VrijMiBo Borrel Box – Medium

Een VrijMiBo borrel box in een A4 brievenbusdoosje

Onze VrijMiBo Borrel Box Medium is het meest bestelde borrelpakket uit ons borrelboxen assortiment. Dit borrelpakket is verpakt in een A4 formaat brievenbusdoosje en kan dus eenvoudig worden verstuurd. De VrijMiBo Borrel Box Medium is ideaal als onderdeel van de vrijdagmiddagborrel, een webinar of voor een online personeels-bijeenkomst. Het borrelpakket medium kan natuurlijk ook prima worden ingezet voor een online of hybride evenement voor klanten of relaties. Ook zijn er heel wat bedrijven die de VrijMiBo Borrel Box Medium  kiezen als extra beloning voor de inzet. Vanaf 25 stuks te bestellen.

Prijs € 15,50*

(*) Bij afname van 100 stuks, exclusief BTW en verzending.
Afname 50-99 stuks € 15,95 | Afname 25-49 stuks € 16,50

Fullcolour A6 kaartje – 2 zijdig bedrukt € 0,95 p.st.
Fullcolour A6 sticker – met logo en tekst € 0,95 p.st.
Eenvoudige opmaak sticker/kaartje door ons (logo en tekst) € 25,00
Uitgebreide opmaak sticker/kaartje door ons (afbeelding en tekst) € 85,00
Verzendkosten brievenbusdoosje € 4,40 exclusief BTW

Bij bestellingen < € 350,00 exclusief BTW wordt er € 25,00 administratie- & handlingskosten in rekening gebracht.

Hier vind je aanvullende informatie over de Event@Home Box. Onder het kopje Wat zit er in de box geven we je informatie over de producten en de bijzonderheden. Bij Extra’s noemen we je aanvullingen waarvoor je kunt kiezen, zoals een persoonlijk kaartje, bedrukking van de boxen en de mogelijkheden van stijlvolle zwarte boxen. Onder het kopje Bezorging geven we je informatie over de bezorging van de Event@Home Boxen, inclusief track&trace. 

De Event@Home Box, een verrassend idee voor het extraatje bij een online- of hybride-event, om iemand in het zonnetje te zetten, te bedanken, samen iets moois te vieren of als oplossing voor een borrelinvulling op afstand.

In de VrijMiBo Borrel Box Medium zijn de volgende borrelitems te vinden:

2x een bijzondere wine-tube met 100 ml. wijn
Twee bijzondere tubes, gevuld met heerlijke wijn. Je kunt kiezen uit een witte wijn, rode wijn of een rosé wijn. TUBES werd in 2011 opgericht op basis van een eenvoudig idee: wijnen en gedistilleerde dranken per glas serveren. De wijnliefhebbers van Tubes willen hun kennis over en passie voor geweldige wijnen graag met je delen. Ze hebben de hele wereld over gereisd, hoog en laag gezocht en vele lange dagen en nachten doorgebracht met het proeven van veel verschillende wijnen. Allemaal om je uiteindelijk de beste wijn te kunnen bieden. De wijn wordt geleverd in PET-tubes, bestaande uit 100% gerecycled PET-materiaal. Na gebruik zijn de PET-tubes weer 100% recyclebaar, om het hele proces zo duurzaam mogelijk te houden. Je kunt de tube natuurlijk ook gebruiken als bloemenvaasje voor een prachtige bloem.  

1 zakje Jimmy’s Popcorn, keuze uit zoet (27 gr.) of zout (18 gr.)
Jimmy’s is een familiebedrijf en opgericht in 1947. Sinds 1992 zijn ze dé Popcorn professional en maken zij onder de merknaam JIMMY’s® de lekkerste popcorn van de hoogste kwaliteit. Het familiebedrijf is al drie generaties met food verbonden. Het bedrijf beschikt over een van de modernste productielijnen voor ready to eat popcorn. Bestond het assortiment in 1992 alleen nog uit zoete of zoute popcorn; de keuze is nu vele malen groter met smaken als Toffee, Chocolade en Kaas Popcorn. In 2006 volgde de introductie van de All Natural Popcorn: rijk aan gezonde voedingsvezels en volledig allergenenvrij.

1 Bifi worstje, The Original 22,5 gr.
Een lekker worstje, ideaal voor bij de borrel. BiFi is en blijft the Original. Sinds 1972. De iconische snack met een bite. In 2014 werd BiFi onderdeel van de merkfamilie Jack Link’s, LSI Germany GmbH – een van de snelstgroeiende producenten van vleessnacks in de wereld. Alle BiFi-snacks worden geproduceerd in Duitsland. Het vlees is afkomstig van gecertificeerde leveranciers uit de EU.

