Online Zomershow als bedrijfsuitje

TWEE GLOEDNIEUWE ONLINE ZOMERSHOWS!

online summer-festival-show-online-celebration-zomerfeest-zomerborrel-zomerparty-zomerfestival-digitaal-teamuitje-teambuilding-1200x800

Event@Home Box presenteert samen met Advance-Events twee gloednieuwe zomershows. Beide shows worden uitgezonden vanuit onze gezamenlijke online-studio is vormen een geweldig alternatief wanneer je deze zomer toch nog een bedrijfsevent of online event voor meer dan 100 gasten wilt organiseren.

DE FESTIVAL FUN SHOW – geweldige online funshow als bedrijfsuitje

Bedrijfsfestivals zijn hot! Deze show geeft je het gevoel meegenomen te worden in een waar live-spektakel waarin de showmaster met zijn danseres/zangeres je in een compleet andere wereld brengen. Gooi alle zorgen opzij en geniet! De Festival Fun Show is een interactieve show van 70 minuten, met een afterparty van 20 minuten. 1,5 uur fun, pleasure, te gekke opdrachten, verrassende competities, doe-activiteiten en nog veel meer. Deze show is te boeken voor € 4.250,00 inclusief de studio, 3 technici, een showmaster, een zangeres, een showcaller en leuke prijsjes… heel veel prijsjes! BOEK DEZE SHOW NU!
online-summer-festival-fun-show-festivalshow-borrelshow-online-event-evenement-teambuilding-zomerfeest

SUMMERTIME FUN & MUSIC SHOW – de meest geboekte online funshow als bedrijfsuitje

De online Summertime Fun en Music Show is eigenlijk een LIVE event op afstand! Het is mede daarom dat deze zomershow een uitstekend alternatief is voor de jaarlijkse zomerborrel, zomerfeest of zomeruitje, dat door Covid-19 live niet kan doorgaan. Met deze super interactieve online zomershow beleef je in 90 minuten een compleet zomerfeest. Tijdens de show staat interactie met de deelnemers voorop. Iedereen kan elkaar zien en staat continue met elkaar in contact. Er worden tijdens de show één of meerdere kijkers virtueel naar de studio gehaald voor een bijzondere opdracht of competitie element. Ook bevat de online Summertime Fun en Music Show opdrachten die iedereen moet doen! Hilarisch… Lachen, gieren, brullen, wanneer iedereen de voortgang van deze opdrachten live kan volgen. Kortom, laat die vakantie maar zitten, want met dit online zomerfeest wordt je ondergedompeld in een echt zomergevoel! BOEK DEZE ZOMER FUNSHOW NU!online-summertime-fun-en-music-show-bierproeverij-photobooth-limbocontest-funky-fun-wheel-muziekmaken-teamuitje-dansen-zingen

OVERIGE SHOWS

Wist je dat wij ook andere soorten online bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsuitjes hebben? Bekijk ons overzicht aan online bedrijfsuitjes.

MEER INFORMATIE

Wil je meer weten of een offerte ontvangen voor jullie online funshow als bedrijfsuitje? Stuur een mail of bel ons via 010-7504401.