Proostpakketten en Nieuwjaarspakketten

Verrassende Proostpakketten en Nieuwjaarspakketten om te toosten tijdens feestelijk momenten. Event@Home Box heeft een groot assortiment met feestelijke Proostboxen en champagnepakketten, die je bij ieder proostmoment kunt inzetten. We hebben Proostpakketten en Nieuwjaarspakketten voor 1 en 2 personen. Iedere champagnebox of bubblespakket is zowel met alcohol als in alcoholvrije variant verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om een Cadeaukaart aan de box toe te voegen, waarmee het een leuk geschenkpakket wordt. De Proostpakketten en Nieuwjaarspakketten zijn verpakt in stijlvolle pakketdoosjes. 

Voeg een cadeaubon toe aan de box of pakket dat jouw voorkeur heeft. Op die manier heb je een leuk en lekker cadeaupakket waar je mensen blij mee kunt maken. Wij werken met VVV cadeaubonnen, maar je kunt ook kiezen voor een keuze cadeaubon of een bon van Bol.com, Bijenkorf, Coolblue e.d.. Lees meer.

Proostpakketten en Nieuwjaarspakketten voor feestelijke momenten

Onze proostpakketten en nieuwjaarspakketten zijn ideaal als presentje bij een bedrijfsjubileum, na een fusie of bij een speciale zakelijke gelegenheid. Onze proostpakketten zijn ook ideaal om als eindejaarsgeschenk of kerstgeschenk te gebruiken. Door het toevoegen van een VVV cadeaubon heb je een feestelijk cadeaupakket voor je collega’s of relaties. Ideaal per post te versturen! Wil je online een proostbox of geschenkbox bestellen? voor bijvoorbeeld je webinar, meeting met thuiswerkers, online bijeenkomst of evenement? Dan ben je bij Event@Home Box aan het juiste adres. Het bestellen van een borrelpakket gaat heel eenvoudig via deze website. In slechts enkele stappen heb je de boxen besteld en worden ze afgeleverd.

Zelf een cadeaupakket, proostpakket of geschenkpakket samenstellen?

Uniek is dat je vanaf 100 boxen zelf de samenstelling kunt bepalen. Het is ook mogelijk een proostbox, champagnebox of nieuwjaarspakket helemaal aan jouw wensen aan te passen. Laat ons weten welke box jij wilt samenstellen en wij maken het. Neem contact met ons op, Bellen kan ook: 010 – 750 4401