Online Nieuwjaarsbijeenkomst

Wist je dat wij je ook kunnen helpen bij het organiseren van een onvergetelijke online Nieuwjaarsbijeenkomst, Nieuwjaarsborrel of Nieuwjaarsreceptie voor de start van 2024? Wij brengen diverse unieke eventconcepten, die speciaal ontwikkeld zijn voor nieuwjaarsbijeenkomsten. Van interactieve shows met spel-elementen, muziekbingo of kennisquiz, tot zakelijke programma’s met bijzondere optredens van bijvoorbeeld mindhacker Victor Mids, illusionist Jan Reinder, pianisten en zangoptredens of een spectaculair optreden van de Zandkunstenaar, die op een bijzondere manier de toekomstvisie en bedrijfsbeleid voor 2024 laat zien. Allemaal puur maatwerk! De uitgebreide shows doen we samen met ons zusterbedrijf Advance Events. Bekijk hier de online nieuwjaarsevenementen.

online-nieuwjaarsevenement-fun-and-music-show-new-year-funshow-nieuwjaarsborrelDe Nieuwjaar Fun & Music Show

In de Nieuwjaar Fun  & Music Show neemt presentatrice Sophie van Hoytema je mee voor een bijzondere start van het nieuwe jaar. Na de nieuwjaarstoespraak van de directie volgt het speciaal voor jullie gemaakte Nieuwjaarslied, waarin gebeurtenissen van 2021 en doelstellingen van 2024 naar voren komen. Dit lied wordt speciaal door Sophie voor jullie bedrijf op maat gemaakt. Hierna is het tijd voor fun & pleasure! Een gezellige invulling met bijvoorbeeld een feitenquiz, een muzikale bingo en het onderdeel photomorphen. De Nieuwjaar Fun & Music Show wordt afgesloten met een digitale nieuwjaarsreceptie, waarbij iedereen met elkaar het glas kan heffen en elkaar de beste wensen kan geven.

online-nieuwjaarsreceptie-nieuwjaarsborrel-nieuwjaarsbijeenkomstDe Online Nieuwjaarsborrelshow

Tijdens de Nieuwjaarsborrelshow neemt de quizmaster de gasten mee in een gezellige, vrolijke en laagdrempelige interactieve show met voor ieder wat wils. Ook hier starten we natuurlijk met een nieuwjaarstoespraak van de directie. Aansluitend start de online borrelshow waarbij het “elkaar nieuwjaar wensen” op een bijzondere wijze invulling vindt. Er zijn diverse interactieve fun-onderdelen die voorbij komen. Bijvoorbeeld de muzikale lottery, waarbij de kijkers zelf het verloop kunnen bepalen. Maar ook de Karaoke-cam en een nieuwjaarsquiz. En natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen. Een ultieme, interactieve borrelshow die verrast, verbaast en bovenal verbindt!

nieuwjaarsbijeenkomst-victor-mids-mind-nieuwjaarsborrel-nieuwjaarsevent-online-digitaalMaak de start van 2024 onvergetelijk met Victor Mids!

Samen met Victor Mids hebben wij een uniek online nieuwjaarsevent bedacht, waarin na de welkomstspeech door de directie een privé optreden volgt, speciaal voor al jullie medewerkers. Victor komt in de woonkamer thuis om je te verwonderen met zijn magische en onnavolgbare trucs. In een half uur durende show, die op een aantal fronten speciaal op jullie bedrijf wordt afgestemd, neemt hij de gasten mee in de wondere wereld van magie, beïnvloeding, mind f*ck en meer. Met een combinatie van wetenschap en illusie brengt hij mensen op een waanzinnige manier samen! Victor neemt je mee in een wereld waarin niets is wat het lijkt! Tijdens de online Mindhack Show demonstreert Victor de inzichten die schuil gaan achter zijn unieke illusies en mindf*ck experimenten. Hoe makkelijk ben jij af te leiden? Lukt het Victor om ook jouw mind gedurende de online uitzending te hacken? Spanning en sensatie! Voor een maatwerk studioshow met Victor Mids moet je rekening houden met een bedrag richting de 15k.

borrelpakketten-borrelboxen-brievenbusboxen-geschenkpakketten-cadeaupakketten-bestellen-bezorgen-borrelen-koffiepakketten-theepakketten-geschenken-cadeaus.jpgVideochat-carrousel – je online Nieuwjaarsbijeenkomst wordt bijna als live!

Zeer in trek is onze videochat-carrousel, waarbij de gasten random één-op-één met andere gasten het glas kunnen heffen op 2024. Zo krijgt het event een bijna live-achtige invulling! En natuurlijk zorgen wij ervoor dat iedereen vooraf een leuke Proostbox thuisgestuurd krijgt. Bekijk de webpagina van ons Eventbedrijf met meer informatie over een online nieuwjaarsbijeenkomst.

online-nieuwjaarsreceptie-nieuwjaarsborrel-nieuwjaarsbijeenkomst-evenement-organiseren-digitaal-virtueelProostboxen en Borrelboxen

We hebben voor jullie online nieuwjaarsevenement, nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsbijeenkomst diverse leuke Proostboxen gemaakt. Bekijk hier alle Proostboxen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor één van onze borrelboxen.

Offerte voor jullie online nieuwjaarsevent ontvangen?

Wil je meer weten of direct een offerte voor jullie online nieuwjaarsevent, nieuwjaarsborrel op nieuwjaarsreceptie ontvangen? Op de pagina Online Nieuwjaarsborrel Organiseren geven we je alvast inspiratie. Je kunt ook meteen contact opnemen met onze eventafdeling via telefoonnummer 010 – 750 44 01. Je kan ons natuurlijk ook een bericht sturen.