Online Event Boxen

Ben je op zoek naar Online Event Boxen? Bijvoorbeeld voor een online personeelsbijeenkomst, een hybride personeelsevent, een online klantevent of een online kwartaalmeeting? Event@Home Box heeft diverse Online Event Boxen die je per post kunt versturen. Er zijn diverse borrelboxen en borrelpakketten, die ideaal kunnen dienen als invulling van een informele afsluiting van een online event, webinar, online training of als geschenk. Daarnaast hebben we ook borrelboxen, waar gelijk de deelname aan een online activiteit of bedrijfsuitje bij in zit. Denk hierbij aan een online pubquiz, de muziekbingo, een escaperoom of een op maat gemaakt programma. Maar ook de Webinar Borrelbox, de Coffee Time Box en Tea Time Box zijn erg populair voor online evenementen die overdag plaatsvinden.

Brievenbusdoosje of postpakketdoosje – wij bezorgen de Online Event Boxen bij je gasten thuis!

Onze Online Event Boxen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. We hebben een ruim assortiment brievenbusdoosjes die eenvoudig door de brievenbus passen. Daarnaast werken we met iets grotere postpakketdoosjes. Wij kunnen de Event@Home Boxen rechtstreeks naar de gasten thuis sturen. Je ontvangt bij opdracht van ons een
Excellijst waarop je alle adressen invult. Het is ook mogelijk alle pakketten naar één adres te sturen. Dat maakt de brievenbus boxen van Event@Home Box het perfecte brievenbus geschenk! Vanzelfsprekend werken wij conform de AVG-wetgeving.

Wist je dat wij ook iedere box kunnen voorzien van een cadeaubon? Bijvoorbeeld van Bol.com, de Bijenkorf, Cadeaubon.nl en meer.

MAATWERK VOOR JULLIE ONLINE EVENT BOXEN OF BORRELBOXEN

Wil je samen met ons speciaal voor jouw online of zakelijk evenement een Eventbox, Borrelpakket of geschenkbox samenstellen? We gaan graag die uitdaging aan. Aan de hand van allerlei voorbeelden zoeken we samen met jou naar de juiste invulling voor jullie box. Maatwerk is mogelijk vanaf 50 boxen. Bel ons voor een afspraak voor een maatwerk-offerte via telefoonnummer 010 – 750 4401 of stuur ons een e-mail.
 

VERS-BORRELPAKKETTEN

Wist je dat wij ook een assortiment hebben met Vers Borrel Boxen en dinerboxen? Deze vers borrel- en dinerpakketten hebben uitsluitend verse ingrediënten. Bekijk het assortiment Vers Borrel Boxen en laat ons weten welke versborrelbox jou het meeste aanspreekt. Zoek je een leuke dinerbox? Neem dan contact met ons op via 010 – 750 4401.