Alle boxen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle boxen van Event@Home Box. Van Webinar Box tot Borrel Box en van Koffie- of Thee Box tot een Proost Box. Voor vrijwel iedere gelegenheid hebben wij een box of pakket beschikbaar. En mocht de Box die jij wilt hebben er niet tussen staan, dan creëren we samen met jou een maatwerk invulling, helemaal afgestemd op jullie wensen. Dit maatwerk is mogelijk vanaf minimale afname van 50 boxen. Bij alle boxen kun je ook leuke toevoegingen zoals cadeaus, gimmicks en gadgets bestellen. Minimale afname 25 stuks per box.

DECEMBERDRUKTE VOL=VOL

De vraag naar de Event@Home Boxen voor online events in december is zo enorm, dat wij voor week 49, 50 & 51 helemaal VOLGEBOEKT zijn. We kunnen voor die 3 weken helaas GEEN BESTELLINGEN MEER AANNEMEN. De maximale productiecapaciteit (van ruim 10.000 Event@Home Boxen per week!) is voor die 3 weken bereikt en helaas geldt Vol = Vol. We hopen op je begrip. Voor levering vanaf week 52 kun je natuurlijk volop bestellen.

Klein maar fijn! Met dit borrelpakket maak je iedereen tijdens de VrijMiBo blij! Verpakt in een A5 brievenbusdoosje.

Vanaf € 7,95

Dit is de meest populaire borrelbox. Net even iets groter en inclusief 2 wine tubes en een kaartspel. In een A4 brievenbusdoosje.

Vanaf € 15,50

Dit is meer dan een borrelbox! Ook ideaal voor een party of feestje. Leuk om te krijgen. Met 3 flesjes bier, wijn en heel veel lekkers!

Vanaf € 23,50

Het Borrel Pakket Small is weer net even iets anders dan de Borrel Box Small. Ook verpakt in een A5 brievenbusdoosje.

Vanaf € 7,95

Deze Borrel Box is verpakt in een A4 brieven-busdoosje en is eigenlijk al zeer compleet. Met 2 wijntubes en diverse borrelsnacks.

Vanaf € 15,50

Hiermee verras je iedereen! Leuk als geschenk of als extraatje. Ook leuk voor de online borrel. Inclusief bier, wijn, Ibiza Ice en borrelsnacks.

Vanaf € 23,95

Wil je een borrelpakket bestellen met items die iedereen lekker vindt? Dan is de Online-Borrelbox het borrelpakket voor jou!

Dit is de ideale box voor de afsluiting van een webinar met een zomerborrel. Inclusief wijntje, cocktailijsje en diverse zomersnacks.

Vanaf € 11,95

Leuke zomerse cocktailbox met cocktailijsjes, cocktaildrankjes, cocktailideeën, cocktail-rietjes en een alcoholtester met sleutelhanger.

Vanaf € 18,95

De Zomer Cocktailbox Big is wat groter. Hier krijg je 3 soorten drankjes waarmee je cocktails kunt maken. Met leuke alcoholtester.

Vanaf € 25,95

Met onze Fit & Healthy Box geef je als werkgever extra aandacht aan de gezondheid van je medewerkers. In brievenbusdoosje.

Vanaf € 11,95

Dit is de grote Fitbox uit ons assortiment. De Fit and Healthy Box Extra heeft een Retulp waterfles en een springtouw met trainingstips.

Vanaf € 18,50

Stijlvol pakketdoosje met een Piccolo bubbles, een mini partypopper, lekkere nootjes en smakelijke dipstokjes. Als er wat te vieren is!

Dit pakket is ideaal voor ieder moment dat er iets te vieren is en er geproost mag worden. Geschikt voor 2 personen. Chique en stijlvol!

Iets te vieren? Een mijlpaal gehaald? Targets gehaald? Woning gekocht? Als er geproost moet worden, is deze Proost Box perfect!

Een leuk filmpakket in een brievenbusdoosje. Ideaal als motivatiegeschenk of een leuk extraatje. Verras je collega’s.

Vanaf € 16,95

Dit thuiskijk filmpakket heeft € 7,50 filmwaarde, plus witte wijn, popcorn, borrelnootjes en Agroposta fruitsiroop.

Vanaf € 19,50

Bij deze Thuiskijk Movie Box ontbreekt alleen de rode loper! Zoek thuis je leukste film uit en geniet van een heerlijk filmavondje!

Vanaf € 21,95

Iets te vieren? Een mijlpaal gehaald? Targets gehaald? Woning gekocht? Als er geproost moet worden, is deze Proost Box perfect!

Vanaf € 19,95

Leuk cadeau in brievenbusdoosje. Zomerse inhoud met o.a. een UV-meter, zonnebrand en frozen cocktail. Ideaal als personeelsgeschenk. 

Vanaf € 10,95

Leuke zomerbox, ideaal als geschenk vlak voor de voorjaars- of zomervakantie. Ook als borrelbox te gebruiken. Bijzondere producten.

Vanaf € 25,50

Ook deze Festival Party Box is een topper! Verpakt in een brievenbusdoosje en vol met leuke festival items. Let’s party!

Vanaf € 16,95

Dit is de grotere versie van het zomerse festivalpakket. De Festival Party Box – Extra is nog completer en beval een leuke festival-jar.

Vanaf € 25,50

Komen de medewerkers na lange tijd thuiswerken weer terug op kantoor? Verras ze met een Back to Office Box!

Vanaf € 16,50

Deze Back to Office Box is nog completer. Inclusief een eigen drinkmok waarop je je naam kunt schrijven. Ideaal!

Vanaf € 25,00

Een borrelpakket waar direct je eigen pubquiz bij zit. Exclusief voor jullie groep met eigen quizmaster. Quiz is mogelijk vanaf 50 personen.

Vanaf € 26,95 (incl. € 10,00 voor quiz!)

Verras de online deelnemers met een fairtrade koffiepakket, inclusief lekkere pastry van Jordy’s Bakery. Met eigen coffee brewer.

Vanaf € 10,95

Je eigen tea-brewer, voorzien van een sleeve met leuke tekst. Inclusief Jordy’s Pastry, een honinglepel, rietsuiker en Italiaanse koekjes.

Vanaf € 10,95

Zoek je een leuk geslaagdpakket om uit te delen tijdens een  diploma uitreiking? Deze geslaagdbox is zeer compleet en alcoholvrij.

Vanaf € 16,50

Dit is onze Examen Geslaagd Box met alcohol: een piccolo flesje Prosecco. Inclusief party popper en diverse lekkere onderdelen.

Vanaf € 18,50

VERS BORREL BOXEN

Wist je dat wij ook een aantal hele leuke verspakketten hebben samengesteld, speciaal voor borrelmomenten. Ideaal om te versturen naar medewerkers of relaties. De verspakketten worden vervoerd met ons eigen gekoelde transport. Optioneel kunnen bij de vers borrel pakketten ook wijn leveren. Bekijk de mogelijkheden van onze vers-borrel-boxen.

EVENT@WORK BOX

De Vers Borrel Boxen kunnen ook met meerdere tegelijk op één locatie worden afgeleverd. Ideaal voor bijvoorbeeld de borrel op de zaak, de VrijMiBo of een feestelijke bijeenkomst. Speciaal voor de Event@Work Boxen, die in grotere aantallen op 1 locatie worden geleverd, hebben wij ook een drankenservice. Daarnaast kunnen wij ook voorzien in tafelgarnituren, disposable glaswerk en servetten. Ideaal, want op die manier kun je de gehele verzorging van de borrel aan ons uitbesteden. Bekijk de mogelijkheden van de Event@Work Box.