Maatwerk

Iedere dag opnieuw ontwikkelt ons team verrassende en creatieve ideeën aan de hand van de wensen van onze opdrachtgevers. Zij weten als geen ander precies wat er te krijgen is en welke producten juist voor jullie vraag uitstekend geschikt zijn. Daag ze uit. Vertel ze je wensen en de doelstelling van de box of pakket en laat je verrassen. Vanuit hun kennis van de markt en gevoel voor gastvrijheid en beleving, komen zij met verrassende invullingen. Maatwerk is mogelijk vanaf minimaal 50 boxen. 

Gebaseerd op jullie specifieke wensen en doelstelling denken we graag met jullie mee. Tijdens een online of live brainstorm, worden doelstellingen, financiële kaders en verwachtingen in kaart gebracht, waarna wij aan de gang gaan. Heb je zelf al bepaalde ideeën voor de invulling van de box? Geen probleem, want deze kunnen we uiteraard in het voorstel opnemen. Het is in bepaalde gevallen zelfs mogelijk om zelf producten aan te leveren die in de box verpakt worden. Hiervoor rekenen wij een kleine handlingfee van € 0,50 per item. Ook eigen producten kunnen in de box opgenomen worden. Je kunt de Event@Home Box ook uitbreiden met leuke toevoegingen, zoals cadeaus, gimmicks en gadgets.

pubquiz-thuiswerkers-evenement

Zakelijk event? We denken met je mee!

Heb je een zakelijk evenement dat je eigenlijk samen met je relaties of medewerkers wilt vieren, maar waarbij het door omstandigheden even niet mogelijk is de gasten ‘live’ te ontvangen? Geen nood! Event@Home Box denkt graag met je mee, om het live-event te verpakken in een leuke verrassingsbox die bij de gasten thuis wordt afgeleverd. We hebben de afgelopen tijd meerdere Event@Home Boxen gemaakt, die uiteindelijk het alternatief vormde van een live-event.
  • De ZomerPubQuiz Box voor een onderwijsinstelling
  • De Jubileum@Home Box (fraaie partybox t.g.v. het bedrijfsjubileum)
  • De Festival@Home Box (als alternatief voor een bedrijfsfestival)
  • De VrijMiBo@Home Borrel Box (de VrijMiBo die thuis plaatsvond)
  • De Proostbox (t.g.v. start bouwevenementen)
  • De Hoera! Geslaagd Box (t.g.v. een diploma uitreiking)
  • De Cocktailbox (als alternatief voor de cocktailparty)
  • De Barbecue Box (voor een thuisbarbecue i.p.v. de bedrijfsbarbecue)
Allemaal voorbeelden van zakelijke evenementen die uiteindelijk tot een bijzondere geschenkbox hebben geleid. Heb jij ook een evenement in de agenda staan, maar is een live ontmoeting door omstandigheden niet mogelijk? Wij gaan je helpen! Neem contact op met onze klantenservice en binnen enkele dagen heb je een verrassend voorstel in huis. Neem contact met ons op om een offerte te ontvangen.
 

Event@Home Box met online evenementen

Wat de Event@Home Box echt uniek maakt, is de interactie die mogelijk is. Stel je eens voor: je krijgt een pakket met cocktailingrediënten en gaat zelf tijdens een onlinesessie je eigen cocktail maken, onder begeleiding van een cocktailexpert. Of wat dacht je van zelf een gerecht koken, terwijl bijvoorbeeld topkok Herman den Blijker online uitleg geeft.

Ze hebben we recentelijk voor een grote internetwinkel voor 600 personen een barbecuepakket samengesteld, waarbij de gasten thuis een fraaie BBQ-Box ontvingen, met diverse barbecuegereedschap, een barbecueschort met logo, een barbecue kookboek en diverse barbecue lekkernijen. Tevens zat in de box een voucher voor een BBQ vleespakket, dat men bij de keurslager kon ophalen.
 
Op een zaterdag wat er een online BBQ-show gemaakt, waarbij de gasten tijdens een live uitzending van een bekende BBQ specialist uitleg kregen hoe ze de lekkerste BBQ gerechten konden maken. In de show was tevens een hilarische Juke Box Musicshow opgenomen, waarbij de medewerkers vooraf zelf hun favoriete muzikale top10 mochten inzenden.  Het resultaat? Een supergaaf online evenement, met volop interactie en gezelligheid!
 
Wil je ook zo’n bijzonder online evenement organiseren, waarbij de Event@Home Box een rol speelt? Onze event specialisten van ons evenementenbureau komen graag vrijblijvend bij je langs en vertalen je wensen vervolgens in een verrassende offerte. Neem contact met ons op om een offerte te ontvangen.

Bekijk ook eens onze online bedrijfsuitjes, compleet met borrelbox.