Online bedrijfsuitjes

Event@Home Box brengt diverse online bedrijfsuitjes en teamuitjes. Of je nu op zoek bent naar een leuke online pubquiz, een foute bingo, een spannend online teambuildingsspel of een complete funshow, wij kunnen je helpen! Op deze pagina geven we je een overzicht van onze online bedrijfsuitjes en teamuitjes. Bij ieder bedrijfsuitje leveren wij natuurlijk leuke borrelboxen of eventboxen. Zoek je een bedrijfsuitje of teamactiviteit voor een grotere groep? Dan zijn onze eigen showproducties echt iets voor jullie! Laat je verrassen tijdens De Borrelshow, vier feest tijdens de Celebrationshow of ga uit je dat tijdens de Muzikale Bingo- & Quizshow. Al onze online bedrijfsuitjes worden van A tot Z door ons geregeld, zodat jij zelf zonder zorgen kunt meegenieten!  

BORRELBOXEN - Don't count the calories, only the memories!

Voor ieder online programma of online event hebben wij een passende borrelbox of borrelpakket. Er zijn borrelboxen die in een brievenbusdoosje worden verstuurd, maar ook borrelboxen die in een groter postpakket zijn verpakt. We kunnen natuurlijk ook een maatwerk box voor jullie maken. Voor de interactie kunnen bij borrelboxen voor sommige online shows en inline bedrijfsuitjes diverse partygimmicks en/of spelattributen worden toegevoegd. Dit maakt het online bedrijfsuitje nog leuker! Je kunt ook diverse gimmicks, premiums en geschenken als extraatje aan de Event@Home Borrelbox toevoegen.

ALTERNATIEF VOOR ONLINE BEDRIJFSUITJES: borrelbox met cadeaubon

Wil je je collega’s verrassen met iets anders dan een online bedrijfsuitje? Geef dan een leuke borrelbox met cadeaubon cadeau! Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Thuiskijk Movie Boxen van Pathé. Deze zijn zowel te gebruiken bij Pathé thuisbioscoop als in de echte bioscoop. Ook altijd in trek is een leuke borrelbox met een BOL.com cadeaubon. Altijd superleuk om te geven en nog leuker om te krijgen. Het is zelfs mogelijk om een borrelbox met een Staatslot te versturen. Vraag naar de mogelijkheden.