Proostpakketten en Nieuwjaarspakketten

Verrassende Proostpakketten en Nieuwjaarspakketten om te toosten tijdens feestelijk momenten. Event@Home Box heeft een heel assortiment met feestelijke Proostboxen en Toostpakketten die je bij ieder proostmoment kunt inzetten. We hebben Proostpakketten en Nieuwjaarspakketten voor 1 en 2 personen. Iedere champagnebox of bubblespakket is zowel met alcohol als in alcoholvrije variant verkrijgbaar.

Ook als cadeaupakket of personeelsgeschenk

Het is ook mogelijk om een VVV-Cadeaukaart toe te voegen, waarmee het pakket een leuk geschenkpakket wordt. De Proostpakketten en Nieuwjaarspakketten zijn verpakt in stijlvolle pakketdoosjes. Je kunt kiezen uit wit of zwart. Ook is het mogelijk het doosje te voorzien van een maatwerk afbeelding (sticker), bijvoorbeeld met jullie logo en een tekst. Vanzelfsprekend komt er een speciaal Proostkaartje in het Bubblespakket. Je kunt de Proostpakketten en Nieuwjaarspakketten eenvoudig via deze website bestellen. In slechts enkele stappen krijg je een offerte en daarna kunnen we de proostpakketten en nieuwjaarspakketten snel versturen. We bezorgen bij de gasten thuis of op één of meerdere zakelijke (kantoor)adressen.

Proostpakketten en Nieuwjaarspakketten voor feestelijke momenten die je samen wilt vieren!

Onze proostpakketten en nieuwjaarspakketten worden voor allerlei momenten besteld. Soms dienen ze als presentje bij een bedrijfsjubileum of opening van een nieuw pand. Maar ook worden de proostpakketten en toostboxen regelmatig ingezet tijdens bouwevenement, na een fusie of bij een speciale gelegenheid. Onze proostpakketten zijn ook ideaal om als eindejaarsgeschenk of kerstgeschenk te gebruiken. Door het toevoegen van een cadeaubon heb je een feestelijk en lekker cadeaupakket voor je collega’s of relaties. Ideaal per post te versturen! Ook kun je onze nieuwjaarspakketten bestellen als Happy New Year groet. 

Online Proostmomentje

Heb je wat te vieren? Is er een bijzonder moment? Of wil je gewoon je relaties of medewerkers verrassen? Bestel dan één van onze feestelijke Proostboxen! Ideaal voor online evenementen waar iets te vieren valt! Wist je overigens dat wij je online evenement van A tot Z voor je kunnen verzorgen? We hebben een eigen livestream studio. Wil je meer weten of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op via 010 – 750 4401 of stuur ons een bericht.

Online een borrelpakket of borrelbox bestellen?

Wil je online een borrelpakket of borrelbox bestellen? voor bijvoorbeeld je webinar, meeting met thuiswerkers, online bijeenkomst of evenement? Dan ben je bij Event@Home Box aan het juiste adres. Het bestellen van een borrelpakket gaat heel eenvoudig via deze website. In slechts enkele stappen zijn de borrelpakketten besteld:

  1. Kies een borrelbox of borrelpakker dat het beste bij jullie bijeenkomst of event past.
  2. Geef het aantal stuks door en laat ons weten of je een persoonlijk kaartje in het borrelpakket wilt doen.
  3. Verzend de aanvraag en binnen enkele uren heb je de offerte voor jullie borrelbox of borrelpakket al in huis.
  4. Geef akkoord op de offerte, voeg de adressen toe en verstuur je bestelling. Aansluitend maken wij de borrelpakketten gereed en versturen ze per post.
  5. En borrelen maar!

Last minute een borrelbox of borrelpakket bestellen?

Heb je last minute ineens borrelpakketten nodig? Wanneer je bij ons voor 16.00 uur besteld, is het vaak nog mogelijk dat de borrelpakketten of borrelboxen nog dezelfde dag op de post gaan. We hebben van onze hardlopers grote voorraden, waardoor we direct op last-minute bestellingen kunnen inspelen.

 

proostpakketten-en-nieuwjaarspakketten-proostbox-toostbox-proostpakket-toostpakket-santepakket-cheers-nieuwjaar-oudjaar-gefeliciteerd-congrats

Zelf een borrelbox of borrelpakket samenstellen?

Uniek is dat je vanaf 50 borrelpakketten zelf de samenstelling kunt bepalen. Het is ook mogelijk een bepaald borrelpakket helemaal aan jouw wensen aan te passen. Laat ons weten welke borrelbox jij wilt samenstellen en wij maken het. Neem contact met ons op, dan bedenken we samen met jou de invulling van jullie borrelpakket of borrelbox. Bellen kan ook: 010 – 750 4401

Proostpakketten tijdens hybride events en online events

Onze Proostpakketten zijn ook uitstekend geschikt voor hybride events en online events. Daar waar de cateraar op de locatie zorgt voor de bubbles, zorgen wij ervoor dat iedereen die vanuit thuis of kantoor deelneemt, ook kan toosten. Benieuwd naar de overige mogelijkheden voor hybride of online events? Neem contact met ons op via 010 – 750 4401.
 

Een live eindejaarsfeest of nieuwjaarsbijeenkomst organiseren?

Willen jullie dit keer misschien weer een live eindejaarsfeest of nieuwjaarsbijeenkomst organiseren? Ons zusterbedrijf Advance Events kan je helpen bij de creatie en organisatie van zo’n evenement. Kijk gerust eens op hun website naar de mogelijkheden.