Brievenbus Borrelpakketten

Ben je op zoek naar verrassende brievenbus borrelpakketten voor een online evenement zoals een webinar, HR-bijeenkomst, conference, congres of presentatie? Of zoek je een leuk borrelpakket voor een feestelijk moment, een hybride bijeenkomst of als leuk geschenk of cadeau? Wij hebben het grootste assortiment brievenbus borrelpakketten, borrelboxen en borrelgeschenken. Verpakt in brievenbusdoosjes. Naast alcoholhoudende borrelpakketten hebben we ook brievenbus borrelpakketten zonder alcohol. De brievenbus borrelpakketten zijn eenvoudig te bestellen. In slechts enkele stappen heb jij de bestelling van jouw borrelboxen gereed en kunnen wij ‘m al verzenden. Als je voor 14.00 uur een bestelling doorgeeft, worden de brievenbus borrelpakketten nog dezelfde dag door ons verstuurd en de volgende dag bezorgd. Je kunt de brievenbus borrelpakketten ook voorzien van een cadeaubon, zodat het een leuk geschenkpakket wordt. 

Brievenbus Borrelpakketten met of zonder alcohol 

Vanaf 1 jui 2021 is er een nieuwe Alcoholwet die bepaald dat je minimaal 18 jaar moet zijn om alcohol te bestellen. Lees er alles over op KHN.nl. Het leuke is eigenlijk dat alcoholvrij of zonder alcohol tegenwoordig juist een trend en heel hip is. Daarom heeft Event@Home Box vrijwel alle brievenbus borrelpakketten zowel in een alcoholhoudende versie (vanaf 18 jaar) als in een versie zonder alcohol. Zelfs bij de grotere borrelpakketten en borrelboxen kun je kiezen voor een alcoholvrije variant.

Brievenbus borrelpakket of borrelbox bestellen?

Wil je brievenbus borrelpakketten of boxen bestellen? Of zoek je een leuke invulling voor een brievenbuspakket? Je vind bij ons het grootste en leukste assortiment brievenbus borrelpakketten van Nederland. De meeste brievenbus borrelpakketten kun je al vanaf 15 stuks bestellen. Maatwerk brievenbus borrelpakketten en brievenbusgeschenken zijn mogelijk vanaf 50 stuks.

Een brievenbus borrelbox of borrelpakket per post versturen

Wij versturen alle brievenbus borrelpakketten en brievenbusgeschenken met MyParcel, de zakelijke tak van PostNL. Alle brievenbusborrelpakketten krijgen een track&trace, zodat wij altijd weten waar een borrelpakket zich bevindt. Het is ook mogelijk de brievenbusborrelpakketten in overdozen of op pallet te laten leveren op 1 of meerdere kantoorlocaties. Dan kun je ze zelf uitdelen aan je gasten. Meer weten of een offerte ontvangen? Bel 010 – 750 4401. Brievenbuspakket-brievenbusbox-brievenbusborrelpakket-brievenbusgeschenk-online-event-webinar-brievenbusdoosje