Sinterklaas Surprise Box – Droste

De Sinterklaas Surprixe Box – een blijk van waardering!

De Sinterklaas Surprise Box – Ieder jaar maken wij een aantal leuke Sinterklaasboxen. Ideale boxen om bijvoorbeeld cadeau te geven aan je medewerkers of klanten. We maken sinds 2020 ook Sinterklaasboxen die speciaal voor kinderen zijn. Ideaal wanneer je het Sinterklaasfeest op het bedrijf laat plaatsvinden, want de kinderen hebben dan meteen een Corona-safe food&drink pakket. Er zijn ook speciale Sinterklaasboxen met koffie en thee items erbij. Kortom, welk type Sinterklaasbox je ook zoekt, wij kunnen ‘m voor je maken.

  • Diverse boxen en doosjes mogelijk, zelfs met eigen opdruk
  • We maken gebruik van bekende merken zoals Droste en Tony’s Chocolonely
  • Speciale kinder-Sinterklaasboxen voor het Sinterklaasfeest op het bedrijf
  • Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor een Sinterklaas Pubquiz?
  • Ga je een live Sinterklaasfeest organiseren? Ons eventbureau kan je helpen

ONLINE SINTERKLAASSHOW

In 2020 hebben wij een eigen online Sinterklaasshow gemaakt. Ruim 3.500 kinderen hebben deze show gezien. Afhankelijk van de omstandigheden zullen wij eventueel in 2021 wederom een online Sinterklaasshow maken. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

Uitverkocht

Beschrijving

Wellicht vind je deze Sinterklaasboxen nog interessant?

Een koffiebox of theebox, helemaal in het thema van Sinterklaas met een grote chocoladeletter met stippen en kruidnootjes.
In een stijlvol zwart brievenbusdoosje

Bij deze koffiebox of theebox, verpakt in een stijlvol zwart brievenbusdoosje, krijg je een grote chocoladeletter in een zwart doosje en een zakje met kruidnootjes.

Een verrassend Sinterklaas cadeautje voor de medewerker! Een stijlvol zwart brievenbus-doosje met een chocoladeletter, een chocolade balspelletje en kruidnootjes.