Online bedrijfsuitjes

Event@Home Box brengt samen met haar uitjespartners diverse online bedrijfsuitjes (VANAF 50 PERSONEN), online showformats en online bedrijfsfeesten. Voor deze uitjes kun je rechtstreeks terecht bij onze partners. Bij ieder uitje hebben wij een link genoemd van het bedrijf waar je het digitale uitje kunt boeken. Van feestformat tot quiz en van Escape Room tot teambuilder, er is voor ieder wat wils. Alle genoemde online bedrijfsuitjes zijn  VANAF 50 PERSONEN te boeken. Voor de show- en feestformats geldt een vast bedrag per show.

DECEMBERDRUKTE 

De vraag naar de Event@Home Boxen voor online events in december is enorm! We maken inmiddels ruim 12.500 Event@Home Boxen per week! De afgelopen twee weken konden wij geen bestellingen meer aannemen, maar voor de komende twee weken zijn er voor Event@Home Boxen weer wat mogelijkheden. Voor week 50 en 51 zijn alle uitjes wel volledig uitverkocht! Voor levering vanaf week 52 gelden geen beperkingen.

BORRELBOXEN - Don't count the calories, only the memories!

Voor ieder online programma of online event hebben wij een passende borrelbox of borrelpakket. Er zijn borrelboxen, die in een brievenbusdoosje worden verstuurd, maar ook borrelboxen, die in een groter postpakket zijn verpakt. Het is zelfs mogelijk om de borrelbox te voorzien van een logo of speciale tekst en een persoonlijk kaartje toe te voegen. We hebben ook speciale Sinterklaasboxen en Kerstborrelboxen. We kunnen natuurlijk ook een maatwerk box voor jullie maken. Bel ons voor meer informatie via telefoon 010 – 750 4401. Voor de interactie kunnen bij borrelboxen voor sommige online shows partygimmicks of spelattributen worden toegevoegd, welke als activiteit in de online show terugkomen. Je kunt ook diverse gimmicks, premiums en geschenken, als extraatje aan de borrelbox toevoegen.