Online Magic & Illusie show

Een online Magic & illusie show die je verbaast laat staan!

De online Magic & Illusie Show van Magician Robin Matrix spreekt met recht tot de verbeelding. Speciaal voor de online evenementen, maar ook als leuke act voor bijvoorbeeld een webinar of online bijeenkomst voor relaties, hebben wij samen met Robin Matrix een bijzondere digitale Magic- & Mind Illusie show gemaakt. 

De Online Magic & Illusie Show is te boeken als los element voor een totaalprogramma dat vanuit een studio wordt uitgezonden. Het is dus ook mogelijk een show te maken speciaal voor jullie medewerkers waarin de Online Magix & Illusie Show de hoofdrol speelt. Eerst kan er dan een welkomstwoordje van jullie directie plaatvinden, waarna Robin zijn de Online Magix & Illusie Show geeft. Vaak wordt deze opzet van het online programma afgesloten met een online afterparty, waarin onze virtuele DJ een rol speelt. 

Hoe werkte de online Magic & Illusie Show van Robin Matrix?

In circa een half uur vertelt Robin Matrix hoe wij als mensen beïnvloed kunnen worden. Dit doet hij met een stukje theorie en met afbeeldingen, maar natuurlijk laat hij het ook online “live” zien! Tijdens de opnames van deze Magic Show komen allerlei zaken naar voren: illusie, magic, mindtricks en mindhack. We  nodigen vaak 2 of 3 personen uit, om in de studio aanwezig te zijn. Soms zijn ze lijfelijk aanwezig, maar soms ook wordt gekozen voor een online aanwezigheid waarbij ze worden ‘gespotlight’. 

Online Magic & Illusie show met Mindtricks en Mindhack / Mindf*ck

Met de gasten in de studio gaat Robin Matrix een aantal experimenten doen. Zo laat Robin tijdens de Online Magic & Illusie Show zien, dat hij gedachten kan lezen en weet wanneer iemand niet de waarheid spreekt. Ook laat Robin Matrix zien dat hij op afstand mensen kan beïnvloeden. Eén van de onderdelen is, dat Robin tijdens de online magic- & mindillusionshow de telefoons van de kijkers op afstand hackt. Ook gaat hij in de show dieper in op manipulatie en beïnvloeding en laat hiervan voorbeelden zien. 

Kortom, deze Magic & Illusie Show van Robin Matrix is een show met Impact die je niet snel zult vergeten! Tarief vanaf € 1.750,00 exclusief studiohuur en managementfee. Klik hier voor een filmpjeNatuurlijk zorgen wij tijdens een programma met Robin Matrix voor een rijk gevulde borrelbox. Wil je een offerte voor deze show? Vul dan onderstaand formulier in.

Prijs op aanvraag

De online Magic & Illusie Show van Robin Matrix wordt opgenomen in onze eigen studio. Deze show kan volledig worden afgestemd op het bedrijf van de opdrachtgever of het thema van de bijeenkomst. De show kan worden uitgebreid met diverse illusionisten acts. We maken graag een offerte op maat. 

Andere mind-magicians 

Naast Robin Matrix, werken wij ook veel samen met Victor Mids, de bekendste Mindhacker van Nederand, en met Jan Reinder, illusionist en creatief denker. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze Borrelshows en uitjes ook interessant?

Victor Mids neemt je mee in een Online Mindhackshow op het hoogste niveau, waarbij je zelf onderdeel van de beleving wordt.

Online teambuilding met een bijzonder spannend spel. Ga online, laat je hersens kraken en los met je team alle vragen op!

De Online Borrelshow is een zeer uitgebreide borrelshow met volop interactie, zang, dans, spelelementen en nog veel meer. Een topper!