Summer Festival Fun Show

De online Summer Festival Fun Show - een zomerbeleving met impact!

Wie wil dat nou niet? Met een glimlach de zomer in! Met de online Summer Festival Fun Show gaat dat echt gebeuren! Dit online event is een interactieve, muzikale en verbindende show, met meezingers en zomerhits, knotsgekke competities, onverwachte verrassingen, bijzondere doe-elementen, gave prijzen, kilo’s confetti en diverse competities, waarbij jij ook nog eens invloed uitoefent op het verloop van de show. Jij bepaalt! Hoe gaaf is dat! Dans met je collega’s de Lambada, belandt met je afdelingschef in de Dance Battle en zing uit volle borst mee met de Zomerkaraoke. Een online zomershow die je niet mag missen! De online Summer Festival Show is een ideaal alternatief voor de zomerparty, zomerborrel, zomerfeest of het jaarlijkse personeelsuitje.

Interactieve Online show met fun & pleasure!

Tijdens deze 1,5 uur durende festivalshow nemen we de gasten mee in een dynamisch en interactief zomerprogramma. Na het welkomstwoordje van jullie directeur of manager volgt een spetterende show van 60 minuten. Het programma wordt afgesloten met onze virtuele Festival DJ, die je in beweging brengt met de allergrootste zomerhits.

Bedrijfsuitje met Fun, Pleasure and Happy Summer Feelings…

Fun, Pleasure & Happy Feelings, daar draait het bij deze unieke online zomershow allemaal om! De deelnemers loggen thuis via een platform in, waarbij ook de mobiele telefoon een belangrijke rol speelt, want hiermee kan men stemmen, waarmee men in staat is om zelf de voortgang en richting van de show te bepalen. Daarnaast wordt je tijdens het programma gevraagd om op diverse momenten foto’s, raad-woorden en andere onderdelen naar de studio te sturen… en wie weet maak jij hiermee kans op hele leuke prijzen! Straks sta jij samen met je collega in de Karaoke-cam of wordt je uitgedaagd voor een dance-contest. Ook het spel “Het Roulette” hebben we in de show verwerkt, maar hoe? Dat ga je meemaken. Het heeft iets te maken met Pim Pam Pet…

De Festival@Home Box is een essentieel onderdeel van dit bedrijfsuitje

Bij de online Summer Festival Fun Show mag lekker eten en drinken natuurlijk niet ontbreken! De borrelboxen zijn er in vier verschillende uitvoeringen: Small, Medium, Large en Luxe. De Festival@Home Box bevat drinken en lekkere snacks, maar ook diverse feest- en partyattributen die je tijdens de show nodig hebt. Verrassende elementen die de beleving tijdens de online Summer Festival Fun Show nog groter maken! Het tarief van de online Festival Fun Show is afgestemd op afname van borrelboxen voor alle deelnemers. Wil je de Festival Fun Show boeken zonder borrelboxen, dan geldt een meerprijs.

Ook als Après-Ski of Winter Festival Show

De Festival Fun Show is ook verkrijgbaar als Kerstshow, Wintershow of Après-Ski Show. We hebben zelfs een sprankelende New Year Editie. Kortom, voor welk evenement je ook een online invulling zoekt. wij hebben de juiste funshow voor je in het programma!

Tarief informatie van dit online zomerevent

We maken graag een offerte voor jullie online zomerevent, zomeruitje of zomerfeest. Je zult begrijpen dat deze show, inclusief het gebruik van de studio en de inzet van een heel team technici, een heel ander prijsniveau kent dan menig pubquiz of muzikale bingo. De vergoeding voor de show, inclusief showmaster, zangeres/danseres, drie technici, studiohuur en platform tot 297 personen is € 4.500,00 exclusief BTW.  Vraag vandaag nog een offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze online bedrijfsuitjes nog interessant?

De online Mindhack Show met Victor Mids is één van de pareltjes, waarmee je het online publiek echt kan  overdonderen. Een online show met impact ! 

De Summertime Show zit vol met verrassende opdrachten, hilarische momenten, onverwachte ontmoetingen en swingende zomermuziek.

Dynamische en interactieve show, vol met fun, pleasure en vooral heel veel winkansen! Een online bedrijfsuitjewaarin je je geen seconde zal vervelen!