De EK Borrelboxen & Zomer Borrelpakketten van Event@Home Box!

De EK Borrelboxen van Event@Home Box

Superfans opgelet! Het Europees Kampioenschap 2021 staat voor de deur en voor deze gelegenheid heeft Event@Home Box de perfecte EK-borrelpakketten samengesteld! Als je straks met je collega’s naar een thuiswedstrijd zit te kijken of die ene voetbalfan-klant een bedankje wil sturen, voor elke wedstrijd heeft Event@Home Box een geschikt EK-borrelpakket waar je zeker doelpunten mee scoort! Verras dus nu een teamspeler (collega) of superfan (klant) op afstand en laat weten dat je aan ze denkt! De gevarieerde EK-borrelboxen zijn te verkrijgen in verschillende maten, geschikt voor elk moment en elke wedstrijd!

ek-borrel-box-small-borrelbox-borrelpakket-borrelen-borrelboxbestellen-voetbal-brievenbusdoosje-ekgeschenk-geschenk-personeelsgeschenk-speelschema

De Superfan

De EK borrelbox Small is een verrassend klein borrelpakket in de sferen van het EK. Deze superfan onder de EK borrelboxen juicht met lekkere borrelsnacks en 2 opblaasbare cheering sticks hard mee en maakt van elke ruimte een volwaardig voetbalstadion. Ook heb je met de Hup Holland Hup fankaart gelijk het speelschema van alle voetbalwedstrijden! Daarbij krijg je de optie een persoonlijk kaartje mee te sturen. Dit brievenbusdoosje is ook een perfect geschenk voor klanten, partners of andere zakenrelaties! Je kunt er ook voor kiezen om deze EK Borrelpakketten op één adres te laten afleveren. Bedrijven kunnen de EK Borrel Box Small op rekening bij ons bestellen.

De Winnaar

Met recht een borrelbox voor winnaars, de EK borrelbox Medium bevat allerlei items (natuurlijk in de kleur oranje) waardoor de wedstrijd nóg leuker wordt! Met een oranje bloemenketting en 2 opblaasbare cheering sticks heb jij voor elke wedstrijd je supportersoutfit klaar en maak je van je woonkamer een volwaardig voetbalstadion. Ook handig is de Hup Holland Hup fankaart, waarbij op de achterkant het volledige wedstrijdschema is opgenomen. Zo kun je tijdens de voetbalborrel zelf goed bijhouden wie straks tegen wie moet. Om het feestje helemaal af te maken bevat deze box verschillende lekkere borrelsnacks! Een borrelbox in brievenbusdoosje en ook perfect om als geschenk weg te geven. Bij zakelijke klanten leveren wij op rekening en de borrelboxen worden eenvoudig via de post naar de mensen thuis verstuurd.
Hup Holland Hup! Het wordt genieten!! 

ek-borrelpakket-medium-borrelbox-voetbal-oranje-borrelen-brievenbusdoosje-ekgeschenk-geschenkbox-wedstrijd-online-hup-holland
ek-borrelbox-large-borrelpakket-voetbal-europees-kampioenschap-borrelen-online-event-borrel-geschenk-kado-feestbox-zomerborrel

De Kampioen

En een zekere voltreffer is de EK borrelbox Large. Deze kampioenen box zorgt ervoor dat iedere wedstrijd een superfeest wordt! Met een variatie aan borrelsnacks, drankjes en twee opblaasbare cheering sticks, waarmee je van je woonkamer een echt stadion maakt, is dit borrelpakket de perfecte voorzet naar een geslaagde wedstrijd. En met de Hup Holland Hup fan-kaart heb je gelijk een overzicht met het speelschema van alle voetbalwedstrijden! Met de EK Borrelbox Large scoor je zeker een doelpunt als je de box als geschenk weggeeft! Bijvoorbeeld aan je medewerkers, relaties, klanten of vrijwilligers. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alle borrelpakketten bij de mensen thuis worden afgeleverd!

De Zomer Borrelboxen Van Event@Home Box

Wachten jullie net als ons op de warmere zomerdagen? Wacht dan niet langer! Met de zomerboxen van Event@Home Box halen we de zomer in huis! Zet je zonnebril maar op en pak je strandlaken erbij, want het wordt genieten! De zomerboxen zijn ideaal om samen met je collega’s of relaties gezellig te borrelen. Bijvoorbeeld tijdens een online event als alternatief voor de zomerborrel, of gewoon zomaar, tijdens een zonnige middag in de tuin of op het balkon. De zomerbox van Event@Home Box is zo’n borrelpakket waar iedereen blij van wordt! Heerlijke zomerse borrelitems en snacks die het zonnetje in huis brengen!

