Alle boxen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle boxen van Event@Home Box. Van Webinar Box tot Borrel Box en van Koffie- of Thee Box tot een Proost Box. Voor vrijwel iedere gelegenheid hebben wij een box of pakket beschikbaar. En mocht de Box die jij wilt hebben er niet tussen staan, dan creëren we samen met jou een maatwerk invulling, helemaal afgestemd op jullie wensen. Maatwerk is mogelijk vanaf minimale afname van 50 boxen.

Leuke toevoegingen bij je Event@Home Box

Bij de boxen en pakketten kun je ook leuke toevoegingen zoals cadeaus, gimmicks en gadgets bestellen. Bekijk de mogelijkheden voor een borrelbox, borrelpakket, fitbox, healthybox, moviebox, koffie- of theebox, proostbox of maatwerkbox voor jullie eigen online evenement. Het bestellen van de boxen en pakketten kun je via de site eenvoudig doen. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met de klantenservice via 010 – 750 4401.

VERS BORREL BOXEN

Wist je dat wij ook een aantal hele leuke verspakketten hebben samengesteld, speciaal voor borrelmomenten. Ideaal om te versturen naar medewerkers of relaties. De verspakketten worden vervoerd met ons eigen gekoelde transport. Optioneel kunnen bij de vers borrel pakketten ook wijn leveren. Bekijk de mogelijkheden van onze vers-borrel-boxen.

EVENT@WORK BOX

De Vers Borrel Boxen kunnen ook met meerdere tegelijk op één locatie worden afgeleverd. Ideaal voor bijvoorbeeld de borrel op de zaak, de VrijMiBo of een feestelijke bijeenkomst. Speciaal voor de Event@Work Boxen, die in grotere aantallen op 1 locatie worden geleverd, hebben wij ook een drankenservice. Daarnaast kunnen wij ook voorzien in tafelgarnituren, disposable glaswerk en servetten. Ideaal, want op die manier kun je de gehele verzorging van de borrel aan ons uitbesteden. Bekijk de mogelijkheden van de Event@Work Box.