Zomer Borrelpakketten en Zomerse Cadeau- & Geschenkboxen

Zomer Borrelpakketten en Zomerse Geschenkboxen

Met de zomerboxen van Event@Home Box halen we de zomer letterlijk in huis! Zet je zonnebril maar op en pak je strandlaken erbij, want het wordt genieten! De zomer borrelpakketten van dit jaar zijn ideaal om samen met je collega’s of relaties gezellig te borrelen. Bijvoorbeeld tijdens een online event of gewoon zomaar, tijdens een zonnige middag in de tuin of op het balkon. De zomerpakketten van Event@Home Box zijn van die borrelpakketten waar iedereen blij van wordt! Ook superleuk als personeelsgeschenk. Heerlijke zomerse borrelitems en snacks die het zonnetje in huis brengen! Verpakt in brievenbusdoosjes, dus eenvoudig te versturen. Je kunt ze natuurlijk ook uitdelen. 

Het Zonnetje In Huis

Het zomer borrelpakket small is een verrassend brievenbusdoosje vol met zomerse lekkernijen. Denk hierbij aan de bijzondere wine-tube met een heerlijke Rosé of eensmaakvolle witte wijn. Of wat dacht je van de fairtrade siroop van hand geplukt biologisch geteeld fruit? Het zomer borrelpakket small bevat daarnaast Cheddar Cheese Pops, een spicy maissnack en een reep Fruitella. Alle Zomer borrelpakketten kunnen worden uitgebreid met diverse leuke zomergadgets. Van een opblaasbare bekerhouder (ideaal voor in het zwembad), een zonneklep, een waaier, een Hawaï bloemslinger, een opvouwbare frisbee of een sleutelhanger met UV-tester en een klein flesje zonnebrand. Zo ben je tijdens de warme zomerdagen altijd goed beschermd! Let op, sons zijn niet alle gimmicks meer beschikbaar. Dan kiezen we een leuk alternatief! 

zomer-borrelpakket-small-borrelbox-bedrijfsuitje-teamuitje-zomerparty-zomerkado-zomergeschenk-brievenbusdoosje-online-event
Borrelpakket-zomer-borrelbox-medium-borrelpakket-online-event-zomerparty-zomeruitje-bedrijfsuitje-kado-geschenk-personeelsuitje-brievenbus

De Hittegolf

Het Zomer Borrelpakket Medium is hét zomerse borrelpakket van dit jaar. Deze borrelbox wordt verpakt in een brievenbusdoosjes en is dus eenvoudig te versturen! Dit borrelpakket bevat de bijzondere wine-tube, een Frozen Cocktail (ijsje) en verschillende lekkere knabbels. Van M&M’s tot noten en green peas, het Zomer BorrelPakket Medium bevat alle ingrediënten waar iedereen blij van wordt! Alle Zomer borrelboxen kunnen worden uitgebreid met diverse leuke zomergadgets. Van een opblaasbare bekerhouder (ideaal voor in het zwembad), een zonneklep, een waaier, een Hawaï bloemslinger, een opvouwbare frisbee of een sportieve zomerklep tot aan een zomerse sleutelhanger. Hier bovenop ben je met de bijgevoegde UV-tester en een klein flesje zonnebrand tijdens de warme dagen altijd goed beschermd tegen de zon! 

 

In De Tropische Zon

De Zomer Borrelbox Large is het borrelpakket als je opzoek bent naar een uitgebreid en verrassend zomerpakket. Dit is het borrelpakket waar alles in zit! De Zomer Borrelbox bevat de lekkerste zomersnacks en zomerdrankjes. Deze box wordt verstuurd in een witte geschenkdoos en is ideaal voor het samen borrelen met je collega’s of relaties. Daarnaast bevat de Zomer Borrelbox Large al een leuk presentje: een zomerse jar met rietje, waarin je je eigen infused water kunt maken. We hebben er tevens een kaart met 10 verschillende ideeën voor zomerse fruitwaters bijgevoegd! Je kunt ook deze Zomer Borrelbox uitbreiden met extra leuke zomergadgets. Van een opblaasbare bekerhouder (ideaal voor in het zwembad), een zonneklep, een waaier, een Hawaï bloemslinger, een opvouwbare frisbee of een sleutelhanger met UV-tester en een klein flesje zonnebrand (ovvb). En wanneer je er een cadeaubon aan toevoegt, is het een leuk geschenkpakket.

 
zomer-borrelbox-large-borrelpakket-borrelen-online-event-zomeruitje-zomergeschenk-zomerpakket-bedrijfsuitje-personeelsuitje

Een Zomer Borrelbox of Cadeaubox scoren?

De zomerboxen kun je voorzien van een leuk kaartje of een sticker. Het is ook mogelijk een eigen brief in de box te laten verpakken of je zomerpakket van extra onderdelen te voorzien, zoals een leuke gimmick of een bedrukt eigen product. Zakelijke bestellingen leveren wij op rekening en natuurlijk zorgen wij ervoor dat alle borrelpakketten bij de mensen thuis worden afgeleverd. Maar, je kunt ze natuurlijk ook op de zaak uitdelen. Eén ding is nu al zeker: het wordt genieten!! Nieuw zijn onze cocktailboxen! Interesse in zo’n cocktailbox in brievenbusdoosje? Bel met ons salesteam voor de laatste aanbiedingen!

Neem contact met ons op!

Online borrel? Bestel een borrelpakket of borrelbox!