Een cadeau voor personeel: juist in deze tijd!

luxe-borrelboxen-en-pakketten-luxe-tapas-borrelbox-met-bier-borrelpakket-online-event-geschenk-bierpakket

Hét cadeau voor collega's!

Het geven van een cadeau aan je personeel is juist in deze tijd ontzettend belangrijk. Want, nu veel medewerkers vanuit huis werken, is een extra stukje waardering op z’n plaats. Immers, het sociale contact wordt minder en de werkdruk is vaak gestegen. Het geven van een thuiswerk box voor medewerkers is een unieke manier om hen te bedanken voor de inzet én om elkaar een #hartonderderiem te steken. Ben je op zoek naar unieke cadeau voor medewerkers die thuiswerken? Wij hebben de leukste cadeaus voor jouw personeel op een rij gezet!

Cadeaubox voor personeel: Wat zijn de mogelijkheden?

Als je op zoek bent naar een cadeau voor je personeel, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van borrelboxen tot online bingo’s en hele borrelshows: wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg! Ons doel? Het geven van een goed gevoel, beleving en een glimlach. Onze Event@Home Boxen zijn uitstekend in te zetten als een cadeaubox voor personeel. Daarnaast worden onze boxen ook veel gebruikt als cadeauboxen om het (thuis)werkplezier te vergroten, als extra complimentje of als personeels- of relatiegeschenk. Er zijn diverse soorten mogelijk: van borrelbox tot thuiskijk Moviebox en van Chocolate Happiness Box tot een leuke #hartonderderiem verrassing.

Vrijmibo borrel box

Wij kunnen het ons bijna niet meer voorstellen, maar die vrijmibo’s waren altijd toch wel heel erg gezellig! En wat nou als we je kunnen vertellen dat we eenzelfde vrijmibo kunnen realiseren, maar dan net een beetje anders? Juist! Met onze vrijmibo borrel boxen haal je de vrijmibo met je collega’s gewoon naar je woonkamer! Weer even ouderwets de week afsluiten onder het genot van een overheerlijk glas wijn of koud biertje. Even de gedachten verzetten en samen proosten op (wederom) een succesvolle week én het begin van een lekker relaxt weekend. Dat willen we allemaal weer een keer kunnen, toch? Onze vrijmibo borrel boxen zijn beschikbaar in small, medium en large en dienen als een ideaal onderdeel van de vrijdagmiddagborrel. Werkweek klaar? Borrelen maar!

hart-onder-de-riem-box-geluksmomentje-koffiebox-theebox-valentijnbox-valentijnpakket-personeelsgeschenk

Cadeau thuiswerkers: een geluksmomentje in roerige tijden

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor thuiswerkers of wil je jouw medewerkers een geluksmomentje bezorgen? Kies dan voor een van onze hart onder de riem boxen. Want juist in tijden als deze is het geven van nét dat beetje extra aandacht zó ontzettend belangrijk. Uit ervaring weten we dat het ontvangen van deze boxen een bijzonder fijn gevoel teweegbrengt bij het personeel. En dat is precies wat we willen bereiken! Bezorg jouw medewerkers een lach op hun gezicht met deze unieke hart onder de riem boxen. Zo kun je kiezen voor het geluksmomentje, een box gevuld met Happy truffels, een coffee brewer, gelukspoppetje and many more, of juist voor de chocolade happiness box (speciaal voor de échte chocolade liefhebbers).

Onze Boxen als actief cadeau voor personeel

Met al dat thuiswerken is het noodzakelijk dat we er goed op blijven letten dat we voldoende bewegen. Mede om deze reden hebben wij de fit and vitality boxen in het leven geroepen! Geef jouw medewerkers een gezond cadeau, en motiveer elkaar om te bewegen. Ook hierbij hebben we weer voor ieder wat wils: zo kun je met onze fit and vitality box small genieten van gezonde bites, 100 verschillende fitte opdrachten evenals een 2,5 meter lang springtouw. En voor de echte liefhebbers bevat onze fit and vitality box large ook nog een fitness elastiek. Wil jij jouw medewerkers verassen met een leuke attentie? Kom dan samen met je collega’s in beweging en geef je medewerkers een sportief cadeau!

cadeau voor personeel
vrijmibo-borrelbox-small-borrelpakket-brievenbusdoosje-online-event-bestellen-bezorgen-borrelen-post-met-alcohol

Brievenbuscadeau voor je personeel

Alle bovengenoemde opties worden mooi verpakt in een stijlvolle brievenbusdoosje, zodat de cadeauboxen gemakkelijk te bezorgen zijn. En zoals gezegd: de keuze is reuze. Zo kun je naast bovenstaande ideeën ook kiezen voor een koffie en thee pakket, om nog even dat leuke praatje bij het koffiezet apparaat na te bootsen. Of voor een Thuiskijk Movie Box Pathe pakket, waarbij je collega’s in het weekend lekker kunnen genieten van een Pathe film, wijntje en lekkere bites. Geef jouw personeel een uniek cadeau, juist in deze tijd!

Van Borrelbox tot online evenement!

Wil je liever wat groter uitpakken? Of is er echt wat te vieren? Kies dan voor een van onze online evenementen en maak samen met je collega’s herinneringen welke je nooit meer zult vergeten. Onze online evenementen zitten bomvol interactie, en doen daarom niet onder voor een fysiek evenement. Geef je medewerkers een online evenement cadeau, en kies uit verschillende mogelijkheden. Zo kun je samen met jouw medewerkers genieten van een online pubquiz, foute bingo of online escaperoom. Deze activiteiten lenen zich ook als een perfect programma voor online teambuilding. Wil je echt uitpakken en jouw medewerkers in het zonnetje zetten? Dan is onze online borrelshow precies wat je zoekt! Een online evenement met impact, bomvol interactie, zangeressen, danseressen en een DJ met speciale afterparty. Ouderwets genieten met collega’s, maar dan online! Ook uniek is onze Muzikale Bingo & Quiz Show met Sophie van Hoytema. Een interactieve show voor fun, pleasure en teambuilding! Deze shows vinden plaats in onze eigen livestream studio.

online borrelshow - bedrijfsuitje - teamuitje -personeelsuitje - funshow

Uniek cadeau voor je personeel bij Event@Homebox

Event@Home Box brengt een groot assortiment borrelboxen in zowel brievenbusdoosjes als pakketdoosjes. Staat het cadeau voor jouw personeel zoals jij ‘m het liefst wilt hebben er niet tussen? Geen probleem, want we verzorgen vanaf 50 stuks ook maatwerk invullingen. Neem contact met ons op, dan bedenken we samen met jou de invulling van jullie borrelpakket. Bellen kan ook: 010 – 750 4401.

Neem contact met ons op!

Online borrel? Bestel een borrelpakket of borrelbox!