NIEUWJAARSPAKKETTEN & PROOSTBOXENonline-nieuwjaarsborrelbox-proostbox-proosten-proostpakket-champagne-prosecco-sekt-bubbles-toost

De leukste en feestelijkste Happy New Year Proostboxen vind je hier! Wij leveren verrassende Nieuwjaarsboxen, proostpakketten en champagne boxen voor de zakelijke gebruiker! Ideale proostboxen voor vrijwel iedere bijzondere gelegenheid. Natuurlijk worden onze Happy New Year Proostboxen veel ingezet als Nieuwjaarsgeschenk. Maar ook als Proostbox bij een verjaardag, een jubileum, een jubilaris of een huwelijk. De komende tijd zullen er door Covid19 nog steeds weinig tot geen live events zijn. Een nieuwjaarsreceptie zit er dan ook niet in. Hoe leuk is het dan om je medewerkers en relaties een fraai pakketje met bubbles toe te sturen?

celebrate-proostbox-1-persoons-toosten-toostpakket-champagnepakket-proostpakket-nieuwjaarspakket

Wist je dat wij met ons zusterbedrijf Advance Events ook speciale nieuwjaarshows brengen? Opgenomen en uitgezonden vanuit onze eigen studio en vol met interactie, fun and pleasure. Een geweldig online kick-off event voor het nieuwe jaar. Wil je meer weten over de Happy New Year Proostbox of over een wervelende online nieuwjaarsshow of online Happy New Year kick-off? Neem dan contact met ons op via telefoon 010-750 4401 of stuur ons een bericht.