Online Event Boxen

Ben je op zoek naar Online Event Boxen? Bijvoorbeeld voor een webinar, een online congres of conference, een digitale personeelsbijeenkomst of een online klantevent? Event@Home Box heeft diverse Online Event Boxen die je per post kunt versturen. Er zijn diverse borrelboxen en borrelpakketten, die ideaal kunnen dienen als invulling van een informele afsluiting van een online event, webinar, online training of als geschenk. Daarnaast hebben we ook speciale webinarboxen. Veel gevraagd voor online events zijn onze Koffie en Thee boxen. Hieronder geven we je een overzicht van alle hardlopers. Voor welke online event box kies jij? Onze Online Event Boxen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. We hebben een ruim assortiment brievenbusdoosjes die eenvoudig door de brievenbus passen. De iets grotere pakketten zijn verpakt in een pakketdoosje.

MAATWERK VOOR JULLIE ONLINE EVENT BOXEN OF BORRELBOXEN

Wil je samen met ons speciaal voor jouw online of zakelijk evenement een Eventbox, Borrelpakket of geschenkbox samenstellen? We gaan graag die uitdaging aan. Aan de hand van allerlei voorbeelden zoeken we samen met jou naar de juiste invulling voor jullie box. Maatwerk is mogelijk vanaf 50 boxen. Bel ons voor een afspraak voor een maatwerk-offerte via telefoonnummer 010 – 750 4401 of stuur ons een e-mail.

Online event boxen bestellen?

Wil je online event boxen bestellen voor bijvoorbeeld je webinar, meeting met thuiswerkers, online bijeenkomst of evenement? Dan ben je bij Event@Home Box aan het juiste adres. Het bestellen van een online event box gaat heel eenvoudig via deze website. In slechts enkele stappen zijn de borrelpakketten besteld:

  1. Kies de online event box aan, die het beste bij jullie online bijeenkomst of online event past.
  2. Geef het aantal stuks door en laat ons weten of je een kaartje bij het pakket wilt doen.
  3. Verzend de aanvraag en binnen enkele uren heb je de offerte voor jullie online event boxen al in huis.
  4. Geef akkoord op de offerte, voeg de adressen toe en verstuur je bestelling. Aansluitend maken wij de online event boxen gereed en versturen ze per post.
  5. En genieten maar!

Last minute een online event box nodig?

Heb je last minute ineens online eventpakket nodig? Wanneer je bij ons voor 14.00 uur besteld, is het vaak nog mogelijk dat de online event boxen of pakketten nog dezelfde dag op de post gaan. We hebben van onze hardlopers grote voorraden, waardoor we snel en adequaat op last-minute bestellingen kunnen inspelen.

borrelpakketten-borrelboxen-brievenbusboxen-geschenkpakketten-cadeaupakketten-bestellen-bezorgen-borrelen-koffiepakketten-theepakketten-geschenken-cadeaus.jpg

Zelf een online eventpakket samenstellen?

Uniek is dat je vanaf 50 online event boxen zelf de samenstelling kunt bepalen. Het is ook mogelijk een bepaald pakket helemaal aan jouw wensen aan te passen. Laat ons weten welk pakket jij wilt samenstellen en wij maken het. Neem contact met ons op, dan bedenken we samen met jou de invulling van jullie online eventbox. Bellen kan ook: 010 – 750 4401

Online event boxen en pakketten met alcohol in brievenbusdoosje

Sinds 1 juli 2021 is er een nieuwe Alcoholwet die bepaald dat je minimaal 18 jaar moet zijn om alcohol te bestellen. Lees er alles over op NIX18. Daarnaast is juist Alcoholvrij tegenwoordig helemaal in en zelfs hip!  Event@Home Box heeft als alternatief voor de borrelbox met alcohol een nieuwe serie alcoholvrije “voor bij de borrel” pakketten en boxen in brievenbusdoosjes bedacht. Feitelijk zijn al onze brievenbuspakketten zowel alcoholvrij als met alcohol (wijn) te bestellen. De wijn kent een meerprijs van € 2,00 per box.