENT?

Ben je op zoek naar een evenementenbureau voor de organisatie van jullie zakelijk evenement, klantenbijeenkomst, bedrijfsfeest, jubileumfeest, officiële opening, personeelsfeest of personeelsweekend? Wil je een event organiseren dat verrast, verbaast en verbindt en zoek je een betrokken en deskundige eventpartner? Evenementenbureau Advance Events is al meer dan 17 jaar met succes actief als evenementenbedrijf voor kleine en grote bedrijfsevents. Ga voor meer informatie over live events naar de website van ons zusterbedrijf Advance Events