1 Babybel kaasje, ca. 20 gr. 
Mini Babybel is het verantwoorde tussendoortje dat leuk én lekker is! Ieder kaasje is een feest om open te maken, met het knisperende cellofaan en de kneedbare was. En na het openen is het feest nog niet afgelopen; want in de verpakking zit een heerlijk romig kaasje. Mini Babybel wordt gemaakt van 100% echte kaas, met 98% melk. Ook zijn de kaasjes rijk aan calcium én vitamine B12. Zo zie je maar: leuk, lekker en verantwoord. Om verstikkingsgevaar voor kinderen onder 4 jaar te voorkomen, snijd in kleine stukjes.

1 zakje Duyvis borrelnootjes Provencale, 45 gr.
Duyvis Borrelnootjes® Provençale zijn heerlijke pinda’s met een knapperig jasje in een ui- en knoflooksmaak. Een fijne variatie van de welbekende Duyvis Borrelnootjes® pinda’s. De bourgondische smaak van ui en knoflook geeft een extra dimensie aan je borrel! Zonder kunstmatige kleurstoffen.

1 zakje Panoco spicy maïs snack, 26 gr.
Heerlijk knapperige maïskorrel met spicy kruiden. Viva Mexico!

1 zakje Dorito’s Bits, Honey-BQQ flavour, 30 gr.
Knapperige chips in de smaak Honey-Barbecue. DORITOS® is niet zomaar een chip. Het is brandstof voor verstoring – de smaken ontketenen avontuur en inspireren actie. Bij elke crunch willen ze cultuur herdefiniëren en diegenen steunen die moedig zichzelf zijn. Ben je klaar? Zo ja, crunch on.

Kaartspel
Kaartspel in een doosje. Tegen meerprijs kan het kaartspel worden voorzien van een logo. Gezien de kosten is dit vooral bij grote aantallen interessant. Bij kleinere aantallen kan er een logosticker op het doosje worden geplakt. We informeren je graag over mogelijkheden en tarieven.

Stel je eigen borrelbox samen
Het is altijd mogelijk om producten van de diverse borrelboxen met elkaar te wisselen. Ook is het mogelijk je borrelpakket te voorzien van extra onderdelen, zoals bijvoorbeeld een leuke gimmick, een bedrukte premium of een eigen product. Informeer naar de mogelijkheden.

Je kunt de VrijMiBo Borrel Box Medium tegen meerprijs uitbreiden met de volgende onderdelen:

Bedrukking van de VrijMiBo Borrelbox Medium
Deze Event@Home borrelbox medium bestaat uit een wit A4 brievenbusdoosje van 310x215x27 mm. Tegen meerprijs kan dit doosje, vanaf 50 stuks, ook fullcolour worden bedrukt met bijvoorbeeld een logo of een compleet ontwerp (15% volvlak bedrukking, fullcolour, niet-watervaste milieubewuste inkt). De prijs voor het bedrukken is bij afname van 50 tot 100 stuks € 1,20 per stuk en bij een afname vanaf 100 stuks € 0,65 per stuk. Bij aantallen >500 gelden nog scherpere tarieven. Wij sturen je een opmaaktekening toe, zodat je het ontwerp zelf kunt aanleveren. Tegen meerprijs kunnen wij het ontwerp voor je maken.

Alternatief: stijlvol zwart doosje
Tegen een meerprijs kan je ook kiezen voor een borrelpakket in een stijlvol zwart doosje van 305x235x30 mm. We informeren je graag over de tarieven.

Toevoeging van een kaartje of brief 
Hoe leuk is het, wanneer je in de VrijMiBo Borrel Box Medium een persoonlijk kaartje laat doen. Zo’n kaartje geeft een mooie gelegenheid om een extra boodschap door te geven of de ontvanger te bedanken. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij het kaartje aan het borrelpakket toevoegen. Er zijn twee mogelijkheden:

1) A6 kaartje à € 0,95 (14,8×10,5cm, 2 zijdig fullcolour bedrukt) 
2) A5 kaartje à € 1,25 (14,8x21cm, 2 zijdig fullcolour bedrukt)

Het is ook mogelijk een eigen kaartje of brief aan te leveren, die wij vervolgens in de boxen of pakketten doen. Wanneer je zelf het drukwerk aanlevert, vragen wij een handlingfee van € 0,15 per item dat per box wordt toegevoegd.

Allergenen
Wil je meer weten over de allergenen die in de producten van de VrijMiBo Borrelbox zitten? Geen probleem, wij sturen je graag per product een overzicht van de allergenen. Neem contact op met onze klantenservice en geef door van welke Event@Home Box je de allergenen-informatie wilt hebben.

Wisseling samenstelling borrelbox 
Vaak krijgen wij de vraag of je producten van de ene Borrelbox kunt omwisselen met producten uit een andere borrelpakket. Dit is natuurlijk geen enkel probleem. Geef ons je specifieke voorkeuren voor het borrelpakket op en wij maken een voorstel op maat. 

Gimmicks en premiums
Er zijn vele mogelijkheden om je VrijMiBo Borrel Box Medium te voorzien van een leuke gimmick of een bedrukt premium. Van een zonnebril van tarwestro tot een opvouwbare frisbee, de mogelijkheden zijn enorm. Graag bespreken we welke gimmick of premium het beste bij jouw borrelbox past.

