NIEUWE ONLINE FEESTCONCEPTEN

Uitbreiding online feestconcepten

Nu het thuiswerken de komende maanden nog steeds een belangrijke rol zal spelen, heeft Event@Home Box een heel aantal nieuwe online feestconcepten en bedrijfsuitjes bedacht. Deze online feestconcepten zijn ideaal als alternatief van het live personeelsfeest of eindejaarsfeest. Alle online feestconcepten zijn gebaseerd op een showformat van 1,5 tot 2 uur, waarin interactie met het publiek thuis een centrale rol speelt. Middels online formats worden de kijkers interactief bij de uitzending betrokken en via chat en beeld staat men in contact met elkaar. In veel shows wordt de smartphone gebruikt als stemkastje.

OVERZICHT ONLINE FEESTCONCEPTEN & TEAMUITJES

Met rijkgevulde borrelboxen

Natuurlijk hebben wij voor ieder online feestconcept of online bedrijfsuitje of teamuitje rijkgevulde borrelboxen beschikbaar. Bij de grotere showformats zijn er speciale borrel- en feestpakketten gemaakt, waarbij er naast lekkere drankjes en snacks, tevens allerlei onderdelen in de box zitten die een rol spelen bij de show. Door middel van interactie en items die men thuis in de borrelbox terugvindt, ontstaat een evenement met impact! Je kunt kiezen uit ons basis assortiment borrelboxen en borrelpakketten, maar natuurlijk maken wij ook graag een borrelbox op maat. De borrelboxen zijn in twee varianten leverbaar: een leuk brievenbusdoosje of een groter postpakket. In beide gevallen wordt de borrelbox per post bezorgt. We hebben ook speciale vers-borrelboxen. Prachtig opgemaakte schalen in diverse thema’s, goed voor twee personen. De vers-borrelboxen worden met gekoeld transport aan huis of kantoor geleverd.

event-at-home-box-borrelbox-borrelpakket-event@home-bestellen-borrelboxen-borrelpakketten
feestdagen-en-themadagen-geschenken

Leuke toevoegingen

Wist je dat wij de borrelboxen of borrelpakketten ook kunnen voorzien van allerlei leuke toevoegingen, zoals gadgets, premiums, give-away’s of leuke presentjes? We kunnen deze zelfs voorzien van jullie bedrijfslogo en naam. Ook wanneer je een van de Online Bedrijfsuitjes of Bedrijfsfeestconcepten als kerstfeest zou inzetten, kunnen we de box voorzien van leuke X-mas items. Van kerstmuts tot mok en van party popper tot een reep Tony Chocolonely. Alles is mogelijk. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Je kunt ons bellen via telefoon 010 – 750 4401 maar je kunt ons natuurlijk ook een berichtje sturen.

Neem contact met ons op!

Wij hebben de leukste online feestconcepten en showformats!