De Online Borrelshow

De Online Borrelshow - online spelshow voor de borrel1

De Online Borrelshow is ons paradepaardje onder de online shows! Het is een eigen productie die wordt uitgezonden vanuit onze eigen online evemtstudio. De Online Borrelshow is er in diverse uitvoeringen: als Zomer BorrelshowFestival Fun Show, Kerst Borrelshow of als Nieuwjaars Borrelshow! En wist je dat onze borrelshow zelfs LIVE gebracht kan worden? Ideaal voor een groot personeelsfeest of jubileumfeest.

Terwijl je net antwoord in de quizronde hebt gegeven, wordt je win-kans in de Music Lottery door de overige gasten bepaald. En voordat je er erg in hebt, sta je in de spotlight bij de karaoke-cam of ben je beland in een origami competitie. De borrelshow is een energieke en dynamische online beleving in highspeed modus. De combinatie met een speciale borrelbox met lekkers en vol gimmicks word je letterlijk onderdeel van de borrelshow. De funshow is één en al interactie!

Een online borrelshow met live zang, dans en muziek!

De Online Borrelshow is niet zomaar een online show! Het is dé borrelshow van deze tijd! Deze feel good show wordt gepresenteerd door een actieve showmaster die ook nog eens zanger, muzikant en entertainer is. Bij deze online borrelshow vliegen de vonken er vanaf! De show is volledig interactief en de deelnemers thuis vormen feitelijk de hoofdrol! Deelnemers komen terecht in een speciaal voor hen gemaakte online superfunshow met een energieke showmaster, zangeressen, danseressen en DJ tijdens de afterparty. Tijdens de online borrelshow is het volop interactie, fun & pleasure! 

Online Borrelshow in meerdere thema’s mogelijk

De online borrelshow kan in verschillende thema’s gebracht worden: zomer, winter, kerst… alles is mogelijk. Er is zelfs een speciale Happy New Year uitvoering die je kunt inzetten als nieuwjaarsborrel. Ook de X-mas Borrelshow is altijd ernorm in trek.

De online Borrelshow is een interactieve funshow die verrast, verbaast en verbindt!  Ideaal voor groepen vanaf 100 personen.

Prijs op aanvraag

We hebben diverse shows, die vanuit onze eigen online event studio worden uitgezonden. De basisshow wordt altijd helemaal op maat voor jullie gemaakt. Stuur onderstaand formulier om een offerte te ontvangen. Kijk ook eens bij onze borrelpakketten.

Vrijblijvende offerte voor de borrelshow

Wellicht vind je deze online bedrijfsuitjes ook interessant?

Hou je van zang, muziek en fun? Dan is de Pop Quiz Live Show echt iets voor jullie. Ook te verkrijgen als superleuke Kerstshow!

De nummer één Online PubQuiz van Nederland. Hilarisch door de vele filmpjes en bijzondere vragenronden.

Weer zo’n online live show, die ook in Kerst- en Nieuwjaarseditie te verkrijgen is. Interactief en super gezellig. Inclusief spel-element.