Online Event Boxen

Ben je op zoek naar Online Event Boxen? Bijvoorbeeld voor een online personeelsbijeenkomst, een online klantevent of een online kwartaalmeeting? Event@Home Box heeft diverse Online Event Boxen die je per post kunt versturen. Er zijn diverse borrelboxen en borrelpakketten, die ideaal kunnen dienen als invulling van een informele afsluiting van een online event, webinar of online training. Daarnaast hebben we ook borrelboxen, waar gelijk de deelname aan een online activiteit of bedrijfsuitje bij in zit. Denk hierbij aan een online pubquiz, de muziekbingo, een escaperoom of een op maat gemaakt programma. Maar ook de Webinar Borrelbox, de Coffee Time Box en Tea Time Box zijn erg populair voor online evenementen die overdag plaatsvinden. Minimale afname 25 boxen per soort.

DECEMBERDRUKTE VOL=VOL

De vraag naar de Event@Home Boxen voor online events in december is zo enorm, dat wij voor week 49, 50 & 51 helemaal VOLGEBOEKT zijn. We kunnen voor die 3 weken helaas GEEN BESTELLINGEN MEER AANNEMEN. De maximale productiecapaciteit (van ruim 10.000 Event@Home Boxen per week!) is voor die 3 weken bereikt en helaas geldt Vol = Vol. We hopen op je begrip. Voor levering vanaf week 52 kun je natuurlijk volop bestellen.

Leuke borrelbox, verpakt in een klein A5 brievenbusdoosje. Ideaal te gebruiken voor de afsluiting van je online event.

Vanaf € 7,95

Uitgebreide borrelbox in A4 brievenbusdoosje. Ideaal voor webinars, online trainingen en bijeenkomsten. Inclusief leuke game.

Vanaf € 15,50

Dit borrelpakket wordt veel gebruikt voor online events die de hele middag duren. Bedoeld voor een lekker lange borrel.

Vanaf € 23,95

Je online event afsluiten met een borrel? Dan is dit borrelpakket een ideale oplossing. Inclusief wijn en diverse borrelsnacks.

Vanaf € 7,95

Ideaal borrelpakket dat verpakt is in een A4 brievenbusdoosje. Inclusief wijn, kaas, worst en diverse lekkere snacks. Ideaal voor de borrel.

Vanaf € 15,50

Uitgebreid borrelpakket met Desperado, Ibiza Ice, witte wijn, natuurlijke vruchtensiroop en veel, heel veel lekkere snacks. Genieten maar!

Vanaf € 23,95

Wil je een borrelpakket bestellen met items die iedereen lekker vindt? Dan is de Online-Borrelbox het borrelpakket voor jou!

Stijlvol pakketdoosje met een Piccolo bubbles, een mini partypopper, lekkere nootjes en smakelijke dipstokjes. Als er wat te vieren is!

Dit pakket is ideaal voor ieder moment dat er iets te vieren is en er geproost mag worden. Geschikt voor 2 personen. Chique en stijlvol!

Verras de online deelnemers met een fairtrade koffiepakket, inclusief lekkere pastry van Jordy’s Bakery. Met eigen coffeebrewer.

Vanaf € 10,95

Je eigen teabrewer, voorzien van een sleeve met leuke tekst. Inclusief Jordy’s Pastry, een honinglepel, rietsuiker en Italiaanse koekjes.

Vanaf € 10,95

Dit is de ideale box voor de afsluiting van een webinar met een zomerborrel. Inclusief wijntje, cocktailijsje en diverse zomersnacks.

Vanaf € 11,95

Iets te vieren? Een mijlpaal gehaald? Targets gehaald? Woning gekocht? Als er geproost moet worden, is deze Proost Box perfect!

Vanaf € 19,95

Er zijn veel momenten om te proosten! Van jubileum tot nieuw contract. Deze bubbelsbox bevat ook veel lekkers en een party shooter.

Vanaf € 26,95

Een borrelpakket waar direct je eigen pubquiz bij zit. Exclusief voor jullie groep met eigen quizmaster. 

Vanaf € 26,95 (box alleen € 16,95)

Een leuk filmpakket in een brievenbusdoosje. Ideaal als motivatiegeschenk of een leuk extraatje. Verras je collega’s.

Vanaf € 16,95

Dit thuiskijk-filmpakket heeft € 7,50 filmwaarde, plus witte wijn, popcorn, borrelnootjes en Agroposta fruitsiroop.

Vanaf € 19,50

Bij deze Thuiskijk Movie Box ontbreekt alleen de rode loper! Zoek thuis je leukste film uit en geniet van een heerlijk filmavondje!

Vanaf € 21,95

Leuke zomerse cocktailbox met cocktailijsjes en cocktaildrankjes. Leuk voor de informele afsluiting van een online bijeenkomst

Vanaf € 18,95

Wil je je medewerkers eens echt verrassen tijdens de zomerse kwartaalmeeting? Stuur ze dan dit borrelpakket in A4 brievenbusdoos.

Vanaf € 25,95

Dit is onze Examen Geslaagd Box met alcohol: een piccolo flesje Prosecco. Inclusief party popper en diverse lekkere onderdelen.

Vanaf € 18,50

Gezondheid is ook voor de medewerkers zeer belangrijk. Met deze fit & healthy box geef je ze alles om gezond en fit te blijven.

Vanaf € 11,95

Werken je collega’s veel thuis? Geef ze dan deze fit & healthy box. Inclusief fraaie platte waterfles, een springtouw en gezonde snacks.

Vanaf € 18,50

Heb je een online bijeenkomst met klanten of relaties? Dan is deze VIP Borrel box een ideale invulling voor de netwerkborrel ter afsluiting.

Vanaf € 38,50

MAATWERK

Wil je samen met ons speciaal voor jouw online of zakelijk evenement een box, pakket of geschenk samenstellen? We gaan graag die uitdaging aan. Aan de hand van allerlei voorbeelden zoeken we samen met jou naar de juiste invulling voor jullie box. Maatwerk is mogelijk vanaf 50 boxen. Bel ons voor een afspraak voor een maatwerk-offerte via telefoonnummer 010 – 750 4401 of stuur ons een e-mail.
 

VERS-BORRELPAKKETTEN

Wist je dat wij ook een heel assortiment hebben met Vers Borrel Boxen? Diverse borrelpakketten met uitsluitend verse ingrediënten. Bekijk het assortiment Vers Borrel Boxen en laat ons weten welke versborrelbox jou het meeste aanspreekt.