Voorbehoud producten 
Soms kan het voorkomen dat een bepaald product tijdelijk niet leverbaar is. In dat geval zorgen wij voor een vergelijkbaar alternatief, met dezelfde kwaliteit en uitstraling. Wij behouden ons het recht toe om dit soort aanpassingen door te voeren. We zullen zo’n wijziging natuurlijk altijd vooraf even met je bespreken.

Leveringsvoorwaarden 
Event@Home Box is een label van Brouwer Evenementen Groep B.V., Ringersstraat 6, 3125 BP, Schiedam, KVK 68.29.06.75, BTW NL8573.77.851.B01. Op al onze diensten en leveringen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. 

Disclaimer
De op deze website vermelde voorwaarden gelden onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en typefouten. Bij verschil tussen de voorwaarden op deze pagina’s en de Algemene Voorwaarden van Brouwer Evenementen Groep B.V. zijn de laatste doorslaggevend

Informatie over de bezorging van de VrijMiBo Borrel Box Medium:

Samenwerking met MyParcel   
Voor de verzending van de Event@Home Boxen maken wij gebruik van de diensten van MyParcel, de zakelijke tak van PostNL.

Bezorgtermijn
Normaliter worden pakketten, die voor 17.00 uur door ons bij het sorteercentrum worden aangeleverd, binnen 1 dag geleverd. Echter, door de enorme drukte in de bezorging van pakketten en pakjes, is gebleken dat 1 dag vaak niet lukt. Daarom adviseren wij om rekening te houden met tenminste 2 tot 3 dagen bezorgtijd. Let op: op maandag worden er geen pakketten bezorgd. Event@Home Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor niet tijdige levering door MyParcel. 

Individuele bezorging of op één adres
De Event@Home Boxen worden per stuk, per post naar de ontvanger verstuurd. Het is ook mogelijk alle pakketten op één (of meerdere) centrale adressen te laten bezorgen. We informeren je graag over de tarieven.

Kosten
Voor het versturen van brievenbuspakketten binnen Nederland berekenen wij € 4,00 + € 0,40 handling- en administratiefee per pakket, exclusief BTW. Voor het versturen van postpakketten binnen Nederland berekenen wij € 6,05 + € 0,60 handling- en administratiefee per pakket, exclusief BTW. Voor andere landen hanteren wij het MyParcel tarief + 10% handling- en administratiefee. Voor het bezorgen op een centraal verzameladres berekenen wij de palletprijs van MyParcel + 10% handling- en administratiefee.

Adres-etiket
Alle pakketten worden voorzien van een MyParcel adres-etiket (147×105 mm). Het pakket is voorzien van het Event@Home Box retouradres: Ringersstraat 6, 3125 BP Schiedam. Adressen dienen altijd op ons adressen-Excelsheet te worden aangeleverd, in verband met de geautomatiseerde verwerking. Adressen worden 1 op 1 gebruikt. In het geautomatiseerde proces vindt geen controle plaats op de juistheid van adressen. 

Track and trace
Alle Event@HomeBoxen worden verzonden met een track & trace systeem. Wil je tussentijds weten waar een box of pakket zich bevindt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen aan de hand van het adres, huisnummer en postcode, de Event@Home Box traceren.

Niet thuis 
Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan wordt de Event@Home Box indien mogelijk afgegeven bij de buren. De geadresseerde krijgt dan een melding in zijn/haar brievenbus. Mocht het afgeven bij de buren niet mogelijk zijn, dan zal MyParcel/Post.nl het pakket de dag erna nogmaals aanbieden. Is de geadresseerde dan weer niet thuis, dan wordt het pakket afgegeven bij een post-afhaallocatie. Wordt de Event@Home Box daar niet opgehaald, dan wordt deze retour gestuurd. Event@Home Box kan niet verantwoordelijk worden gehouden, mocht een pakket dat volgens MyParcel afgegeven is bij de buren, niet terug te vinden zijn.

Retourzendingen
Alle Event@Home Boxen worden voorzien van een retouradres. Kosten voor retourzendingen zijn voor de opdrachtgever. Op verzoek kunnen wij terug gekomen pakketten opnieuw versturen. In dat geval worden opnieuw de verzendkosten in rekening gebracht. Betreft het een retourzending vanwege een kapot product of een beschadiging tijdens de postbezorging, dan zijn de retourkosten voor Event@Home Box. Tevens zorgen wij er dan voor dat de ontvanger een nieuw product of volledige Event@Home Box krijgt toegestuurd.

Wellicht vind je deze borrelboxen ook interessant?

Is de VrijMiBo Borrel Box medium net even te groot? Kijk dan eens naar de Borrel Box Small.

Vanaf € 7,95

Ook een leuk borrelpakket. Net even anders dan de VrijMiBo borrelbox. 

Vanaf € 15,50

Deze borrelbox is net even iets groter met net even iets meer inhoud. Grotere pakketdoos.

Vanaf € 23,95