Brievenbus Borrelpakketten

De allerleukste brievenbus borrelpakketten vind je hier! Wij hebben het grootste assortiment borrelpakketten, borrelboxen en borrelgeschenken in brievenbusdoosjes. Naast alcoholhoudende* borrelpakketten hebben we ook brievenbus borrelpakketten zonder alcohol. Daarnaast hebben we diverse brievenbus borrelboxen die je ook kunt gebruiken als geschenkpakketje voor bijvoorbeeld je collega’s of relaties. De brievenbus borrelpakketten zijn ideaal voor online events zoals webinars, HR-bijeenkomsten, conferences, congressen en presentaties. Maar ook voor hybride events kun je de brievenbus borrelpakketten inzetten. Een deel sturen we op naar de gasten die digitaal aanwezig zijn en de rest delen jullie zelf uit op de live locatie. Rondom de feestdagen hebben we speciale brievenbus borrelpakketten die worden afgestemd op het thema. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Sinterklaas borrelbox, een Kerst borrelpakket of een Zomerborrelpakket. Kortom, welk type brievenbus borrelpakket je ook zoekt, Event@Home Box kan ‘m voor je bezorgen!

De Brievenbus Borrelpakketten, eenvoudig te bestellen en snel bezorgd!

De brievenbus borrelpakketten zijn heel eenvoudig te bestellen via deze website. In slechts enkele stappen heb jij de bestelling gereed en kunnen wij ‘m al verzenden. Als je voor 16.00 uur een bestelling doorgeeft, is het vaak mogelijk dat de brievenbus borrelpakketten nog dezelfde dag door ons worden verstuurd en de volgende dag worden bezorgd. Vooral van onze hardlopers hebben wij grote voorraden, waardoor we snel kunnen handelen.  (*) Minimale leeftijd voor alcohol 18 jaar.

Borrelpakketten met of zonder alcohol in brievenbus doosjes

Vanaf 1 jui is er een nieuwe Alcoholwet die bepaald dat je minimaal 18 jaar moet zijn om alcohol te bestellen. Lees er alles over op KHN.nl. Het leuke is eigenlijk dat alcoholvrij of zonder alcohol tegenwoordig juist een trend en heel hip is. Daarom heeft Event@Home Box vrijwel alle brievenbus borrelpakketten zowel in een alcoholhoudende versie (vanaf 18 jaar) als in een versie zonder alcohol. Zelfs bij de grotere borrelpakketten en borrelboxen kun je kiezen voor een alcoholvrije variant.

Brievenbus borrelpakket of borrelbox bestellen?

Wil je brievenbus borrelpakketten of boxen bestellen? Of zoek je een leuke invulling voor een brievenbuspakket voor een webinar, conferentie, online evenement, vergadering, HR-bijeenkomst of personeelsmeeting? Je vind bij ons het grootste en leukste assortiment brievenbus borrelpakketten van Nederland. De meeste brievenbus borrelpakketten kun je al vanaf 15 stuks bestellen. Maatwerk brievenbus borrelpakketten en brievenbusgeschenken zijn mogelijk vanaf 50 stuks.

Een brievenbus borrelbox of borrelpakket per post versturen

Wij versturen alle brievenbus borrelpakketten en brievenbusgeschenken met MyParcel, de zakelijke tak van PostNL. Alle brievenbusborrelpakketten krijgen een track&trace, zodat wij altijd weten waar een borrelpakket zich bevindt. Het is ook mogelijk de brievenbusborrelpakketten in overdozen of op pallet te laten leveren op 1 of meerdere kantoorlocaties. Wil je brievenbus borrelpakketten met alcohol bestellen, dan moet je minimaal 18 jaar zijn. Dit geldt natuurlijk ook voor de ontvangers van het pakket.

Brievenbuspakket-brievenbusbox-brievenbusborrelpakket-brievenbusgeschenk-online-event-webinar-brievenbusdoosje