Online VrijMiBo PubQuiz

De online VrijMiBo PubQuiz is één van de leukste bedrijfsuitjes!

De Online VrijMiBo PubQuiz is één van de meest geboekte online bedrijfsuitjes van dit moment. Ben je op zoek naar een superleuk online teamuitje om weer eens lekker te kunnen lachen met je collega’s? Zoek je een online teamactiviteit waarmee de teamspirit wordt vergroot? Of wil je gewoon even wat anders en zoek je een personeelsuitje met hoog fun-gehalte? Organiseer dan met al je collega’s de Online PubQuiz!

Onze Online VrijMiBo PubQuiz wordt gepresenteerd door onze Quizmaster, die vanuit zijn/haar thuisstudio jullie pubquiz presenteert. Vooraf krijgt iedere deelnemer aan de online pubquiz een verrassende Borrelbox of Borrelpakket thuis gestuurd. We hebben meerdere borrelboxen; van brievenbusdoosje tot een Quiz-Borrelpakket voor 2 personen met bier, wijn en lekkere borrelsnacks.

Het teamuitje waar jij mee scoort!

De presentator maakt er een supergezellig online teamuitje van! Voordat de quiz begint, kan jullie directeur of teamleider een welkomstwoordje houden. Daarna barst de strijd tussen de diverse teams (van 4 of 5 personen) in volle hevigheid los. Tijdens de VrijMiBo PubQuiz kun je via de chat met je collega’s communiceren en je kunt je elkaar zien op het beeldmozaïek. Er zijn diverse tools om de teams met elkaar te laten overleggen terwijl ze de Pubquiz spelen.

Nadat een ronde van de Online VrijMiBo PubQuiz gespeeld is, komt er een bonusvraag, waarbij het antwoord in de chat moet worden vermeld. En dan komt het fanatisme om het spel goed te spelen echt  bovendrijven… Want, wat blijkt? Je kunt het andere team met een draai aan het virtuele borrelrad punten afsnoepen of strafpunten aansmeren! 

Hilarisch online bedrijfsuitje met afterparty

De Online VrijMiBo PubQuiz zit bom vol met hilarische filmpjes, creatieve vragen en een grote dosis humor. Niet gewonnen? Je hebt in ieder geval wel gelachen! Je kunt dit online bedrijfsuitje tegen kleine meerprijs afsluiten met een half uur durende afterparty, waarbij een virtuele DJ zorgt voor lekkere muziek terwijl iedereen geniet van de borrelbox, je elkaar kunt zien en via de chatbox kunt communiceren.

Prijs p.p. € 20, 00 (Startbedrag € 750,00)*

(*) Prijs exclusief BTW en borrelbox.
Prijs per persoon € 20,00 | Minimaal startbedrag € 750,00 excl. BTW 

Tip: Pubquiz Borrelbox Klik voor meer informatie.

Interesse in dit viruele bedrijfsuitje? Vul dan hieronder je gegevens in en vraag een offerte aan. Natuurlijk zorgen wij ook voor een leuke borrelbox naar keuze.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Andere leuke online teamuitjes en bedrijfsuitjes

Het is tijd om te ontspannen! Tijd om te lachen! Dus tijd voor de Foute Bingo Show. Hilarisch en fouter dan fout! Durf jij het aan?

Hou je van zang, muziek en fun? Dan is de Pop Quiz Live Show echt iets voor jullie. Met live zang, een quiz en als je wilt zelfs een bingo.

Lallen en Bingoballen in de mix. Een swingend muzikaal programma waarbij je uit volle borst kunt meezingen en nog kunt winnen ook!