Online Hackathon Game

Online Hackathon - een spannend teamuitje voor iedereen!

Dit is een van de spannendste online bedrijfsuitjes van dit moment. Bij de Online Hackathon Game draait alles om Hackers. Hackers zijn een bijzonder ras: intuïtief, slim, ambitieus, bekwaam en vooral out-of-the-box denkers & doeners! Net als jullie dus. Samenwerken is een andere uitdaging en het gezamenlijke doel van dit spannende online teamspel. Met dit digitale personeelsuitje zorg je voor teambuilding, onderlinge communicatie en natuurlijk heel veel fun!

Dit is een echt teamuitje! Je speelt het spel in teams.

Start de online Hackathon Game, laat jullie hersenen kraken, los zoveel mogelijk raadsels op en hack het gecodeerde bericht om de hoogste score te behalen. Beter en sneller presteren dan de rest van de hackerteams is tijdens de online hackathon game vanzelfsprekend! We maken teams van circa 5 personen. Ieder team heeft een teamcaptain, die we vooraf briefen. Samen met zijn teamleden kan hij of zij gedurende de dag de opdrachten uitvoeren.

Gezamenlijke finale en online teamborrel

De finale van dit bedrijfsuitje is gezamenlijk, waarbij alle teams en ieder teamlid bij elkaar online komt. Dan begint het eindspel van de online Hackathon Game. Welk team is de winnaar? Het online personeelsuitje wordt vervolgens afgesloten met een leuke digitale borrel. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Hoe werkt dit bedrijfsuitje?

We starten eerst in een Zoom meeting, waar ook jullie directie een welkomstwoordje kan doen. Aansluitend volgt uitleg over de Online Hackathon Game, waarna de teams individueel aan de slag gaan. Na een x-tijd komt iedereen weer terug in de Zoommeeting voor de finale en natuurlijk de borrel. Tussentijds staan er online spelleiders klaar om de team te begeleiden en vragen te beantwoorden.

Tariefinformatie

De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers. We maken graag een offerte voor jullie Online Hackathon Game. Vul onderstaand formulier in en je ontvangt binnen een dag een offerte. Natuurlijk zorgen wij dan vooreen leuke borrelbox naar keuze. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze Online Borrelshows en Uitjes ook interessant?

De Online Borrelshow is een zeer uitgebreide borrelshow met volop interactie, zang, dans, spelelementen en nog veel meer. Een topper!

De nummer één Online PubQuiz van Nederland. Hilarisch door de vele filmpjes en bijzondere vragenronden.

Hou je van zang, muziek en fun? Dan is de Pop Quiz Live Show echt iets voor jullie. Met live zang, een quiz en als je wilt zelfs een bingo.