Online Magic & Illusie show

Een online Magic & illusie show die je verbaast laat staan!

Mindhack, mindf*ck, illusie, verbeelding… vandaag de dag zijn dit soort onderwerpen populairder dan ooit! De online Magic & Illusie Show van Magician en illusionist Jan Reinder spreekt met recht tot de verbeelding en is nu ook te boeken voor online events!

Wil je customised magisch entertainment op jouw event? Jan Reinder zorgt ervoor!

Jan Reinder biedt een grote verscheidenheid aan thema’s en daaraan gekoppelde ‘magic moments’, zodat je jullie ideeën, wensen en doelstellingen optimaal kan overbrengen. Door de jarenlange ervaring in de show business vertolkt deze magische illusionist zijn kennis over uitdagingen, ontwikkeling, beïnvloeding en creativiteit vol verrassingen. Het is een unieke combinatie van een show met inhoud en entertainment, die op een onvergetelijke manier wordt overgedragen. Heeft jouw bedrijf een duidelijke visie en wil je dat op een originele manier aan de gasten overbrengen? Dan is een Mindhack show van Jan een ideale invulling!

Speciaal voor de online evenementen, maar ook als leuke act voor bijvoorbeeld een webinar of online bijeenkomst voor relaties, hebben wij samen met Jan Reinder een bijzondere digitale Magic- & Mind Illusie show gemaakt. De Online Magic & Illusie Show is te boeken als los element voor een totaalprogramma dat vanuit een studio wordt uitgezonden. Het is dus ook mogelijk een show te maken speciaal voor jullie medewerkers waarin de Online Magix & Illusie Show de hoofdrol speelt. Eerst kan er dan een welkomstwoordje van jullie directie plaatvinden, waarna Jan zijn Online Magix & Illusie Show geeft.

Boek de online Magic & Illusie Show van illusionist en mindhacker Jan Reinder nu! Bel voor meer informatie 010 – 750 4401 of stuur ons een bericht.

Met de gasten, waarvan we sommige pinpointen zodat ze digitaal live in de studio zijn, gaat Jan Reinder een aantal experimenten doen. Zo laat Jan tijdens de Online Magic & Illusie Show zien, dat hij gedachten kan lezen en weet wanneer iemand niet de waarheid spreekt. Ook laat hij zien hoe hij op afstand mensen kan beïnvloeden. Ook gaat hij in de show dieper in op manipulatie en beïnvloeding en laat hiervan voorbeelden zien. Kortom, deze Magic & Illusie Show van Mindhacker Jan Reinder is een show met Impact die je niet snel zult vergeten! Tarief op aanvraag.  Natuurlijk zorgen wij tijdens een programma met Jan Reinder voor een rijk gevulde borrelbox.

Wil je een offerte voor deze show? Vul dan onderstaand formulier in.

Prijs op aanvraag

De online Magic & Illusie Show van Robin Matrix wordt opgenomen in onze eigen studio. Deze show kan volledig worden afgestemd op het bedrijf van de opdrachtgever of het thema van de bijeenkomst. De show kan worden uitgebreid met diverse illusionisten acts. We maken graag een offerte op maat. 

Mind F*ck met Victor Mids

Naast Jan Reinder, werken wij ook veel samen met Victor Mids, de bekendste Mindhacker van Nederand.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze Borrelshows en uitjes ook interessant?

Victor Mids neemt je mee in een Online Mindhackshow op het hoogste niveau, waarbij je zelf onderdeel van de beleving wordt.

Online teambuilding met een bijzonder spannend spel. Ga online, laat je hersens kraken en los met je team alle vragen op!

De Online Borrelshow is een zeer uitgebreide borrelshow met volop interactie, zang, dans, spelelementen en nog veel meer. Een topper!