Online Party en Co Show

De online Party & Co Show: fun, pleasure and winning!

De online Party en Co Show is een interactief showprogramma, waarin we verschillende spelelementen bij elkaar brengen. Het wordt een dynamische uitzending vol met fun, pleasure en vooral heel veel winkansen! We gaan funquizzen, spelen een bijzondere bingo, proberen ons geluk aan het wheel of fortune, doen mee met balletje-balletje en wagen een gokje tijdens de paardenrace. En of dat allemaal nog niet genoeg is, gaan we ook aan de slag met penalty shoots en diverse kaartspelen.

Het online bedrijfsuitje waar je je geen seconde zal vervelen!

Je leest het al, de online Party en Co Show staat bol van de interactie en doe-activiteiten. Dit wordt met recht een online bedrijfsuitje of teamuitjes waarin je je geen seconde zal vervelen! Verbinding, plezier, interactie… het zit er allemaal in! De show wordt gehost door een vrolijke showmaster die de gasten meeneemt in de wereld van ontspanning!

Online teamuitje vol met interactie en communicatie

De online Party en Co Show wordt gestreamd via Zoom. Regelmatig worden deelnemers gespotlight en op die manier in de uitzending gehaald, waarbij ze onderling allerlei opdrachten moeten vervullen. Meespelen gaat eenvoudig en zonder speciale downloads. Bezoek de website van de uitzending met je computer of laptop en een mobiele telefoon. Hiermee kun je interactief aan de show deelnemen. Sowieso geeft Zoom de mogelijkheden om elkaar te zien op de beeld-mozaïek en met elkaar te chatten.

Twee variaties voor dit online personeelsuitje

De online Party en Co Show wordt gebracht in twee verschillende thema’s, waarbij het thema gelijk de dresscode voor het spel is. Want zomaar in je spijkerbroek en t-shirt deelnemen, kan natuurlijk niet! Wat wordt het voor jullie? Throwback Guilty Pleasures of Goed Foudt? De show is te verkrijgen in twee varianten:

Variant 1, € 1.675,00
45 minuten verkorte versie met 1 host en ruimte voor welkomstspeech eigen directie + basis ingrediënten Party en Co Show

Variant 2, € 2.095,00
75 minuten versie met 1 host en ruimte voor speech & presentatie + maatwerkinvulling bepaalde onderdelen en toevoeging van de spelelementen

Additioneel:
Groepen >150 personen € 2,50 p.p. voor streamingplatform + € 295,00 extra technici
Live inbellen spreker vanaf externe locatie € 175,00
Vertonen eigen filmpje als speech € 175,00
Deelnemers opdelen in teams € 175,00
Maximaal 10 breakout rooms € 295,00

De prijzen die men kan winnen worden in overleg met jullie gekozen en separaat doorberekend. Ook de borrelbox of online eventbox is nog niet inbegrepen. Bekijk onze basis borrelboxen en luxe borrelboxen.

We maken graag een offerte voor jullie Online Party en Co Show!

De online Party en Co Show kent tot 150 personen een vast bedrag (zie tekst hierboven). Boven de 150 personen zijn er extra kosten van toepassing.  Wij zorgen natuurlijk graag voor bijpassende borrelboxen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze Online Bedrijfsuitjes ook interessant?

De nummer één Online PubQuiz van Nederland. Hilarisch door de vele filmpjes en bijzondere vragenronden.

De Summertime Show zit vol met verrassende opdrachten, hilarische momenten, onverwachte ontmoetingen en swingende zomermuziek.

Dit online event is een interactieve, muzikale en verbindende show, met zomerhits, knotsgekke competities en onverwachte verrassingen.