Online Hackathon Game

Online Hackathon - het online teamuitje voor de ICT en IT

Bij het Online Hackathon Game draait alles om Hackers. Hackers zijn een bijzonder ras: intuïtief, slim, ambitieus, bekwaam en vooral out-of-the-box denkers & doeners! Samenwerken is een andere uitdaging en het gezamenlijke doel van deze veeleisende game.

Ga online, laat jullie hersenen kraken, los zoveel mogelijk raadsels op en hack het gecodeerde bericht om de hoogste score te behalen. Beter en sneller presteren dan de rest van de hackerteams is hier vanzelfsprekend! We maken teams van circa 5 personen. Ieder team heeft een teamcaptain, die we vooraf briefen. Samen met zijn teamleden kan hij gedurende de dag de opdrachten uitvoeren. De finale is gezamenlijk, waarbij alle teams en ieder teamlid bij elkaar online komt. Dan begint het eindspel, dat wordt afgesloten met een leuke borrel. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

We starten in een Zoom meeting, waar ook de directie een welkomstwoordje kan doen. Aansluitend volgt uitleg over het spel, waarna de teams individueel aan de slag gaan. Na een x-tijd komt iedereen weer terug in de Zoommeeting voor de finale en natuurlijk de borrel. Hiervoor kan je bij ons natuurlijk kiezen uit een zeer breed assortiment borrelboxen.

Prijs op aanvraag

Vanaf 50 personen te boeken. Vraag een offerte aan. Natuurlijk zorgen wij dan vooreen leuke borrelbox naar keuze.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze Online Borrelshows en Uitjes ook interessant?

De Online Borrelshow is een zeer uitgebreide borrelshow met volop interactie, zang, dans, spelelementen en nog veel meer. Een topper!

De nummer één Online PubQuiz van Nederland. Hilarisch door de vele filmpjes en bijzondere vragenronden.

Hou je van zang, muziek en fun? Dan is de Pop Quiz Live Show echt iets voor jullie. Met live zang, een quiz en als je wilt zelfs een bingo.