Online Fun Quiz

Steel de show met een op maat gemaakte online quiz!

De Online Fun Quiz – opgenomen in de live studio met Greenscreen achtergrond. Uniek en helemaal op maat! Zoek je een online teamuitje dat professioneel en echt supergaaf is? Dan is de Online Fun Quiz echt iets voor jullie! We maken een maatwerk Fun Quiz die helemaal op jullie bedrijf is afgestemd. De Fun Quiz zit vol met ludieke vragen, waarin fun & pleasure de hoofdrol spelen. Het is ook mogelijk om specifieke vragen over het bedrijf of de collega’s toe te voegen.

De Fun Quiz wordt uitgezonden vanuit onze Greenscreen Studio. Hiermee is het mogelijk om vrijwel elke achtergrond voorbij te laten komen. Dus ook foto’s of filmpjes van jullie bedrijf. Daarmee is het zelfs mogelijk om de uitzending volledig in jullie huisstijl vorm te geven.

Er zijn allerlei toevoegingen en extra’s mogelijk. Zo kunnen we jullie directeur op een unieke wijze in de uitzending halen, kan er een virtuele DJ aan het programma worden toegevoegd en kan ook heel eenvoudig vooraf een presentatie plaatsvinden. Ook is het mogelijk in de Greenscreen Studio een leuke online live-uitnodiging op te nemen.

Kortom, je merkt al dat de Online Fun Quiz op heel veel manieren in te zetten is. De kosten zijn afhankelijk van de uiteindelijke invulling. We maken graag een offerte op maat.  Rondom de Kerst zijn de live shows, en dus ook deze Online Fun Quiz, enorm in trek. Bij deze show leveren wij natuurlijk de gewenste borrelbox.

Prijs op aanvraag

Vanaf 50 personen. Vraag een offerte aan. Natuurlijk kun je de borrelboxen rechtstreeks bij ons bestellen. Op zoek naar een combinatie van een show met een Quiz en Muzikale Bingo? Voor zo’n combiquiz kun je terecht bij https://www.advance-events.nl/. Tarieven voor beide quizzen vanaf € 2.750,00 bij 100 personen. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze Online Borrelshows ook interessant?

De Online Borrelshow is een zeer uitgebreide borrelshow met volop interactie, zang, dans, spelelementen en nog veel meer. Een topper!

Hou je van zang, muziek en fun? Dan is de Pop Quiz Live Show echt iets voor jullie. Met live zang, een quiz en als je wilt zelfs een bingo.

Weer zo’n online live show, die ook in Kerst- en Nieuwjaarseditie te verkrijgen is. Interactief en super gezellig. Inclusief spel-element.