Alle Borrelboxen & Borrelpakketten

Wil je een borrelbox of borrelpakket bestellen voor je zakelijke online event of bijeenkomst? Wij hebben de leukste en meest verrassende borrelboxen en borrelboxen voor je samengesteld. Je kunt de borrelbox of borrelpakket eenvoudig via deze site bestellen en via de post laten versturen. Het bestellen van een borrelbox of borrelpakket kan op veel momenten van pas komen: voor een webinar, een online conferentie, congres of bijeenkomst, een gezellige VrijMiBo met collega’s of voor een meeting met thuiswerkers. Ook kan je een borrelbox of borrelpakket als geschenk weggegeven. 

Borrelbox of borrelpakket met alcohol of alcoholvrij, in brievenbusdoosje of als pakketdoosje

We hebben borrelpakketten en borrelboxen met alcohol en in alcoholvrije varianten. Ook hebben we borrelboxen in brievenbusdoosjes en uitgebreidere borrelpakketten in iets grotere postdoosjes. Welke borrelbox of borrelpakket past het beste bij jouw event?  Wist je dat je vanaf 50 stuks ook zelf een borrelbox of borrelpakket kunt samenstellen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. 

Online een borrelpakket of borrelbox bestellen?

Wil je online een borrelpakket of borrelbox bestellen? voor bijvoorbeeld je webinar, meeting met thuiswerkers, online bijeenkomst of evenement? Dan ben je bij Event@Home Box aan het juiste adres. Het bestellen van een borrelpakket gaat heel eenvoudig via deze website. In slechts enkele stappen zijn de borrelpakketten besteld:

  1. Kies een borrelbox of borrelpakker dat het beste bij jullie bijeenkomst of event past.
  2. Geef het aantal stuks door en laat ons weten of je een persoonlijk kaartje in het borrelpakket wilt doen.
  3. Verzend de aanvraag en binnen enkele uren heb je de offerte voor jullie borrelbox of borrelpakket al in huis.
  4. Geef akkoord op de offerte, voeg de adressen toe en verstuur je bestelling. Aansluitend maken wij de borrelpakketten gereed en versturen ze per post.
  5. En borrelen maar!

Last minute een borrelbox of borrelpakket bestellen?

Heb je last minute ineens borrelpakketten nodig? Wanneer je bij ons voor 16.00 uur besteld, is het vaak nog mogelijk dat de borrelpakketten of borrelboxen nog dezelfde dag op de post gaan. We hebben van onze hardlopers grote voorraden, waardoor we direct op last-minute bestellingen kunnen inspelen.

Zelf een borrelbox of borrelpakket samenstellen?

Uniek is dat je vanaf 50 borrelpakketten zelf de samenstelling kunt bepalen. Het is ook mogelijk een bepaald borrelpakket helemaal aan jouw wensen aan te passen. Laat ons weten welke borrelbox jij wilt samenstellen en wij maken het. Neem contact met ons op, dan bedenken we samen met jou de invulling van jullie borrelpakket of borrelbox. Bellen kan ook: 010 – 750 4401

Alcoholvrije borrelbox of borrelpakket in brievenbusdoosje

Sinds 1 juli 2021 is er een nieuwe Alcoholwet die bepaald dat je minimaal 18 jaar moet zijn om alcohol te bestellen. Lees er alles over op NIX18. Daarnaast is juist Alcoholvrij tegenwoordig helemaal in en zelfs hip!  Event@Home Box heeft als alternatief voor de borrelbox met alcohol een nieuwe serie alcoholvrije “voor bij de borrel” pakketten in brievenbusdoosjes bedacht. Je kunt aan dit borrelpakker optioneel alsnog een wijntube of cocktaildrankje toevoegen. Vraag nu alvast je offerte aan, dan sturen wij je de nieuwe alcoholvrije “voor bij de borrelbox” ideeën toe. Vanaf 10 september staan ze online!

Brievenbusdoosje of postpakketdoosje – wij bezorgen de borrelboxen & borrelpakketten thuis of op kantoor!

Wil je borrelboxen of borrelpakketten laten bezorgen? Onze borrelboxen & borrelpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. We hebben een ruim assortiment brievenbusdoosjes die perfect door de brievenbus passen. Ook hebben we grotere borrelpakketten in postdoosjes. Wij bezorgen de Event@Home borrelboxen & borrelpakketten rechtstreeks naar de gasten of deelnemers thuis, maar je kunt de pakketten ook naar één of meerdere kantooradressen sturen. Je ontvangt bij opdracht van ons een Excellijst waarop je alle adressen invult, vanzelfsprekend conform de AVG-wetgeving.

Borrelpakket of borrelbox voor 1 persoon of 2 personen?

Wil je een borrelbox of borrelpakket bestellen in een brievenbusdoosje of een postpakketdoosje? Wij hebben ze allebei! De meeste borrelboxen in brievenbusdoosje zijn voor 1 persoon, terwijl de uitgebreidere borrelpakketten ruim voldoende zijn voor twee personen. Kies je voor de vers-borrelpakketten, dan kun je kiezen voor 2 of zelfs 4 personen.

Een borrelpakket of borrelbox per post versturen

Wij versturen alle borrelpakketten en borrelboxen met MyParcel, de zakelijke tak van PostNL. Alle borrelpakketten krijgen een track&trace, zodat wij altijd weten waar een borrelpakket zich bevindt. Het is ook mogelijk de borrelpakketten in overdozen of op pallet te laten leveren op 1 of meerdere kantoorlocaties

Online bedrijfsuitje voor bij de online borrel

Wil je jullie online borrel, VrijMiBo borrel of jullie afdelingsborrel nog leuker maken? Boek dan één van onze online bedrijfsuitjes. Van online pubquiz tot muzikale bingo… we hebben diverse online personeelsuitjes die goed bij een borrelmoment passen. Bekijk hier alle online borreluitjes.

Borrelpakket & borrelbox, borrel, borrelen, borrels, bestellen, samenstellen, bezorgen, brievenbusdoosje, online, event,