Alle boxen

Op deze pagina vind je een overzicht van alle boxen van Event@Home Box. Bekijk de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een borrelbox, borrelpakket, fitbox, healthybox, moviebox, koffie- of theebox, proostbox, webinarbox, geschenkbox of meetingbox. Voor vrijwel iedere gelegenheid hebben wij een box of pakket beschikbaar. En mocht de Box die jij wilt hebben er niet tussen staan, dan creëren we samen met jou een maatwerk invullingBij de boxen en pakketten kun je ook leuke toevoegingen zoals cadeaus, gimmicks en gadgets bestellen. Door een cadeaubon aan de box toe te voegen, wordt het een echt cadeaupakket. Per kaart/bon berekenen wij € 1,50 handlingskosten. 

MAATWERK BOX

Wil je een maatwerk box die helemaal op jullie wensen is afgestemd? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vanaf 100 boxen kunnen we een box helemaal naar wens samenstellen. Je kunt er dan tevens allelei gimimicks met jullie logo aan toevoegen. Bel ons via 010-7504401 of stuur een bericht.
 

LIVE EVENEMENT?

Kies je dit keer voor een live evenement? Ook dan kunnen wij je helpen. Binnen onze eventgroep hebben wij een evenementenbureau voor live-events: Advance Events. Ook wanneer het gaat om een bedrijfsfestival is er een label: Festival op het Bedrijf