Online bedrijfsuitjes

Event@Home Box brengt diverse online bedrijfsuitjes en teamuitjes. Of je nu op zoek bent naar een leuke online pubquiz, een foute bingo, een spannend online teambuildingsspel of een complete funshow, wij kunnen je helpen met de leukste online bedrijfsuitjes! Op deze pagina geven we je een overzicht van onze online bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes. Bij de online bedrijfsuitjes leveren wij natuurlijk leuke borrelboxen of eventboxen.

Funshows, Borrelshows en Teambuilding… ook voor die Online bedrijfsuitjes kun je bij ons terecht!

Naast de online bedrijfsuitjes hebben we ook diverse online teambuilding programma’s. Zoek je een bedrijfsuitje, feestconcept of show voor een grotere groep? Dan zijn onze eigen showproducties echt iets voor jullie! Laat je verrassen tijdens De Borrelshow, vier feest tijdens de Summertime Fun & Music Show of ga uit je dak tijdens de Summer Festival Fun Show.

ONLINE BEDRIJFSUITJES EN BORRELBOXEN

Voor ieder online bedrijfsuitje, teamuitje of online bedrijfsevent hebben wij een passende borrelbox of borrelpakket. Er zijn borrelboxen die in een brievenbusdoosje worden verstuurd, maar ook borrelboxen die in een groter postpakket zijn verpakt. Voor de interactie kunnen bij borrelboxen voor sommige online shows en online bedrijfsuitjes diverse partygimmicks en/of spelattributen worden toegevoegd. Dit maakt het online bedrijfsuitje nog leuker!

ALTERNATIEF VOOR ONLINE BEDRIJFSUITJES: borrelbox met cadeaubon

Wil je je collega’s verrassen met iets anders dan een online bedrijfsuitje? Geef dan een leuke borrelbox met cadeaubon cadeau! Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Thuiskijk Movie Boxen van Pathé. Deze zijn zowel te gebruiken bij Pathé thuisbioscoop als in de echte bioscoop. Ook altijd in trek is een leuke borrelbox met een VVV-cadeaubon. Altijd superleuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Vraag naar de mogelijkheden.
 

MEER DAN EEN ONLINE BEDRIJFSUITJE?

Is jullie evenement veel meer dan alleen een online bedrijfsuitje? En zoek je een professionele organisatie die je kan helpen een volwaardig online evenement te produceren? Dan is ons zusterbedrijf Advance Events graag jullie eventpartner. Bekijk de mogelijkheden.

online-bedrijfsuitjes-teamuitje-personeelsuitje-borrelpakket-cadeaupakket-collegas-medewerkers-personeel