Summertime Fun en Music Show

De online Summertime Fun en Music Show... onvergetelijk!

Tijdens de Summertime Fun en Music Show nemen we je in 90 minuten online mee op een spetterend zomerevenement, waarbij we een virtuele reis maken van het zomerterras  naar het strand, daarna naar de barbecue om ten slotte te eindigen bij het kampvuur waar de afterparty start. De Summertime Fun en Music Show zit vol met verrassende opdrachten, hilarische momenten, een bijzondere borrelcontest, een bierproeverij, onverwachte ontmoetingen en swingende zomermuziek. Ga helemaal uit je dak! Kortom, een zomerfeest waar iedereen aan toe is. Een interactieve en dynamische zomershow die je meeneemt in de wereld van Summertime! Let’s party!

Ideaal alternatief voor de zomerborrel, het zomerfeest of de zomerbarbecue!

De online Summertime Fun en Music Show voelt aan als een LIVE event! Het is daarom dat deze show een uitstekend alternatief is voor de jaarlijkse zomerborrel, zomerfeest of zomeruitje, dat door Corona live niet kan doorgaan. Daarnaast is de Summertime Show ideaal om als fun element aan een online-programma (bijvoorbeeld een webinar of HR meeting) toe te voegen.

Online interactie zoals ‘m nog niet eerder hebt ervaren!

Met deze interactieve online zomershow beleef je in 90 minuten een compleet zomerfeest. De opzet van dit online evenement is zodanig, dat iedereen elkaar kan zien en continue met elkaar in contact staat. Er worden steeds één of meerdere kijkers virtueel naar de studio gehaald voor een opdracht of competitie element. Ook bevat de online Summertime Fun en Music Show opdrachten die iedereen moet doen! Hilarisch… Lachen, gieren, brullen, wanneer iedereen de voortgang van deze opdrachten live kan volgen. Kortom, laat die vakantie maar zitten, want met dit online zomerfeest wordt je ondergedompeld in een echt zomergevoel!

Count the memories, not the calories!

Een goed zomerevenement kan natuurlijk niet zonder de lekkerste drankjes en heerlijke bites. Enkele dagen voor de online Summertime Fun en Music Show ontvangt men thuis een feestelijke zomerbox. De box bevat ook verrassende gimmicks zoals twee opblaasbare cheering-sticks, een kleurrijke Hawaï ketting, zomerse photo props, een strandbal en nog veel meer. Deze heb je tijdens de show nodig! De zomer borrelboxen zijn er in drie soorten: small, medium en large. We hebben ook een luxe lijn. Afhankelijk van het type waarvoor je kiest, zit de bierproeverij er al in. Optioneel kun je het cateringpakket uitbreiden met bijvoorbeeld een cocktailworkshop, waarbij een cocktailtender in de studio een halfuur durende workshop geeft en iedereen in de box thuis de cocktailingrediënten krijgt.

Zomerparty met zinderende finale!

Zie je het al voor je? Na een heerlijke ‘beachday’ sluiten jij en je vrienden de dag bij het kampvuur. Die setting brengen wij tijdens de show virtueel in je woonkamer! Terwijl je geniet van de ondergaande zon luister je naar de sing & song writers, die met hun gitaar de zwoelste zomerhits brengen. Of kies jij liever voor de Ibiza DJ met lekkere swingende beats? Tijdens de online Summertime Fun en Music Show kan het allemaal! Samen marshmellows roosteren en elkaar sterke gossip’s vertellen… zo kom je nog eens wat te weten over je collega’s. Aan het einde van de show gaat nog één keer het dak eraf! Een Braziliaanse brassband zorgt voor een spectaculaire zomerse finale waarop niemand stil kan blijven staan. Hierna volgt een 20 minuten durende afterparty met de Summertime DJ from Ibiza!

Ook als Après-Ski of Winter Fun & Music Show

De Fun & Music Show is ook verkrijgbaar als Kerstshow, Wintershow of Après-Ski Show. We hebben zelfs een sprankelende New Year Editie. Kortom, voor welk evenement je ook een online invulling zoekt. wij hebben de juiste funshow voor je in het programma!

Prijsinformatie over dit online Zomer- of Winterevent

We maken graag een offerte voor jullie online zomerevent, kerstevent of winterfeest. Je zult begrijpen dat deze show, inclusief het gebruik van de studio en de inzet van een heel team technici, een heel ander prijsniveau kent dan menig pubquiz of muzikale bingo. De vergoeding voor de show, inclusief showmasters / entertainer / presentatrice, drie technici, studiohuur en platform tot 297 personen is € 4.250,00 exclusief BTW. Boven de 297 is er een meerprijs voor het streamingplatform.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Andere leuke online teamuitjes en bedrijfsuitjes

Dit is een van de meest spannende en professionele online teambuilding uitjes. Wij brengen deze online beleving samen met een uitgebreide eventbox.

Dynamische en interactieve show, vol met fun, pleasure en vooral heel veel winkansen! Een online bedrijfsuitjewaarin je je geen seconde zal vervelen! 

Dit online event is een interactieve, muzikale en verbindende show, met zomerhits, knotsgekke competities en onverwachte verrassingen.