De Online Borrelshow

De Online Borrelshow - Let us Entertain You!

De Online Borrelshow is ons paradepaardje onder de online shows! Het is een eigen productie die wordt opgenomen in onze eigen studio. De Online Borrelshow is er in diverse uitvoeringen: als Zomer BorrelshowFestival Fun Show, Kerst Borrelshow of als Nieuwjaars Borrelshow!

Deelnemers komen terecht in een speciaal voor hen gemaakte online supershow met een energieke showmaster, zangeressen, danseressen en DJ tijdens de afterparty. Volop interactie, fun & pleasure, de leukste muziek en live-zang gegarandeerd.

Terwijl je net antwoord in de quizronde hebt gegeven, wordt je win-kans in de Music Lottery door de overige gasten bepaald. En voordat je er erg in hebt, sta je in de spotlight bij de karaoke-cam of ben je beland in een origami competitie. Een energieke en dynamische online beleving in highspeed modus. De combinatie met een speciale borrelbox met lekkers en vol gimmicks word je letterlijk onderdeel van de show. De show is één en al interactie!

We produceren deze show vanuit onze eigen studio en kunnen op deze wijze extra elementen toevoegen zoals een woord van de directie, vooraf opgenomen interviews met jullie medewerkers, eigen branding, formele zaken en uiteraard nog meer vertier en vermaak. Zie het als een echt evenement, maar dan online weergegeven. Kortom een interactieve show die verrast, verbaast en verbindt! Deze show is vooral geschikt voor groepen vanaf 150 personen!

Prijs vanaf € 21,50 (bij 200 personen)

De online borrelshow kun je al boeken voor € 4.250,00. Dit is inclusief showmaster en 1 zangeres/danseres. Er is ook een kleinere editie van de Borrelsow, the one man version. Die wordt gebracht vanuit een thuisstudio en is te boeken vanaf € 1.750,00. Bij beide shows hoort een interactieve borrelbox met allerlei gadgets die tijdens de borrelshow gebruikt worden. Dit zorgt voor nog meer beleving! De borrelboxen zijn nog niet inbegrepen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze online bedrijfsuitjes ook interessant?

Hou je van zang, muziek en fun? Dan is de Pop Quiz Live Show echt iets voor jullie. Ook te verkrijgen als superleuke Kerstshow!

De nummer één Online PubQuiz van Nederland. Hilarisch door de vele filmpjes en bijzondere vragenronden.

Weer zo’n online live show, die ook in Kerst- en Nieuwjaarseditie te verkrijgen is. Interactief en super gezellig. Inclusief spel-element.