Online Event Boxen

Ben je op zoek naar Online Event Boxen? Bijvoorbeeld voor een webinar, een online congres of conference, een digitale personeelsbijeenkomst of een online klantevent? Event@Home Box heeft diverse Online Event Boxen die je per post kunt versturen. Er zijn borrelboxen en borrelpakketten die kunnen dienen als invulling van een afsluiting van een online event, webinar, online training of als geschenk. Daarnaast hebben we ook speciale webinarboxen. Veel gevraagd voor online events zijn onze Koffie en Thee boxen. Hieronder geven we je een overzicht van alle hardlopers.

Maatwerk voor jullie online eventboxen

Wil je samen met ons speciaal voor jouw online of zakelijk evenement een Eventbox, Borrelpakket of geschenkbox samenstellen? We gaan graag die uitdaging aan. Aan de hand van allerlei voorbeelden zoeken we samen met jou naar de juiste invulling voor jullie box. Maatwerk is mogelijk vanaf 100 boxen. Bel ons voor een afspraak voor een maatwerk-offerte via telefoonnummer 010 – 750 4401 of stuur ons een e-mail.

Zelf een online eventpakket samenstellen?

Uniek is dat je vanaf 100 online event boxen zelf de samenstelling kunt bepalen. Het is ook mogelijk een bepaald pakket helemaal aan jouw wensen aan te passen. Laat ons weten welk pakket jij wilt samenstellen en wij maken het. Neem contact met ons op, dan bedenken we samen met jou de invulling van jullie online eventbox. Bellen kan ook: 010 – 750 4401

Studio voor jullie online event

Wist je dat Event@Home een eigen livestream studio heeft die je kunt huren voor online events? De Advance Studio is een samenwerking tussen Event@Home Box, Advance Events en Luxonos. Het is ook mogelijk hybride events op bijvoorbeeld jullie eigen locatie te verzorgen. Bekijk de website van de Advance Studio in Schiedam.