Online VrijMiBo PubQuiz

De online VrijMiBo PubQuiz is één van de leukste uitjes!

De Online VrijMiBo PubQuiz is één van de meest geboekte online bedrijfsuitjes van dit moment. Ben je op zoek naar een online activiteit om weer eens lekker te kunnen lachen met je collega’s? Of zoek je een online uitje dat de teamspirit helpt te vergroten? Of wil je gewoon even wat anders? Organiseer dan met het bedrijf een Online PubQuiz!

Onze Online VrijMiBo PubQuiz wordt gepresenteerd door jullie eigen Quizmaster. Vooraf krijgt iedereen thuis een verrassende PubQuiz Borrelbox of een Borrelpakket naar wens en een inlogcode. Let’s party! De presentator maakt er vervolgens een supergezellig online teamuitje van! Vooraf kan de directeur een welkomstwoordje houden en daarna barst de strijd tussen de diverse teams in volle hevigheid los.

Tijdens de VrijMiBo PubQuiz kun je via de chat met je collega’s communiceren en je kunt je collega’s ook op het beeldmozaïek zien. Om de teams (van 4 of 5 personen) met elkaar te laten overleggen, adviseren we diverse apps voor communicatie. Een combinatie van zien op het scherm en communiceren via een app  wordt ook vaak gehanteerd. Nadat een ronde van de Online VrijMiBo PubQuiz gespeeld is, komt er een bonusvraag, waarbij het antwoord in de chat moet worden vermeld. Daarna mag het team dat het antwoord als eerst wist te geven, aan het virtuele rad draaien. Met het virtuele rad kan je een ander team strafpunten aansmeren!

De Online VrijMiBo PubQuiz zit bom vol met hilarische filmpjes, creatieve vragen en een grote dosis humor. Niet gewonnen? Je hebt in ieder geval wel gelachen!

Minimaal Startbedrag € 500,00 *

(*) Prijs exclusief BTW en borrelbox.
Prijs per persoon € 10,00 | Minimaal startbedrag € 500,00 excl. BTW 

Pubquiz Borrelbox vanaf € 16,95 p.p.  Klik voor meer informatie.

Vraag een offerte aan. Natuurlijk zorgen wij ook voor een leuke borrelbox naar keuze.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze online teamuitjes ook interessant?

Het is tijd om te ontspannen! Tijd om te lachen! Dus tijd voor de Foute Bingo Show. Hilarisch en fouter dan fout! Durf jij het aan?

Hou je van zang, muziek en fun? Dan is de Pop Quiz Live Show echt iets voor jullie. Met live zang, een quiz en als je wilt zelfs een bingo.

Lallen en Bingoballen in de mix. Een swingend muzikaal programma waarbij je uit volle borst kunt meezingen en nog kunt winnen ook!