Online Magic & Illusie show

Een online Magic & illusie show die je verbaast laat staan!

De online Magic & Illusie Show van Magician Robin Matrix spreekt met recht tot de verbeelding. Robin is een vaste partner voor de live-events van ons eventbureau. Speciaal voor de online evenementen, maar ook als leuke act voor bijvoorbeeld een webinar of online bijeenkomst, heeft Robin deze digitale mind-illusions show gemaakt. In een half uur vertelt hij hoe wij als mensen beïnvloed kunnen worden. Dit doet hij met een stukje theorie en met afbeeldingen, maar natuurlijk laat hij het ook live zien! Tijdens de opnames van deze mind-trickshow nodigen wij altijd 2 of 3 personen uit in de studio. De overige gasten kunnen deze online Illusions & Mindtrickshow vanuit huis of kantoor volgen op hun beeldscherm.

Met de gasten in de studio gaat Robin Matrix een aantal experimenten doen. Zo laat Robin tijdens de Online Magic & Illusie show zien, dat hij gedachten kan lezen en weet wanneer iemand niet de waarheid spreekt. Ook laat Robin Matrix zien, dat hij op afstand mensen kan beïnvloeden. Eén van de onderdelen is, dat Robin tijdens de online mind-illusionshow de telefoons van de kijkers op afstand hackt. Ook gaat hij in de show dieper in op manipulatie en beïnvloeding en laat hiervan voorbeelden zien. Kortom, deze Magic & Illusie Show van Robin Matrix is een show met Impact die je niet snel zult vergeten! En natuurlijk zorgen wij voor een rijk gevulde borrelbox. Bel voor beschikbaarheid of boekingen met 010 – 750 4401.

Prijs op aanvraag

De online Magic & Illusie Show van Robin Matrix wordt opgenomen in onze eigen studio. Deze show kan volledig worden afgestemd op het bedrijf van de opdrachtgever of het thema van de bijeenkomst. De show kan worden uitgebreid met diverse illusionisten acts. We maken graag een offerte op maat.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wellicht vind je deze Borrelshows en uitjes ook interessant?

Victor Mids neemt je mee in een Online Mindhackshow op het hoogste niveau, waarbij je zelf onderdeel van de beleving wordt.

Online teambuilding met een bijzonder spannend spel. Ga online, laat je hersens kraken en los met je team alle vragen op!

De Online Borrelshow is een zeer uitgebreide borrelshow met volop interactie, zang, dans, spelelementen en nog veel meer. Een topper!