Zomer Boxen en Zomerse Cadeaupakketten

Wachten jullie net als ons op de warme en zwoele zomerdagen? Vanaf nu hoef je niet langer te wachten! Met de zomerboxen en zomergeschenken van Event@Home Box halen we de zomer van 2022 alvast in huis! Pak je strandlaken erbij en zet je zonnebril maar op, want het wordt genieten! De zomer boxen en zomerse cadeaupakketten zijn ideaal om samen met je collega’s of relaties gezellig te borrelen, of gewoon zomaar, tijdens een zonnige middag in de tuin of op het balkon. De zomerpakketten van Event@Home Box zijn van die borrelpakketten waar iedereen blij van wordt! Heerlijke zomerse borrelitems en snacks die het zonnetje in huis brengen! En wanneer je er een cadeaukaart aan toevoegt, is het een leuke zomers geschenk geworden. Ideaal om je medewerkers of collega’s mee te verrassen. De zomer boxen en zomerse cadeaupakketten zijn verpakt in brievenbusdoosjes, dus eenvoudig te versturen, maar ook heel gemakkelijk op de zaak uit te delen.  Bekijk alle zomer boxen hier.

zomer-borrelbox-large-borrelpakket-borrelen-online-event-zomeruitje-zomergeschenk-zomerpakket-bedrijfsuitje-personeelsuitje

Nieuwe online zomershows

Ook in 2022 hebben we een aantal verrassende online zomershows, die je kunt inzetten. De zomershows kunnen we ook live bij jullie zomerborrel of zomerevenement uitvoeren. Er zijn drie varianten waaruit je kunt kiezen:

  1. De Zomer Borrelshow
  2. De Fun & Music Show
  3. De Summertime Festival Show

Meer informatie over deze zomershows vind je hier.

de-online-borrel-show-event-at-home-borrelbox-borrelpakket-kerstborrelshow-nieuwjaarborrelshow-dagvandezorg

Meer informatie

Wil je meer weten of een offerte ontvangen voor jullie zomer boxen of zomerse cadeaupakketten of zomershow? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010 – 750 44 01. Je kan ons natuurlijk ook een bericht sturen.