Online Fun Quiz

Met de Online Fun Quiz wordt ieder digitaal team-event een hit!

De Online Fun Quiz is veel meer als een (pub)quiz. Deze interactieve quiz is een echte show met fun, gezelligheid en een enorme wow-factor! Ideaal om als team-event, bedrijfsuitje of personeelsactiviteit  in te zetten. De Online Fun Quiz wordt op maat gemaakt en is nooit hetzelfde! Deze quizshow wordt opgenomen in een ‘greenscreen-studio’, waarbij op de achtergrond ieder beeld geprojecteerd kan worden. Hierdoor kan de Fun Quiz ook qua look and feel helemaal op jullie bedrijf worden aangepast. Een ervaren quizmaster presenteert de show. De Fun Quiz is niet alleen leuk als teamuitje, maar ook prima in te zetten voor teambuilding of HR-bijeenkomsten.

Je smartphone als stemkastje

Zodra je inlogt via een van de vele platforms die mogelijk zijn, heet de quizmaster je hartelijk welkom. Hij geeft een korte uitleg over de quiz en legt uit hoe jouw eigen smartphone gaat dienen als stemkastje voor de antwoorden. Er staat een heel team klaar die jou en je collega’s verder digitaal zullen begeleiden.

Ook eigen quizvragen mogelijk 

De Fun Quiz zit vol met ludieke vragen over allerlei onderwerpen waar iedereen wel iets over weet. Je hoeft dus geen Einstein te zijn om jullie bedrijfsquiz te winnen. Het is ook mogelijk om in de Online Fun Quiz een aantal eigen vragen op te nemen, die gaan over jullie bedrijf, jullie branche of specifiek over bepaalde collega’s. Hilarische vragen die ervoor zorgen dat de Online Fun Quiz echt jullie feestje wordt! Een teamuitje waarover nog lang wordt gesproken.

Toevoegingen om jullie bedrijfsquiz nog leuker te maken

Er zijn allerlei toevoegingen mogelijk. Zo kunnen we jullie directeur op een unieke wijze in de uitzending halen. Ook kan een eigen presentatie in het programma worden verwerkt. Voorafgaand aan de Fun Quiz kunnen we in de greenscreenstudio een leuk uitnodigingsfilmpje opnemen. Het is zelfs mogelijk om als quizmaster te kiezen voor een bekende acteur. Of wat dacht je van de toevoeging van een mindhack show van Victor Mids tijdens jullie digitale bedrijfsquiz? Als klap op de vuurpijl kun je de Online Fun Quiz afsluiten met een gezellige afterparty met onze virtuele DJ.

Kortom, je merkt al dat de Online Fun Quiz op heel veel manieren in te zetten is. De kosten zijn afhankelijk van de uiteindelijke invulling. De Online Fun Quiz is echt een totaalprogramma dat je als bedrijf kunt inzetten als bedrijfsuitje, teambuilding of HR-bijeenkomst. Bij deze show leveren wij natuurlijk de gewenste borrelbox.

Tariefinformatie

Deze show wordt helemaal op maat voor jullie gemaakt. Via onderstaand formulier kun je een offerte aanvragen. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Andere interessante Online Team-Events en Borrelshows

De Online Borrelshow is een zeer uitgebreide borrelshow met volop interactie, zang, dans, spelelementen en nog veel meer. Een topper!

Hou je van zang, muziek en fun? Dan is de Pop Quiz Live Show echt iets voor jullie. Met live zang, een quiz en als je wilt zelfs een bingo.

Weer zo’n online live show, die ook in Kerst- en Nieuwjaarseditie te verkrijgen is. Interactief en super gezellig. Inclusief spel-element.