Luxe Borrelboxen en Borrelpakketten

Zoek je luxe borrelboxen en borrelpakketten voor bijvoorbeeld je online borrel, online evenement of webinar? Bij Event@Home Box kun je diverse boxen en pakketten bestellen in diverse samenstellingen en maten. Er zijn alcoholvrije borrelpakketten maar ook diverse gecombineerde borrelboxen en borrelpakketten met wijn, bier en frisdrank. Voor ieder budget hebben we een borrelbox beschikbaar. Via de website kun je eenvoudig een offerte voor de luxe borrelboxen en borrelpakketten aanvragen en heb je dezelfde dag het borrelpakketvoorstel al in huis. De borrelboxen en pakketten worden via de post verstuurd naar de huisadressen van de gasten. Onze luxe borrelboxen en borrelpakketten worden verpakt in luxe zwarte doosjes met kraft vulmiddel.

Brievenbusdoosje of postpakketdoosje – de luxe borrelboxen en borrelpakketten zijn er in diverse maten

Onze luxe borrelboxen kun je bestellen in  verschillende afmetingen. We hebben een aantal luxe borrelpakketten in een brievenbusdoosje, die eenvoudig door de brievenbus past. Zodra er een of meerdere flesjes in het pakket zitten, werken we met iets grotere pakketdoosjes.  Wij sturen de Event@Home Boxen rechtstreeks naar de gasten thuis, maar het is ook mogelijk alle pakketten op één adres af te leveren. Je ontvangt bij opdracht van ons een Excellijst waarop je de adressen invult. Vanzelfsprekend werken wij conform de AVG-wetgeving.  

MAATWERK VOOR EEN LUXE BORRELBOX, BORRELPAKKET OF EVENTBOX

Er zijn online evenementen, uitzendingen en webinars, waarbij je eigenlijk een maatwerk borrelbox, borrelpakket of eventpakket wilt uitdelen. Vanaf 50 stuks en een minimale besteding van € 25,00 per pakket, kunnen wij een luxe maatwerk VIP borrelbox of VIP borrelbox voor je samenstellen. Samen met jou bepalen we wat er allemaal in het pakket moet zitten. Wellicht wil je er bepaalde eigen producten of items aan toevoegen. Dat is allemaal mogelijk!

Het is ook mogelijk om een relatiegeschenk of personeelsgeschenk in het borrelpakket, borrelbox of eventbox te verpakken. Voor degene die het eventpakket ontvangt is het echt een feest! Zo’n luxe maatwerk VIP borrelbox, borrelpakket of eventbox lijkt dan wel een kerstpakket waar iedereen blij van wordt! Benieuwd hoe we jullie “maatwerk” luxe borrelboxen en borrelpakketten samenstellen? Neem contact met ons op via telefoon 010 – 750 4401.