Het Zonnetje In Huis

Het zomer borrelpakket small is een verrassend brievenbusdoosje vol met zomerse lekkernijen. Denk hierbij aan de bijzondere wine-tube met een heerlijke Rosé of eensmaakvolle witte wijn. Of wat dacht je van de fairtrade siroop van hand geplukt biologisch geteeld fruit? Het zomer borrelpakket small bevat daarnaast Cheddar Cheese Pops, een spicy maissnack en een reep Fruitella. Alle Zomer borrelboxen kunnen worden uitgebreid met diverse leuke zomergadgets. Van een opblaasbare bekerhouder (ideaal voor in het zwembad), een zonneklep, een waaier, een Hawaï bloemslinger, een opvouwbare frisbee of een sleutelhanger met UV-tester en een klein flesje zonnebrand. Zo ben je tijdens de warme zomerdagen altijd goed beschermd!

zomer-borrelpakket-small-borrelbox-bedrijfsuitje-teamuitje-zomerparty-zomerkado-zomergeschenk-brievenbusdoosje-online-event
zomer-borrelbox-medium-borrelpakket-online-event-zomerparty-zomeruitje-bedrijfsuitje-kado-geschenk-personeelsuitje-brievenbus

De Hittegolf

Het Zomer Borrelpakket Medium is hét zomerse borrelpakket van 2021. Deze borrelbox wordt verpakt in een brievenbusdoosjes en is dus eenvoudig te versturen! Dit borrelpakket bevat de bijzondere wine-tube, een Frozen Cocktail (ijsje) en verschillende lekkere knabbels. Van M&M’s tot noten en green peas, het Zomer BorrelPakket Medium bevat alle ingrediënten waar iedereen blij van wordt! Alle Zomer borrelboxen kunnen worden uitgebreid met diverse leuke zomergadgets. Van een opblaasbare bekerhouder (ideaal voor in het zwembad), een zonneklep, een waaier, een Hawaï bloemslinger, een opvouwbare frisbee of een sportieve zomerklep tot aan een zomerse sleutelhanger. Hier bovenop ben je met de bijgevoegde UV-tester en een klein flesje zonnebrand tijdens de warme dagen altijd goed beschermd tegen de zon! 

 

In De Tropische Zon

De Zomer Borrelbox Large is het borrelpakket als je opzoek bent naar een uitgebreid en verrassend zomerpakket. Dit is het borrelpakket waar alles in zit! De Zomer Borrelbox bevat de lekkerste zomersnacks en zomerdrankjes. Deze box wordt verstuurd in een witte geschenkdoos en is ideaal voor het samen borrelen met je collega’s of relaties. Daarnaast bevat de Zomer Borrelbox Large al een leuk presentje: een zomerse jar met rietje, waarin je je eigen infused water kunt maken. We hebben er tevens een kaart met 10 verschillende ideeën voor zomerse fruitwaters bijgevoegd! Je kunt ook deze Zomer Borrelbox uitbreiden met extra leuke zomergadgets. Van een opblaasbare bekerhouder (ideaal voor in het zwembad), een zonneklep, een waaier, een Hawaï bloemslinger, een opvouwbare frisbee of een sleutelhanger met UV-tester en een klein flesje zonnebrand.

 
zomer-borrelbox-large-borrelpakket-borrelen-online-event-zomeruitje-zomergeschenk-zomerpakket-bedrijfsuitje-personeelsuitje

Een EK of Zomer Borrelbox scoren?

Zakelijke bestellingen leveren wij op rekening en natuurlijk zorgen wij ervoor dat alle borrelpakketten bij de mensen thuis worden afgeleverd. Het is altijd mogelijk om producten van de diverse borrelboxen met elkaar te wisselen. Ook is het mogelijk je EK-borrelpakket te voorzien van extra onderdelen, zoals bijvoorbeeld een leuke gimmick, een bedrukte premium of een eigen product. Informeer naar de mogelijkheden. Hup Holland! Hup Holland! Het wordt genieten!!

De zomerboxen kun je voorzien van een leuk kaartje of een sticker. Het is ook mogelijk een eigen brief in de box te laten verpakken of je zomerpakket van extra onderdelen te voorzien, zoals een leuke gimmick of een bedrukt eigen product. Daarbij heb je ook altijd de mogelijkheid om bepaalde producten van diverse boxen met elkaar te wisselen.

Laat ons weten hoe je favoriete zomerbox eruitziet! De Event@Home Boxen zijn een verrassend idee voor het extraatje bij een online- of hybride-event, om iemand in het zonnetje te zetten, te bedanken, samen iets moois te vieren of als oplossing voor een borrelinvulling op afstand.
Ben je op zoek naar een andere borrelbox?

Neem contact met ons op!

Online borrel? Bestel een borrelpakket of borrelbox!