Online-nieuwjaarsevent-nieuwjaarsborrel-online-nieuwjaar-nieuwjaarsevenement-borrel-digitaal-onlineevent-nieuwjaarsreceptie-nieuwjaarsbijeenkomst, digitaal, virtueel, onlineevent

Online nieuwjaarsborrel organiseren?

2020 was niet zomaar een jaar… Voor veel mensen is 2020 een jaar om gauw te vergeten. Door alle maatregelen omtrent het coronavirus en de anderhalvemeter samenleving, is het voor bedrijven een echte uitdaging om het nieuwe jaar met relaties, klanten en collega’s spectaculair te beginnen. Dit alles maakt het organiseren van een gezellige nieuwjaarsborrel er niet makkelijker op. Bij Event@Home Box doen we er alles aan om toch een knallend alternatief te bieden. Dit, door middel van onze online nieuwjaarsborrel! Wij helpen je graag van A tot Z bij het organiseren van een online nieuwjaarsreceptie. Door de expertise van ons zusterbedrijf Advance Events in het organiseren van online belevenissen, de ervaring in het produceren van online bijeenkomsten, -borrelshows en -experiences en de levering van onze eigen smaakvolle proost- en borrelboxen, weten wij precies wat er nodig is om van jouw online nieuwjaarsevent een knallend succes te maken!

Meer informatie over het organiseren van een sprankelende online nieuwjaarsshow? Klik hieronder op de button!

Invulling van jouw online nieuwjaarsbijeenkomst

online-nieuwjaarsborrelbox-nieuwjaarsborrel-nieuwjaarsreceptie-borrelbox-proseccobox-prosecco-piccolo-online-event-proostbox-cheersbox-champagnebox-bubbelsbox

Tijd voor een van de belangrijkste dingen: de invulling van de online nieuwjaarsborrel. Niemand zit namelijk te wachten op een speech van drie kwartier. Wil jij niet dat je collega’s of relaties in slaap vallen tijdens jouw online nieuwjaarsreceptie? Kies dan voor onze unieke ‘online borrel formule’. Creëer samen met ons een unieke start van het nieuwe jaar met een kick-off waar jouw klanten, relaties en medewerkers nog lang over zullen napraten.

Wij nemen alle zorgen uit handen en bieden onder andere:

  • Een livestream studio;
  • Het platform om het uit te zenden;
  • Presentatoren of presentatrices;
  • De inhoud van het programma;
  • Alle benodigde technieken;
  • Leuke interactieve elementen;
  • Optreden van een bijzondere online artiest zoals de zandkunstenaar;
  • Illusionist Victor Mids of Jan Reinder (bekend van mindf*ck);
  • Professionele pianisten, zangeressen, danseressen, entertainers;
  • Eventuele optie: onze eigen New Year Borrelshow!

Voeg een borrel toe aan jouw online nieuwjaarsborrel

Geen borrel zonder een borrel natuurlijk! Naast een interactieve show, sturen wij alle aanwezigen een lekker nieuwjaarsborrelpakket gevuld met hapjes en drankjes. Hoe leuk is het om niet alleen je medewerkers, maar ook je klanten of leveranciers te kunnen verrassen met een bubbelpakketje zoals onze verrassende proostboxen?

Al onze borrelboxen,  borrelpakketten en proostboxen zijn er in verschillende maten en zijn zo samengesteld dat het jullie aan niets zal ontbreken tijdens deze online samenkomst. Met welke box proost jij op een nieuw jaar?

Extra wensen? Geen probleem, wij leveren ook maatwerk en maken graag een offerte op. Wij denken graag mee over de perfecte uitvoering van jouw unieke online nieuwjaarsreceptie.

En wanneer je een live nieuwjaarsborrel wilt organiseren, kan ons eventbureau Advance Events je helpen. Ga voor meer informatie naar https://advance-events.nl/nieuwjaarsborrel-of-nieuwjaarsbijeenkomst-organiseren.

borrelbox-borrelpakket-borrelgeschenk-borreldoosje-bestellen-versturen-samenstellen-online-event
Online nieuwjaarborrelbox - proostbox - champagnebox - online event - nieuwjaarsbijeenkomst-nieuwjaarssparty-nieuwjaarsborrel

Bestel de online nieuwjaarsborrelbox

Kies voor de nieuwjaarsborrelbox en stuur al je medewerkers, relaties of collega’s eenvoudig per post een box. Zo start jij het nieuwe jaar goed. De nieuwjaarsborrelbox is gevuld met diverse borrelsnacks van pinda’s tot chips, voor ieder wat wils.

Een sprankelende Prosecco kan bij een nieuwjaarsborrel uiteraard niet ontbreken. Wist je dat we ook een alcoholvrije variant kunnen regelen?

Proost samen op het nieuwe jaar!

De Proostbox Let’s Party

Op zoek naar een echte feestbox waarmee je het nieuwe jaar echt goed start? Kies dan voor de Proostbox Let’s Party. De naam zegt het stiekem al, deze proostbox is geschikt voor iedere feestelijke gelegenheid.

Vier jouw online nieuwjaarsreceptie of een nieuwjaars kick-off met onze stijlvolle proostbox. En pop de confetti partysticks de lucht in.

Proostbox Let'sParty - cadeau pakketten collega's
Lets-party-proostbox-2persoons-online-nieuwjaarsborrelbox-2-nieuwjaarsreceptie-borrelbox-proseccobox-prosecco-piccolo-online-event-proostbox-cheersbox-champagnebox-bubbelsbox-nieuwjaars- en eindejaarsboxen

De Celebrate Proostbox

De Celebrate Proostbox is een borrelpakket voor momenten waarop er écht iets te vieren is. De stijlvolle geschenkdoos is gevuld met een feestelijk flesje Prosecco en smakelijke borrelhapjes. 

Daarnaast is het mogelijk om bij iedere box een kaartje toe te voegen met een persoonlijke boodschap, zo verras jij alle ontvangers met een persoonlijk bericht.

BELEEF EEN SPRANKELENDE EN VERRASSENDE ONLINE NIEUWJAARSRECEPTIE MET EVENT@HOMEBOX

De combinatie van onze Proostboxen, samen met de vele leuke online borrel mogelijkheden, zorgen voor een verrassende online nieuwjaarsborrel. Wist je bijvoorbeeld dat wij ook een eigen livestream studio hebben, die je kunt huren voor een online nieuwjaarsborrel, nieuwjaarshow of online personeelsbijeenkomst? Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vul het onderstaande formulier in, of lees hier meer informatie over het organiseren van een sprankelende online nieuwjaarshow! Samen maken we er een spetterende online nieuwjaarsreceptie van waar jouw gasten nog lang over zullen napraten!