Maatwerk

Iedere dag opnieuw ontwikkelt ons team verrassende en creatieve ideeën aan de hand van de wensen van onze opdrachtgevers. Zij weten als geen ander precies wat er te krijgen is en welke producten juist voor jullie vraag uitstekend geschikt zijn. Daag ze uit. Vertel ze je wensen en de doelstelling van de box of pakket en laat je verrassen. Vanuit hun kennis van de markt en gevoel voor gastvrijheid en beleving, komen zij met verrassende invullingen. Maatwerk is mogelijk vanaf 50 boxen. 

Gebaseerd op jullie specifieke wensen en doelstelling denken we graag met jullie mee. Tijdens een online of live brainstorm, worden doelstellingen, financiële kaders en verwachtingen in kaart gebracht, waarna wij aan de gang gaan. Heb je zelf al bepaalde ideeën voor de invulling van een borrelbox, borrelpakket, online eventbox of geschenkpakket? Laat het ons weten en wij vertalen het in een verrassende aanbieding! Wist je dat het ook mogelijk is om eigen producten aan de boxen toe te voegen? Hiervoor berekenen wij een kleine handlingfee van € 0,50 per item.  Je kunt de Event@Home Box ook uitbreiden met leuke toevoegingen, zoals cadeaus, gimmicks en gadgets. Ook erg leuk zijn onze seizoenstoevoegingen. Kijk maar eens bij de lente en zomer extra’s.

onze-boxen-speciale-momenten-boxen-pakketten-examen-jubileum-jubilaris

Zakelijk event? We denken graag met je mee!

Heb je een zakelijk evenement waarvoor een je een leuke borrelbox, eventpakket of geschenk zoekt? Event@Home Box denkt graag met je mee. Er zijn diverse zakelijke evenementen waarvoor wij al eens een leuke invulling hebben mogen bedenken. De ene keer een luxe VIP borrelbox, de andere keer een verrassende Festival@Home Box. Wat jullie event ook is, wij bedenken er een leuke en verrassende invulling voor! Hieronder een overzicht van maatwerk boxen die wij voor andere zakelijke evenementen hebben mogen maken:
  • De ZomerPubQuiz Box voor een onderwijsinstelling
  • De Jubileum@Home Box (fraaie partybox t.g.v. het bedrijfsjubileum)
  • De Festival@Home Box (als alternatief voor een bedrijfsfestival)
  • De VrijMiBo@Home Borrel Box (de VrijMiBo die thuis plaatsvond)
  • De Proostbox (t.g.v. start bouwevenementen)
  • De Hoera! Geslaagd Box (t.g.v. een diploma uitreiking)
  • Een cocktailbox voor een cocktailworkshop
  • De Barbecue Box (voor een thuisbarbecue i.p.v. de bedrijfsbarbecue)
  • Een jubileumbox met kettingreactie onderdeel 
  • Een box vol met speciale worsten voor een proeverij
Allemaal voorbeelden van zakelijke evenementen die uiteindelijk tot een bijzondere geschenkbox hebben geleid. Wil jij ook een voorstel voor een onvergetelijke box? Neem contact met ons op om een offerte te ontvangen.
 

Event@Home Box met online evenementen

Wat de Event@Home Box echt uniek maakt, is de interactie die mogelijk is. Stel je eens voor: je krijgt een pakket met cocktailingrediënten en gaat zelf tijdens een onlinesessie je eigen cocktail maken, onder begeleiding van een cocktailexpert. Of wat dacht je van zelf een gerecht koken, terwijl bijvoorbeeld topkok Herman den Blijker online uitleg geeft.

Ze hebben we recentelijk voor een grote internetwinkel voor 600 personen een barbecuepakket samengesteld, waarbij de gasten thuis een fraaie BBQ-Box ontvingen, met diverse barbecuegereedschap, een barbecueschort met logo, een barbecue kookboek en diverse barbecue lekkernijen. Tevens zat in de box een voucher voor een BBQ vleespakket, dat men bij de keurslager kon ophalen.
 
Op een zaterdag wat er een online BBQ-show gemaakt, waarbij de gasten tijdens een live uitzending van een bekende BBQ specialist uitleg kregen hoe ze de lekkerste BBQ gerechten konden maken. In de show was tevens een hilarische Juke Box Musicshow opgenomen, waarbij de medewerkers vooraf zelf hun favoriete muzikale top10 mochten inzenden.  Het resultaat? Een supergaaf online evenement, met volop interactie en gezelligheid!
 
Wil je ook zo’n bijzonder online evenement organiseren, waarbij de Event@Home Box een rol speelt? Onze event specialisten van ons evenementenbureau komen graag vrijblijvend bij je langs en vertalen je wensen vervolgens in een verrassende offerte. Neem contact met ons op om een offerte te ontvangen.

Bekijk ook eens onze online bedrijfsuitjes, compleet met borrelbox.