Brievenbus Borrelpakketten

Verrassende brievenbus borrelpakketten en borrelboxen vind je hier! Van een leuk borrelpakket voor een feestelijk moment tot pakketten speciaal voor online bijeenkomsten. Wij hebben het grootste assortiment brievenbus borrelpakketten, borrelboxen en borrelgeschenken. Eenvoudig te bestellen, verpakt in brievenbusdoosjes en dus makkelijk te verzenden. Je kunt de brievenbus borrelpakketten ook voorzien van een cadeaubon, zodat het een leuk geschenkpakket wordt. 

Brievenbus Borrelpakketten met of zonder alcohol

Vrijwel alle brievenbus borrelpakketten zijn zowel in een alcoholhoudende versie (vanaf 18 jaar) als in een versie zonder alcohol te verkrijgen. Zelfs bij de grotere borrelpakketten en borrelboxen kun je kiezen voor een alcoholvrije variant.

Brievenbus borrelpakket of borrelbox bestellen?

Wil je brievenbus borrelpakketten of boxen bestellen? Of zoek je een leuke invulling voor een brievenbuspakket? Je vind bij ons het grootste en leukste assortiment brievenbus borrelpakketten van Nederland. De meeste brievenbus borrelpakketten kun je al vanaf 15 stuks bestellen. Maatwerk brievenbus borrelpakketten en brievenbusgeschenken zijn mogelijk vanaf 50 stuks.

Een brievenbus borrelbox of borrelpakket per post versturen

Wij versturen alle brievenbus borrelpakketten en brievenbusgeschenken met MyParcel, de zakelijke tak van PostNL. Alle brievenbusborrelpakketten krijgen een track&trace, zodat wij altijd weten waar een borrelpakket zich bevindt. Het is ook mogelijk de brievenbusborrelpakketten in overdozen of op pallet te laten leveren op 1 of meerdere kantoorlocaties. Dan kun je ze zelf uitdelen aan je gasten. Meer weten of een offerte ontvangen? Bel 010 – 750 4401.